Review: Guinot Absorbing Exfoliating Mask

2.5.11

De ceva vreme tenul meu a luat-o razna, ma trezesc dimineata cu fata uleioasa, si nici un fond de ten nu face fata. Dupa 3-4 ore trebuie sa folosesc Blot Powder de la MAC altfel imi luceste tenul cum nu mi s-a intamplat de multa vreme. Cautand prin sertarele mele, am dat de niste mini produse de la Guinot pe care le-am luat acum ceva vreme de pe ebay insa n-am apucat sa le incerc si am descoperit si niste mini tuburi de masca - Absorbing Exfoliating Mask (Oily Skin) - si m-am gandit ca n-am nimic de pierdut daca o incerc.

Descriere oficiala: An exfoliator with a unique concept, which clears sebaceous pores and exfoliates dead cells, combined with a mask that soaks up and absorbs excess sebum while controlling the microbial flora

Masca seamana cu un scrub verde, se intinde pe fata si se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se indeparteaza cu apa prin miscari circulare. Dupa folosire tenul meu a ramas curat, pielea foarte fina, iar dimineata nici urma de "ulei" pe fata mea si nici in timpul zilei nu am mai vazut vreo problema. Si imi simt tenul curat, pielea foarte fina si hidratata si acum (am folosit masca de 2 ori pe saptamana).

Desi pretul este mare (in jur de 40 dolari pentru 50 ml), m-ar fi tentat sa o cumpar pentru ca pe moment mi-a rezolvat problema, insa inainte sa scriu despre masca, am cautat pe net ingredientele (pe varianta mini nu le-am putut citi) si mi-a disparut brusc pofta sa o iau. Am vazut de atat de multe ori "alcohol" incat nici n-am mai citit lista pana la capat.

Mi-e greu sa dau un verdict in cazul acestei masti pentru ca mi-a placut efectul pe tenul meu si chiar cred ca pentru moment a fost solutia problemei mele, insa ingredientele (Alcohol Denat. la loc de cinste intre primele 5) ma fac sa spun NU.

Ma asteptam la mai mult de la Guinot, nu stiu de ce.

2 comentarii

  1. Am si eu masca asta, bine ca mi-ai amintit sa o folosesc si eu. Mie imi place mirosul si lasa tenul curat. Dar folosita in exces lasa tenul uscat rau. Cred ca o data la doua saptamani merita folosita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am tenul uleios, mai ales in jurul nasului! Daca o voi gasi la un pret mai mic pe vreun site cred ca o voi incerca!

    RăspundețiȘtergere