Review: Diorskin Amber Diamond Ultra-Shimmering All Over Face Powder

17.5.11

Am amanat un pic acest review pentru ca nu stiu nici acum ce cuvinte sa folosesc pentru a descrie cel mai bine acest produs. Da, e superb in cutie, da, da tenului un glow special dupa aplicare, da, arata superb si rezista mult pe fata, da, imi place mult, dar nu, nu mi se pare atat de fenomenal cum este laudat peste tot - si cand zic ca nu mi se pare asa fenomenal ma refer ca mi se par exagerate afirmatiile de genul "e produsul fara de care nu pot trai", "va fi mereu cu mine". Imi place mult de tot, poate mai mult decat pot exprima in cuvinte, imi face placere sa-l folosesc, dar as putea sa fiu la fel de fericita cu machiajul meu daca nu as avea acest produs (nu regret ca l-am cumparat, insa acum ca stiu cum e, nu mi se pare de neratat tinand cont de pretul lui).



Textura mi se pare deosebita, este unul din cele mai fine pe care le-am intalnit, aplicarea pe ten este o placere (desi este un produs shimmery nu o sa va treziti cu "sclipici" pe toata fata), da un glow deosebit tenului (nu l-am folosit pentru ochi, ci doar ca iluminator pe pometi si pe nas) si rezista ore bune pe ten (aplicat peste o pudra de fixare si fixat cu un produs gen Fix+ de la MAC).

Ambalajul este tipic Dior (albastru cu initialele CD), iar oglinda este mare si poate fi folosita foarte usor. Cutia vine intr-un "portofel" de catifea, care te duce cu gandul la ceva luxos si de calitate (la fel ca produsele Chanel). Imi place si-mi o stare de bine cand il folosesc (superficial, dar asta e realitatea).

Am incercat sa fac niste swatchuri dar nu m-a ajutat lumina si n-am reusit sa captez frumusetea lui si am renuntat (gasiti un swatch reusit aici - din ce-am vazut mi se pare cel mai apropiat de realitate).

O sa incerc sa trag o concluzie, dar nu stiu daca voi reusi sa exprim exact ceea ce vreau sa spun.

Daca vreti sa va rasfatati si sa va faceti cadou un produs de calitate si care sa va dea senzatia de lux (am cam repetat asta, dar asta e realitatea) si aveti bani pentru asta, atunci cumparati-l si bucurati-va de el. O sa va placa la nebunie si o sa ofere un glow deosebit tenului vostru.

Daca insa aveti deja un produs care va multumeste si il considerati iluminatorul perfect pentru voi, nu are sens sa visati la acest produs (nu este o noua minune a lumii, ci doar un produs bun de o calitate foarte buna) si sa cheltuiti atatia bani pentru asta (eu l-am luat la jumatate de pret si mi se pare ok asa tinand cont ca are 10 grame si va tine mult si bine).

Eu inca intind mana zilnic dupa Refined MSF de la MAC desi am si Amber Diamond de o luna si-mi place mult. Nu cred ca Amber Diamond este overhyped cum au fost multe alte produse, dar cred ca efectul de turma a fost mai mult decat prezent in cazul asta si a devenit o moda sa ai Amber Diamond si sa spui cat de minunat e si cum nu poti trai fara el. E doar parerea mea.

11 comentarii

  1. :* Multumesc. Este un review grozav si sincer, asa cum ne-ai obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc si eu acest produs, dar mereu ma lovesc de pret...mai ales ca nu am nevoie de el...Mi-a placut mult review-ul, mi-a mai potolit pofta nejustificata. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine, mi-ar placea sa-l vad si pe fata!

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot spun ca la urmatoarea comanda pe strawberry am sa il cumpar:D
    Trebuie incercat

    RăspundețiȘtergere
  5. eu imi doresc mult mult iluminatorul de la jemma kidd. l-ai incercat cumva? pups

    RăspundețiȘtergere
  6. A Beauty Tale, n-am incercat nimic de la Jemma Kid, nu stiu cum sunt produsele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, foarte frumos arata aceasta pudra in swatch-ul postat. Din pacate singurul lucru care ma opreste sa il iau este pretul: car ridicat pentru un pordus pe care de regula l-as folosi foarte rar.
    Multumesc pentru impartasirea impresiilor, il vedeam inclus in mai toate wishlist-urile fetelor din blogosfera:X!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de fain apare in swatch! Imi imaginez ca pe ten e fenomenal! Imi place muult!! Sa-l porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma atrag produsele de lux :D. Nu ai scris pretul si mi-e lene sa caut...oricum nu visez la el..nu inca :P..dar faina postarea :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac foarte mult review-urile tale ;) Eu nu am incercat inca Amber Diamond, ma despart mai greu de Shimmer Brick-uri, iar la cat de mari sunt, nu cred ca voi avea nevoie sa cumpar alte highlightere cel putin un an jumate de acum incolo :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anca, si eu am 3 Shimmerbrickuri, deci nu comentez mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere