Pareri: Un mare NU pentru Cinema Studio Beauty Salon

4.5.11

La inceputul anului (nu mai stiu exact cand, dar cred ca era la inceputul siteului www.dealfever.ro) am luat - pentru a-l face cadou mamei care avea probleme de sanatate si avea nevoie de masaj terapeutic - un voucher pentru o oferta "25 de lei pentru 1 ora de Masaj de Relaxare / Anticelulitic / Terapeutic, realizat de medici specialisti la Cinema Studio Beauty Salon", valabil pana la sfarsitul lunii aprilie. Recunosc ca m-a dat pe spate "medici specialisti" si faptul ca era undeva pe Calea Calarasi si n-am mai stat sa caut date despre salon.

Acum cateva saptamani (4-5), mama a sunat la salon pentru programare si cum erau foarte ocupati, singura data libera care au gasit-o a fost sambata 30.04 (ultima zi de valabilitate a cuponului) si a ramas clara programarea. Vineri 29.04 la ora 17 a fost sunata de o doamna/ domnisoara de la acel salon care i-a comunicat destul de enervata ca ii ofera o manichiura in locul masajului. Bineinteles ca raspunsul a fost nu, mama nefiind interesata de manichiura, ci de masaj. S-a cerut o reprogramare pentru masaj si raspunsul a fost chiar comic, daca nu luam in calcul penibilul situatiei, ca nu este posibil in urmatoarele 4 luni. Dupa o discutie bizara cum ca fata care face masaj (unde erau toti medicii specialisti din oferta?) tocmai a avut un accident grav si si-a rupt mana si 4 luni nu vine la munca (iar nu am inteles cum se stia cat nu vine cand accidentul foarte grav de abia avusese loc) si o repetare isterica "dar va ofer o manichiura", discutia a luat sfarsit pe un ton nu tocmai placut "nu avem pe nimeni la masaj 4 luni si asta e, cand o sa fie cineva disponibil, va contactam noi".

Mie mi s-a parut de-a dreptul bizara toata povestea inca de la amanarea programarii cu atatea saptamani si ora la care au sunat sa anuleze programarea, ca si modul in care cea care a sunat din partea salonului a pus problema. Prin urmare am sunat la salon de pe numarul meu personal (nu cel de pe care se facuse programarea) si exista ore libere la masaj in fiecare zi.

Concluzie scurta: Cinema Studio Beauty Salon este de tot rahatul! Au pus pe piata o oferta pe care nu aveau de gand s-o onoreze si mint cu nerusinare.

Intrucat nu am vrut sa ma enervez cu cei de la salon pentru ca nu avea sens,  i-am contactat pe cei de la DealFever care au promovat oferta pentru a-mi restitui banii si a le semnala problema. Trecand peste problema initiala (numarul de telefon a fost ocupat o zi intreaga), s-au comportat corect si dupa ce au verificat (sunt curioasa ce au spus cei de la salon), au promis ca-mi vireaza banii in cont intrucat nu se mai pot restitui prin Gecad Payment intrucat au trecut mai bine de 90 de zile de la cumparare.

Ati avut experiente de genul asta?

36 de comentarii

  1. Nu am avut experienta de acest gen dar ma bucur ca ai luat masuri !
    Asta e nesimtire,serios !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Draga Camelia,nu esti singura....sunt destul de multe persoane care intampina tot felul de probleme la saloanele in care merg in urma achizitionarii voucherelor.
    Angajatele/angajatii au impresia ca daca un client merge cu voucher,e ca si cum presta servicii gratuite...dar totusi voucherele nu se dau gratis!Totusi,aceasta modalitate de promovare are cu totul alt scop,dar angajatii nu inteleg acest lucru!Se uita la tine cu scarba(am fost la un salon pe la Romana,in urma cu vreo luna pt.mani,pedi,pensat si epilat mustata....a fost f.afectuoasa primirea,ei...,dar si cand am scos voucher-ul....cel putin manichiuristei i-a cazut tavanul in cap....m-a ¨facut¨in 15 min:))))
    Ma rog,asta-i Romania!
    Te pup,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga, daca ai lucra pe vouchere, ai vedea ca la sfarsitul lunii nu castigi decat maxim 300-400 de lei atunci ai vedea care este munca voucherelor. In saloane se munceste pe comision, pret mic la voucher--- leafa mica.Si cum se cumpara multe vouchere muncesti mult pe bani putini.Dar voi nu puteti sa va puneti in situatia acelor oameni; asa cum sunt platiti medicii ft. putin...

      Ștergere
    2. Draga anonim, intamplator sau nu, stiu perfect ce inseamna sa muncesti pe vouchere si stiu la fel de mine ca nu te obliga nimic s-o faci. Daca alegi varianta asta, mergi pe promovare, nu pe castig - si daca iti tratezi asa clientii, o faci degeaba.

      Ștergere
    3. Voucherele sunt facute in primul rand pentru promovare;doar ca astfel de fete ce alearga dupa vouchere nu sunt stabile,chiar daca sunt multumite de servicii deoerece ele nu isi permit sa scoata din buzunar pret intreg a doua oara in acelesi salon promovat si astfel merg dupa alt voucher alta locatie....stii -strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei...

      Ștergere
  3. ai facut foarte bine,chiar e bataie de joc.nu am cumparat genul asta de oferte.mersi de relatare.pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne,cata nesimtire!!!Sper sa-ti recuperezi banii:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu am beneficiat de nici o oferta pana acum, dar nici nu am de gand sa o fac vreodata. Am auzit de cateva cazuri similare cu al tau asa ca mai bine stau cuminte.

    RăspundețiȘtergere
  6. cata nesimtire!
    norocum meu ca nu mai stau in Bucuresti pentru ca mereu exista macar o oferta tentanta. acum macar stau linistita si salivez de la distanta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Camelia!

    Ne cerem scuze pentru situatia creata. Noi incercam sa evitam astfel de momente, insa uneori nu mai sta in puterile noastre. De aceea, avem nevoie de feedback, atat pozitiv, cat si negativ, de la cei ce cumpara oferte, pentru a sti cum sa procedam pe viitor. Vom fi mult mai atenti in momentul selectarii partenerilor pe care ii promovam astfel incat aceste situatii sa nu mai apara. Noi va asteptam cu propuneri si idei astfel incat sa va aducem intotdeauna cele mai intereante oferte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Camelia, daca mai voi afla intr-o situatie asemanatoare, voi face exact ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am cumparat doar o singura data un voucher de pe Kuponiada pentru servicii de detartraj dentar si am fost foarte multumita. Tocmai mi-ai dat o idee sa scriu si eu un post pe blogul meu despre o problema pe care am intampinat-o la cumpararea unui voucher. De asta data, problema e la site-ul care le vinde.

    RăspundețiȘtergere
  10. tot mai mult cred ca nu voi aplea la vouchere, ca numai experiente negative vad..

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa fac o rectificare: voucherul cumparat de mine e de pe site-ul Groupon si nu de pe Kuponiada.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am cumparat acum cateva saptamani un cupon pentru masaj anticelulita/electrostimulare/impachetare cu 15 ron de pe ...coolbuy cred. Inca nu mi-am facut programare dar sper sa nu intampin aceleasi probleme.
    Ideea este ca nu trebuie sa generalizam cu pareri negative nici despre site-urile de genul asta care vand vouchere, si nici despre firmele inscrise (nu ma refer la tine, pentru ca nu ai facut asta).
    Mie imi plac ofertele pentru cazare. Acolo te poti informa in prealabil, despre conditiile de cazare, pe cand despre un salon sau despre angajatele de pe tura la care nimerim noi..mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow... sunt speechless.
    Efectiv, mi se pare prea mare gradul de nesimtire ca mai pot spune ceva :)).
    Ai reactionat super :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Nimic nu ma mira! Personal nu am folosit astdfel de cupoane/reduceri pentru ca nu am avut ocazia.Nu inteleg de ce astfel de saloane se preteaza la publicitate mincinoasa.Ar fi fost mai corect pentru ei sa accepte doar primii 10 veniti si la restul sa nu le ia banii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am comunicat cu reprezentatii salonului si am identificat faptul sa Cinema Studio Beauty Salon sustine o politica constructiva in interesul clientilor sai. Astfel, Cinema Studio Beauty Salon va invita sa incercati serviciile de masaj oferind GRATUIT o sedinta de 45 de minute. Sedinta poate fi la alegere de masaj anticelulitic sau relaxare. Situatia creata la momentul respectiv a fost datorata unui eveniment nefericit prin care persoana care furniza serviciile de masaj si-a rupt mana aflandu-se in imposibilitatea de a oferi aceste servicii in urmatoarele 4 luni. Va invitam, astfel, sa incercati serviciile de masaj ale acestui salon si sa comunicati apoi parerea despre acest salon si serviciile pe care le ofera. DealFever a intervenit in cadrul acestei comunicari intrucat sustine o astfel de atitudine a partenerilor sai fata de clientii lor, avand in vedere faptul ca oricand pot aparea situatii neplacute, diferenta fiind facut doar de modul in care partenerii aleg sa le rezolve.

    RăspundețiȘtergere
  16. Echipa Dealfever.ro, era mai bine daca lasati lucrurile asa cum au "picat". Asa cum am scris clar in postare, am sunat la salon si am cerut o programare la masaj la liber, si mi s-a spus ca este posibil oricand, in timp ce masajul pe baza voucherului era indisponibil datorita "mainii rupte". Cuvintele de mai sus sunt doar niste cuvinte frumoase si atat - realitatea ramane aceeasi: "mana rupta" exista doar daca doreai masaj la tariful voucherului, daca erai dispus sa achiti costul integral al sedintei, nu mai exista "mana rupta" si se putea face masaj la orice ora.

    In ce priveste cuvantul GRATUIT, am un singur raspuns "multumesc, dar NU multumesc". M-am convins cat de seriosi sunt cei de la salon si nu-mi doresc sa beneficiez de nici un serviciu la acest salon.

    Si asa cum nu am sa incerc nici un serviciu de la ei vreodata, asa n-am sa mai apelez nici la siteul dumneavoastra (si daca vreti sa aflati motivul urmariti mailul trimis de d-l Stefan Ichim in data de 12 mai catre mine si ce s-a mai intamplat dupa - singurul motiv pentru care nu am scris despre cat de "seriosi" v-ati dovedit in timp este ca am recuperat banii platiti pentru masaj si am considerat subiectul incheiat).

    RăspundețiȘtergere
  17. O experienta la fel de neplacuta la acest salon am avut eu ieri. Nu puteam sa-mi imaginez ca voi intampina asa ceva de la un "profesionist" numit Cristina Ilie, al carei salon este Cinema Studio Beauty Center. O sa revin cu detalii in momentul in care o sa primesc un raspuns de la Fundeal.ro, prin intermediul carora am achizitionat voucherul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu am achizitionat un vaucher de pe fundeal la epilat la acest salon si vreau sa va spun ca am fost foarte multumita de serviciile lor.Eu va recomand

    RăspundețiȘtergere
  19. Un mare NU si pentru Queens Beauty WorkShop de pe Calea Calarasilor !!! Am cumparat un voucher in valoare de 69 lei pentru tuns, vopsit si coafat. Au probleme frecvent cu lipsa apei calde si mai mult decat atat atitudinea lor lasa de dorit, te trateaza de parca vrei ceva gratis ! Vopseaua o prepara in alta camera, tu nu vezi decat un amestec innegrit iar coafatul este in bataie de joc! O MARE TEAPA QUEENS BEAUTY WORKSHOP !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. AM CUMPARAT UN VAUCHER DE LA FUN DEAL MANI GEL LA CINEMA STUDIO BEAUTY CANTER SI SUNT F F F F F MULTUMIA AU TRECUT DOUA SAPTAMANI SI MANICHIURA MEA REZISTA . CU SIGURANTA INTRETINEREA TOT LA ACEST SALON O VOI FACE . VA RECOMAND

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu am cumparat un vch cu 10 sedinte impachetarii si sunt tare incantata de rezultat si cum m au primit si tratat fetele de la cinema studio beauty center VA RECOMAND am slabit 5 centimetri)))))))

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu-mi imaginez ce persoana de la acest salon ar face asta. Nu pot sa cred ca fetele de acolo ar spune ce povestiti dumneavoastra acolo.Dupa parerea mea, cred ca a fost o greseala sau o neintelegere.Merg la acest salon de 2 ani de zile si tot timpul am fost tratata cu mult bun-simt, respect si chiar cu prietenie. Este o atmosfera foarte placuta in acest salon, persoanele care lucreaza acolo sunt foarte relaxate si pline de energie pozitiva si chiar isi dau toata silinta sa satisfaca cerintele clientelor. Am incredere in acest salon si chiar il recomand cu caldura!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu stiu ce minciuni mi s-au spus mie si nu am nici un interes sa mint. O zi buna!

      Ștergere
  23. Povestea me este scurta si minunata, am citit in mai multe pareri despre saloane si am hotarat sa incerc salonul Studio Eleven. Daca sunteti in cautare de oameni normali si totodata profesionisti mergeti acolo. Intrebati de Ana la coafor plus makeup si de Luiza la cosmetica.Amandoua sunt excelente! pupicei

    RăspundețiȘtergere
  24. Si eu am achizitionat un voucher la cinema beauty salon, electrostimulare, vacuum si impachetare si mi le-a facut Cristina Ilie. O tipa super draguta si amabila. De fiecare data cand nu am putut ajunge, m-a reprogramat fara niciun fel de problema. Eu sunt multumita de serviciile lor.

    RăspundețiȘtergere
  25. si eu am apelat la serviciile salonului Cinema Studio Beauty si Queens Beauty WorkShop si pot sa sustin in sens negativ, lipsa de profesionalism, lipsa de interes. Un NU hotarat. MIZERIE! MIZERIE!MIZERIE!

    RăspundețiȘtergere
  26. Calinescu Luminita si Preda Alina17 septembrie 2012 la 21:35

    Numele meu este Calinescu Luminita. Si eu, asemenea voua, am achizitionat un voucher la acelasi salon de pe site FUNDEAL pentru tatuaj sprancene si in ciuda comentariilor si parerilor negative de mai sus ale unor anumite persoane, la modul cel mai sincer, va recomand serviciile doamnei Cristina Ilie, o persoana foarte sociabila si un bun profesionist!...

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu pot sa cred ca i real ceea ce citesc. De 3 ani, sunt clienta acestui salon, dragele mele salonul este SUPER OK. Eu si prietenele mele merge aproape la toate departamentele, NICIODATA nu a fost nici cea mai mica problema. Camelia, sigur a fost o neintelegere NU AI DREPTATE : Pacat ca arunci cu noroi in aceste fete care, SINCER muncesc cu daruire. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  28. draga Anonim (ultimul care ai lasat comentariu), a arunca cu noroi inseamna cu totul altceva decat a relata bataia de joc cu care ai fost tratat de catre o persoana din acel salon si a spune sincer ce minciuni (dovedite de altfel si reverificate de siteul de reduceri care a vandut acest voucher) ti s-au turnat. Se cheama relatare reala, implicit experienta personala, nu aruncare cu noroi in niste "profesionisti" - daca cuiva din acel salon nu ii convinge acest articol si considera ca e cazul sa tot lase comentarii anonime (si nu ma refer neaparat la ultimul mesaj lasat) ii comunic pe aceasta cale ca nu e cazul sa-si mai fac reclama pentru ca nu voi mai publica nici un comentariu anonim - aveti ceva de spus, faceti-o in nume propriu, nu ca si Anonimi.

    RăspundețiȘtergere
  29. am akizitionat si eu 3 vouchere ..dar nu la acest salon ..unul la salon Zatara ptr solar si a fost super ok ..fetele de acolo extrem de amabile ,dragute si sociabile ,imi faceam programare chiar si cu 2 ore inainte si daca aveau liber nu era problema ..daca nu ,chiar in aceeasi zi .Plus ca solarele erau super ,lampile proaspat schimbate ,chiar vi`l recomand.Nu toate voucherele sunt tzepe .Am my av un voucher la o stomatologie ptr albire ,idem ,doctora stomatolog de acolo foarte draguta si ok doar ca mai aveam nevoie de inca alte sedinte de albire ptr a ajunge la rezultatul dorit si avea dreptate ..my mult de 15 min de laser nu rezisti ..de aceea te incadreaza la alta sedinta ..ultimul voucher a fost la un salon pe dorobanti ptr vopsit capilar si mi a iesit super ok ,am avut parte de tratamente f bune ! deci dragelor nu sunt numai tzepe ,trebuie sa va interesati despre salonul respectiv inainte de a comanda voucherul .

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna fetelor! Hai sa va spun si eu experienta mea...Am fost in decembrie cu un voucher pentru epilare...M-a facut o doamna roscata care presupun ca e si patroana (nu sunt sigura). In 20 de minute am fost epilata peste tot (desi aveam programarea pentru o ora), cu o ceara foarte fierbinte de aproape ca imi dadeau lacrimile de usturime, atunci cand am iesit afara din salon. Nu mai zic ca aveam ceara ramasa peste tot, nu mi-a dat cu nimic pe corp, ulei, spirt...O atitudine groaznica fata de clientele cu voucher, un plictis si o nepasare totala...DEZAMAGIRE totala!!! Nu recomand!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cele mai bune servicii de LIPSA de profesionalism!!!!
    Am cumparat un voucher de pe Fundeal pentru epilare totala la acest salon(daca ii putem spune asa) si dimineata, m-au sunat si mi-au spus ca nu mai pot folosi voucherul deoarece "colegei care se ocupa de epilare ii este rau".Parerea mea e ca ar fi trebuit sa existe si o colega de backup!!!
    Nu m-ar fi deranjat atat de tare dar mi-am pus baza o singura data in acest asa-zis salon deoarece sambata ma casatoresc si chiar am avut impresia ca aveti servicii de calitate, servicii care clar nu exista...deci nu mai vbm de calitate!!!!
    Cu siguranta nu voi mai apela niciodata la serviciile acestui "salon" si nu il voi recomanda nimanui!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. chiar azi am achizionat si eu un voucher pentru epilat, acolo scria clar(epilat lung, inghinal,axila, brate) iar la salon mi-au mai cerut inca 20 de lei..dar pentru ce nu stiu. cinema studio beauty center..un salon neserios!

    RăspundețiȘtergere