Azi imi place ... sapun cu burete natural Sabon

20.5.11

Asa cum am mai spus pe blog, mie nu-mi plac sapunurile solide. Le folosesc o data, de 2 ori si le fac uitate. Sapunul cu burete natural l-am pus in cos din pura curiozitate atunci cand am cumparat de pe siteul celor de la Sabon si eram ferm convinsa ca va avea aceeasi soarta ca si celelalte incercate pana acum.

(poza e luata de pe siteul Sabon)


Dar nu s-a intamplat asa. Sapunul asta chiar imi place si o sa-l folosesc pana se termina (ceea ce se va intampla cat de curand pentru ca se consuma repede - primul lucru care nu-mi place la el). Pe site scrie ca are la baza glicerina si in interior Loofa naturala si este indicat sa se foloseasca numai pe locuri aspre (genunchi, coate si picioare). Este destul de dur, dar exfoliaza foarte bine. Si lasa o senzatie de curat ... o adevarata placere ... pacat ca nu lasa si vreun miros la fel de placut (eu am ales varianta cu lamaie, insa n-am simtit deloc aroma asta - al doilea lucru care nu-mi place, desi nu stiu daca asta e neaparat un lucru rau). Pretul pe site este 19 ron pentru 100 gr, insa tinand cont cat de repede se consuma, mi se pare mult.

Insa ... in mod sigur am sa-l recumpar profitand de o reducere de 50% (cum l-am luat si acum). Pur si simplu imi place si face o treaba minunata.

Nu-l recomand daca aveti piele foarte sensibila!

3 comentarii

  1. am avut şi eu acest sapun acum câteva luni, mirosul mi se părea respingător, de asta l-am folosit numai pt tălpi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. b.fly, al meu nu are nici un miros - nici placut, nici neplacut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant produs si ingenioasa combinatia loofa-glicerina... e prima data cand aflu de un astfel de sapun. Sa-l folosesti cu placere in continuare!!;)

    RăspundețiȘtergere