Prima impresie: Matrix Amplify Volumizing System

30.5.11

Am luat setul asta cu 4 produse (volumizing shampoo, volumizing conditioner, full body texturizer si Thicklift liquid volumizer) din gama Amplify de la Matrix acum mai bine de un an cand am avut o perioada de "compulsive hair products shopping" si bineinteles ca nu am apucat sa-l folosesc tinand cont ca am exagerat la momentul respectiv si mi-am luat mult prea multe produse.

Amplify Professional Volumizing System with patented Thixel Technology™ boosts from the base as it thickens without weight for fuller hair that’s clean to the touch. Delivers increased thickness, maximum volume and long-lasting memory hold.


Ca sa intelegeti mai bine ce asteptam eu de la aceste produse trebuie sa va povestesc putin despre parul meu. De cand ma stiu am avut par cret, des si negru, cu fir sanatos. Situatia s-a schimbat radical in jurul varstei de 25 de ani in perioada in care a murit bunicul meu. Din cauza stresului mi-a cazut foarte mult par (parul meu a ramas in continuare bogat si laudat de alti, insa eu am vazut clar schimbarea) si a devenit mai subtire si mai fragil. Fiind destul de lung si cret, se lasa datorita greutatii. Folosesc Root Lifting Spray de la Tresemme care ma ajuta, insa tot nu obtin volumul pe care il doresc fara prea mult efort (nu am rabdare sa-mi usuc parul si sa stau sa-l asez).

Aseara am folosit toate cele 4 produse si vreau sa va zic ca am vazut o schimbare majora la parul meu. Primul lucru care mi-a placut a fost senzatia de par curat care scartaie dupa folosirea samponului, iar azi dimineata parul meu parea mult mai bogat, si-a pastrat forma mult mai bine (fara sa fi facut nimic altceva decat spalat, uscat cu prosopul si lasat liber sa se usuce) si chiar am primit cateva complimente.

Cred ca am exagerat putin cu aplicarea ultimului produs pentru ca imi simt parul un pic incarcat (desi n-am folosit decat putin produs, cred ca trebuia sa fiu si mai atenta la aplicare), insa ador senzatia de par greu si bogat, pe care n-am mai avut-o de ani buni.

Daca lucrurile vor continua asa, s-ar putea sa devenim prieteni buni. Voi folosi produsele in continuare si voi reveni cu un review cand imi formez o parere ferma, insa prima impresie este mai mult decat favorabila.

Ati incercat vreun produs din gama asta?

12 comentarii

  1. salut, unde gasesti produse Tresemme?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am incercat ,dar nu e tarziu niciodata. mersi pentru review! pup

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit samponul si balsamul, mi-au placut foarte mult, pacat ca am scalpul cu probleme si dupa ce folosesc o perioada indelungata acelasi sampon reactioneaza uratel :( si a trebuit sa renunt la sampon inainte de a termina sticla. Tocmai senzatia aceea de curat, despre care spuneai, mi-a placut la nebunie, pe care n-am obtinut-o cu niciun sampon din supermarket. Parul meu nu a capatat un volum incredibil pt ca am parul lung, si "greu"...insa am observat ca era mai bogat, chiar si cand am continuat sa folosesc alt sampon in combinatie cu balsamul de la Matrix.

    RăspundețiȘtergere
  4. abia astept sa-mi creasca si mie parul asa lung incat sa-l simt cum atarna. imi pare ca nu-l mai am ondulat ca in urma cu 2 ani :( iar atunci il vroiam drept :| nemultumitului i se ia darul. ceva de genul asta s-a intamplat in cazul meu

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ideea de par "mai bogat", ce "scartaie" dupa samponare si clatire...mai ales ca firul meu de par este subtire si, per ansamblu, parul nu are volum.

    N-am folosit nimic din gama Matrix, dar dupa descrierea ta, ma tenteaza...recunosc. :)

    Eu acum folosesc un sampon Bioderma "Node G"... fff. bun pentru parul meu, caruia ii da ceva volum si-l face sa nu se ingrase prea repede, ca inainte de a-l folosi. Pentru cine are probleme de acest tip, il recomand.;)

    Sa te bucuri de gama in continuare! Multumim pt review!;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am parul foarte fin si subtire si neted, si mi s-a intamplat si mie sa trec printr-o perioada de stres cu pierderi de par in care aceste produse m-au ajutat mult. Totusi, parul meu si-a revenit apoi, dupa ce am folosit si samponul Vichy. Astfel am continuat doar cu sprayul pentru volum din gama aceasta, care dupa cateva luni de folosire nu isi mai facea efectul. Eh, dupa mai bine de un an, l-am reincercat si isi face iar treaba. :D
    In concluzie, mie mi se par ft ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur pt tine! Stiu cum e sa gasesti un produs care sa se "aseze" perfect pe par si pe care,dupa ce il gasesti,sa te gandesti siderata "Doamne,cum am putut eu trai atata pana acum fara produsul X?" :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tin minte ca citisem mai demult despre Matrix , dar pentru stilul meu de par si am cautat o gramada, dar nu l-am gasit nicaieri .. si intre timp am uitat & I stopped looking. Acum ca mi-ai amintit si ca mi-ai confirmat ca-s si bune...mai incerc :)) pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am avut doar samponul. Vroiam neaparat si balsamul, dar salonul respectiv nu il avea. De sampon individual nu am fost foarte impresionata, dar ma tenteaza sa incerc toata gama.
    Acum problema e ca, desi am si eu firul subtire (de la prea mult vopsit), e des si lung, ceea ce inseamna ca o sticla din aia ma tine cam 3 saptamani.. si cand tragi linia, e cam au au au la buget :/

    RăspundețiȘtergere
  10. tocmai ce am cumparat astazi samponul si sprayul cadou pt mama!le-a folosit de la mine si i-au placut mult!chiar fac diferenta!le-am luat din salonul perfect miss de langa facultatea de arhitectura sprayul 54lei si samponul 39lei,dar se gasesc cu siguranta si in alte saloane

    RăspundețiȘtergere