Concurs: Albastru si Portocaliu

1.5.11

Asa cum am anuntat in postarea anterioara, dau startul unui nou concurs, de data asta in "colaborare" cu Choco, iar premiile sunt 2 bratari facute de Choco, una albastra si una portocalie.


Pe langa cele 2 premii oferite de Choco, va mai exista si un al treilea premiu surpriza oferit de mine, care va consta in accesorii si produse de makeup/ ingrijire in cele 2 culori.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Sa lasati un comentariu la aceasta postare (poate participa oricine, nu e nevoie sa urmariti blogul in mod oficial, dar daca sunteti anonime, lasati o adresa mail de contact pentru a va identifica in cazul in care castigati), comentariu care trebuie sa fie o "poveste" creata in jurul uneia din cele 2 culori sau combinatiei albastru-portocaliu. Povestea depinde strict de creativitatea/ inspiratia voastra - o amintire, o tinuta, un obiect, acel ceva care a lasat urme in sufletul vostru si este legat de una din cele 2 culori sau de ambele culori. La finalul comentariului de participare, mentionati care din cele 2 bratari vi le doriti.

Concursul este deschis pana pe data de 14.05 si vom incerca sa anuntam castigatoarele cat mai repede dupa ce se incheie concursul si avem toate participarile.



Castigatoarele celor 2 bratari vor fi alese impreuna cu Choco, iar premiul surpriza oferit de mine va merge catre comentariul care ma va surprinde cel mai mult din punct de vedere al creativitatii participantei.

7 comentarii

  1. Nu mi-a placut niciodata portocaliul. Mi s-a parut intotdeauna ca e o culoare intre alte 2 culori, o combinatie nereusita de rosu cu galben si ma deranja de fiecare data cand o vedeam. Acum un an, am plecat cu 2 prietene la mare si era pentru prima data cand plecam singura (fara ai mei) la mare, pentru ca nu ma lasau ca li se parea periculos. Atunci, am vazut si pentru prima data rochii maxi, cum se purtau vara trecuta.. Si plimbandu-ne pe plaja, tot mai multe fete in rochii maxi, care mai de care mai colorate, inflorate, cu fel de fel de modele. Nu mi-au placut, recunosc, not my type, dar a fost una singura, o singura combinatie si un singur model care mi-au pastrat un gand, o idee, si de atunci mi-am propus sa combin acele 2 culori in special vara. Verde si.. portocaliu. Cred ca a fost prima data cand am zis "Da, culoarea si modelul rochiei ei imi plac, vreau si eu!". De atunci, am ajuns sa port portocaliu si la unghii, am reusit sa-mi achizitionez si cateva piese vestimentare portocalii, iar bratara lui Choco mi-a atras privirea prin charm-ul cu Tinkerbell. Putea sa fie la cea albastra charmul acela, dar faptul ca Choco a ales sa-l puna la cea portocalie, ma indeamna sa particip si eu cu mini-povestioara mea despre culoarea respectiva, desi probabil neinteresanta pentru multi, a fost mai mult ceva de care mi-am dat eu seama atunci :)

    Bratara pe care mi-o doresc e cea portocalie, of course :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu votez pentru cea albastra, pentru ca e exact culoarea pijamalei pe care o purtam eu prin facultate, prima mea pijama din satin (cred ca satin era, nu ma pricep asa bine la materiale :)) si pe care mereu am asociat-o cu primele mele luni de "femeie independenta" (asa ma credeam pe atunci, acum imi dau seama ca nu era nici pe departe asa). In plus, mereu mi s-a parut ca albastru e culoarea echilibrului, al unei detasari senine de tot ceea ce e agitat, dar trecator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt zodie de apa (pesti) si de cand ma stiu mi-a placut albastrul si tot ce se invartea in jurul acestei nuante pana intr-o zi cand am inceput sa o detest si abia acum aproximativ 3 ani am inteles cat de fraiera am fost... motivul pentru care o detestam atat de mult era sora mea mai mica, credeam ca incearca sa ma copieze in orice fac si ma scotea din minti, dar nu era asa, de gelozia pe care o purtam in suflet nu-mi dadeam seama ca ea nefiind o zodie de apa ca mine era normal sa iubeasca culoarea albastra fiind blonda cu ochii de un albastru superb.... intre timp mi-am revenit dar acum de fiecare data cand vad ceva albastru (colier, bratara, cercei, rochite, etc) nu ma mai atrage ca in copilarie ci ma gandesc la ea si la fel de mult imi doresc daca castig acest concurs sa i-o fac ei cadou... ahh, am uitat sa specific ca eram blonda pana acum 6 luni cand am inceput sa ma vopsesc negru albastrui la fiecare 6 saptamani pentru a improspata albastrul care se scurge destul de rpd si abia acum cand scriu randurile astea imi dau seama ca de fapt dragostea mea pentru albastru/bleu nu a disparut niciodata ci am inchis-o intr-un dulap intunecat datorita unei gelozii prostesti

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat sa las adresa de mail :D
    irina_ulesan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Particip si eu la micul vostru concurs ,in primul rand pentru ca iubesc bratariile de cand ma stiu,si mai ales pentru ca una este albastra !:D Povestioara nu am ,si nici nu am de gand sa inventez una,am o amintire legata de primul cadou facut sotului meu (pe atunci era in prima luna de relatie ,nici nu stiam daca v-a dura).tin minte ca am intrat intr-o parfumerie,nu ma prea pricepeam la parfumuri de barbati ,si am ales un Puma White ,pentru simplu motiv ca era albastru,am asociat imediat cu marin si l-am cumparat!i-a placut foarte mult,si astazi il mai tine minte!Cat despre albastru...e culoarea mea preferata de ani de zile...am haine albastre(mai exact blue),camera din adolescenta a fost blue ,dormitorul nostru este blue ,am oja blue :Dpe scurt este o culoare care ma calmeaza si imi da acea stare de bine ! va pup !

    RăspundețiȘtergere
  6. am uitat sa trec adresa de email :allesandra24@gmail.com :D

    RăspundețiȘtergere
  7. adresa de mail :allesandra24@gmail.com :D multumesc !

    RăspundețiȘtergere