Guest review: Claudia - Laura Mercier Eye Duo

11.5.11


Acum ceva timp - prea mult timp am intarziat cu review-ul, stiu :(, am castigat un giveaway dragut organizat de Camelia si am avut ocazia sa primesc this great lil' thing:

Am vrut tare mult sa fac poze mai bune cu noul meu aparat, insa din pacate intarzii in achizitionarea lui, asa ca am ales sa le incarc pe cele facute imediat dupa ce am primit minunatia. Asa ca imi scuzati pozele aiurite, important e produsul aici ;)! Deci...am primit duo-ul numit Burgundy, care contine doua culori foaaarte bine asortate, un lila deschis si subtil pentru highlighting, destul de mat si fara vreo irizatie si un soi de mov-visiniu-... care are niste irizatii subtile de tot argintii, pentru contur. Asa arata :


Imi place faptul ca fardul are si o oglinda relativ maricica, aplicator nu are- dar dat fiind ca oricum le arunc eu aplicatoarele nici nu ma deranjeaza ;). In poza de sus se vad culorile perfect, este singura in care chiar am reusit sa surprind bine nuantele fardului.


In primul rand, fardul asta e foarte, foarte pigmentat, mai ales nuanta mai inchisa, este cremos, insa nu atat de cremos incat sa se stranga in pliul pleoapei, si se aplica extrem de usor. Peste UDDP mi-a rezistat toata ziua fara nicio modificare vizibila, nu am nimic de comentat aici. Ce nu mi-a prea placut a fost ca nuanta mai deschisa se aplica putin diferit, in sensul ca este mai prafoasa decat cea inchisa - oare de ce ?! si mai tare ca si consistenta. Diferenta asta nu am sesizat-o decat atunci cand am luat fardul pe pensula, pe deget s-a luat absolut identic. Oricum, inconvenientul poate fi trecut cu vederea usor, chiar nu e genul de lucru care m-ar impiedica sa cumpar fardul asta. Un mic swatch - sau o tentativa:


As mentiona ca nu am avut niciun alt produs Laura Mercier pana acum, dar cred ca voi purcede la cumpararea de produse...chiar imi plac ! Ma descurajeaza pretul cat de cat, de-asta ma si bucur ca am avut ocazia sa incerc duo-ul de la Camelia, dar mie mi se pare ca merita.

Sper ca am fost de folos cuiva si multumesc din nou Camelia :*!

3 comentarii

  1. ce mult imi plac nuantele. mi se par perfect pt un smokey:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult Anca :*!
    Byutzika , chiar sunt perfeeeecte pentru smokey, arata foarte bine si culoarea mai inchisa se blenduieste extraordinar de usor !

    RăspundețiȘtergere