"1 Banut"?

10.5.11

Nu stiu daca titlul asta da vreun indiciu despre ce este de fapt postarea asta, dar va veti lamuri pe parcurs. Azi m-a prins ploaia aia infernala langa piata (Minis) si ploua atat de rau ca nu am avut cum sa ajung la masina si decat sa stau aiurea in frig, am preferat sa intru in singurul magazin din zona aia, respectiv la un magazin care se numeste "1 Banut", unde erau o gramada de prostii (despre care nu am sa vorbesc, cunoasteti genul de magazin care vinde marfa din China), dar unde am gasit ... niste cercei care exista si pe siteul vanzatorului din Hong Kong. Este vorba despre perechea din poza de mai jos, pe care chiar am vrut sa ii iau acum vreo 2 saptamani, dar am uitat sa licitez pentru ei pe ebay.


Pretul lor? 6,5 ron! Am mai vazut o alta pereche de cercei rotunzi (care stiu sigur ca au fost la vanzare acum cateva luni pentru ca mi-am luat eu unii asemanatori) si niste bratari (nu mi s-au parut frumoase, exista modele mult mai reusite). De asemenea niste "hoop earrings" destul de interesanti, dar care nu sunt genul meu.

Concluzie: intr-un magazin caruia nu i-as fi dat nici o sansa si in care 80% dintre produse erau niste tampenii (si in care n-as fi intrat daca nu ma prindea ploaia si nu aveam ce face), am "gasit" 2 perechi de cercei interesanti si o bratara cu elefant care chiar imi place (nu am vazut nicaieri modelul asta, dar mi-a atras atentia elefantul). Pretul total? 23 ron. Mai mult decat rezonabil.

Ati gasit vreodata ceva interesant intr-un asemenea magazin?

Intrati in astfel de magazine? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. Daca nu vad ceva interesant de la intrare au nu am rabdare sa ma uit calumea desi stiu ca s-ar putea sa gasesc ceva frumos pana la urma :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu intru.sunt fel si fel de prostioare.mai cumpar asa farduri sa le incerc:p

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu in general intru in magazinele astea sa caut...cutii. Cateodata gasesc cutiute in forme dragute, din carton, cu capac, tocmai bune de pastrat mici nebunii in ele. Dar nu am mai intrat de mult timp intr-un magazin de genul asta...stii cum e, printre tot felul de prostii, gasesti comori, de cele mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha, mai ales ca stau in zona am apucat sa bibilesc tot magazinul ala din Minis. In ciuda multor "chinezarii" inutile, gasesti uneori farame de usefull things la un pret derizoriu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna fetelor,
    si eu locuiesc in zona Minis si sunt clienta fidela al acestui 1 Banut inca de la inceputul lui. Am deja obisnuita de a cumpara cadouri de la ei, gasesti multe lucruri ingenioase, diferite si la un pret foarte bun. Nu stiu de ce-l asemuiti cu restul magazinelor care vand ”chinezarii”, imi pare ca se diferentiaza destul de bine de ele, asta daca iesim un pic din snobismul nostru post-comunist si din shopping-ul de status- caci de pilda am gasit aici o sumedenie de produse similare cu cele de la accesorize sau meli-melo, cu un adaos infinit mai mic, care sunt made in china aussi. Mai degraba este un fel de dollar store, atat de populare in SUA, cat si Europa de Vest-unde nimeni nu mai stramba din nas la sorgintea lor chineza :-) sa ne verificam mai des etichetele si apoi sa invatam sa cumparam mai inteligent...spre binele buzunarului nostru!

    RăspundețiȘtergere