Short update Maybelline si Revlon

25.2.11

Ieri am incercat atat quadul de la Maybelline, cat si glossul de la Revlon (prezentate aici) si vreau sa va spun cate ceva despre ele in cateva cuvinte.

Fardurile se blenduiesc foarte usor, nu sunt deloc prafoase, nu mi-au picat deloc pe fata la aplicare si au un shimmer foarte interesant. Au rezistat peste UDPP mai bine de 12 ore, iar cand am ajuns seara acasa machiajul meu arata la fel ca dimineata, nici macar o diferenta nu am vazut. Nu am nimic negativ de spus despre ele pana acum. Cred ca aceste quaduri sunt foarte interesante (am mai pus ochii pe unul cu nuante de mov) pentru ca iti ofera 4 culori care merg perfect impreuna, iar pentru cele ce au probleme in a alege ce culoare sa combine cu ce, sunt un ajutor mai mult decat bine venit.

Glossul de la Revlon mi-a placut si nu mi-a placut. Mi-a placut pentru ca are o consistenta groasa si nu se strange in colturile gurii, nu este lipicios si rezista binisor (3-4 ore). Nu mi-a placut pentru ca m-am asteptat la o culoare mai intensa, iar aplicat singur pe buzele mele se vede destul de sheer (ramane sa vad daca aceasta problema apare si la celelalte culori). In schimb aplicat peste rujul Fleshpot de la MAC, se schimba situatia si imi place mult mai mult. Pana acum pot sa spun ca aplicat singur nu mi-a placut in mod special, insa peste anumite rujuri poate fi o minunatie.

Si pentru ce se apropie primavara si avem nevoie sa fim si mai frumoase, diseara am sa dau startul unui giveaway ce are ca premiu un gloss Revlon Super Lustrous - Petal Peach.

3 comentarii

  1. Ma bucur foarte mult ca si-au imbunatatit fardurile cei de la Maybelline. Poate o sa le mai dau si eu o sansa. Dupa cum spuneam, nu le-am mai cumparat de vreo 2-3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma bucur sa aud ca Maybelline are farduri bune, eu am avut un rimel de la ei, de fapt a fost primul meu rimel "de firma" si chiar mi-a placut, nu stiu de nu l-am recumparat. Poate o sa mi-l iau, ca tot am aruncat celelalte pe care nu le foloseam si acum cele doua pe care le am nu ma multumesc.
    Sa te bucuri de farduri, dar si de gloss!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place descrierea glossului (in ciuda micului inconvenient) si... mai ales faptul ca nu se strange pe buze - o problema pe care o am mereu cu aproape orice gloss port.:(

    E si pe wish list-ul meu acest gloss! Clar!:)

    Imi place si ideea giveaway-ului, desigur.;) Astept cu nerabdare provocarea!!;)

    RăspundețiȘtergere