Sesiune de shopping: Maybelline & Revlon

23.2.11

In ultimele saptamani am tot vazut ca este laudat in diverse videoclipuri de pe youtube quadul de la Maybelline - Natural Smokes si mi-au facut cu ochiul niste machiaje realizate cu el si cum mi-am pierdut interesul pentru machiajul ochilor si nu ma atrage nici o culoare, am zis ca e momentul propice sa-l incerc. Si tot din vina youtube-ului, am pe lista de "I must try it!" glossurile Super Lustrous de la Revlon (o sa va mai arat si alte nuante ca mi-am mai comandat cateva), dar nuanta care mi-a atras atentia de la inceput si de care vreau sa scriu astazi este Peach Petal.



Azi dimineata am ridicat din vama coletele cu trusa de farduri si glossul de la Revlon si prima reactie cand le-am desfacut nu a fost una de placere si nici vreo surpriza placuta. De ce? Quadul care mi-a fost trimis este din colectia noua si are ambalajul diferit (fardurile marcate ca "base" si "liner" sunt mult mai mari decat celelalte 2 - "lid" si "crease", care sunt niste culori foarte frumoase), iar glossul este mai mic decat ma asteptam (asta nu este cu adevarat o problema, dar stiti cum e cand iti construiesti o imagine in minte si realitatea se dovedeste a fi diferita). Asa ca la munca nu am avut nici macar curiozitatea sa le desfac.

Dar odata ajunsa acasa, s-a schimbat situatia. Le-am incercat si-mi plac desi nu mi se par asa pigmentate si cremoase farduri cum sunt laudate. Glossul nu seamana cu nici unul din cele pe care le am deja. Am incercat sa caut nuante de la MAC pentru care ar putea fi dupe fardurile Maybelline insa in cele peste 50 culori pe care le-am, n-am gasit nimic care sa fie macar pe aproape. Doar culoarea deschisa aduce cu Brule de la MAC, dar este mai ivorie.



In prima faza, glossul mi s-a parut ca seamana cu MAC Sugar Trance Ligloss (despre care am mai scris pe blog) si cu MAC Fashion Scoop Cremesheen (care ramane preferatul meu), insa incercate pe mana, nu mai au nimic in comun. Peach Petal (cel din mijloc) are cu totul alta nuanta. Sper sa se observe in poza, lumina nu m-a ajutat deloc, insa la ora asta tarzie nu prea puteam sa emit pretentii.



Maine am sa le folosesc sa vad cum se aplica si cum rezista si am sa revin cu impresii. Ati incercat vreunul din aceste 2 produse?

Later edit: dupa ce am verificat postarea, mi-am dat seama ca trusa imi aminteste de Best of Chocolate de la Bobbi Brown (pe care nu prea am folosit-o pentru ca mi se pare fardurile foarte prafoase) si cand le-am comparat, 3 dintre culori (mai putin cea pentru aplicarea pe pleoapa) sunt copii aproape perfecte a celor din quadul Bobbi Brown, care sunt de 5-6 ori mai scumpe.

23 de comentarii

  1. Despre fardurile Maybelline am auzit si eu pareri bune, dar n-am incercat niciodata.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu le-am incercat, dar am auzit lucruri bune despre ele. Matusa mea are o trusa cu nuante de roz si este incantata. Eu nu mi-am luat pentru ca pretul de la noi este destul de mare, dupa parerea mea. :)) :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoase , sa le folosesti cu placere! de unde le-ai luat ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am o parere foarte buna despre fardurile Maybelline. Nu le mai cumpar de ceva vreme. Mi se par extrem de prafoase si nepigmentate si parca dispar de pe ochi dupa cateva ore. Poate si-au imbunatatit calitatea in ultimii ani, de vreo 2-3 ani nu le-am mai cumparat. Poate o sa ai noroc.
    In schimb glosul o sa mi-l iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia, am o rugaminte offtopic...am tot citit intamplarile tale cu animalutele pe care le-ai tratat cu ajutorul unui doctor veterinar bun.
    Am o pisicuta si as vrea sa o duc la cineva de incredere, ma poti ajuta cu niste date de contact, numele veterinarului sau al clinicii? Iti multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. alice, da-mi mail si-ti dau datele medicului si al clinicii.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am folosit aceste produse,dar astept pareri de la tine dupa ce le vei folsi:)

    RăspundețiȘtergere
  8. maybelline sucks :( parerea mea, nu sunt deloc pigmentate, cel putin cele pe care le-am nimerit eu nu erau. Glossul este foarte tare, are pudra in el si il fixeaza pe buze, nu e lipicios si nu usuca buzele, am si eu vre-o 5 nuante, si unul pe blog http://julessstuff.blogspot.com/ , mai am si alte 2 nuante, clear si inca unul insa nu am apucat sa le pun.
    Totusi daca ai peste 50 farduri mac(Culori), de ce ti-ai mai luat si altele? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. dragut glosul... daca ai putea sa revii cu o poza mai clara:D si cateva impresii dupa folosire..... ti'as fi recunoscatoare:D
    multumesc mult. pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place si quad-ul dar si gloss-ul. Nu sunt innebunita dupa gloss-uri dar mi-am spus ca daca imi voi cumpara unul, sigur va fi Revlon.
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost si eu tentata de glossuri-le Revlon inclusiv de nuanta care o ai tu insa dupa ce le-am incercat mi-au displacut total...

    RăspundețiȘtergere
  12. OFF-TOPIC
    Ma numesc Iulia Butnariu , am 21 ani si poate multi cred ca inca sunt o copila , eu cred ca sunt femeie si cred ca la varsta mea sunt cu picioarele pe pamant si am vazut destule incat sa nu ma las cuprinsa de prejudecati ci doar de scopuri.Unul dintre acestea este sa nu ma las calcata in picioare. Va scriu pt ca azi am citit o parte dintru roman intitulat "De ce nu iubim femeile" , il gasiti aici http://www.kamikazeonline.ro/2011/02/de-ce-nu-iubim-femeile/ .Rog pe toate femeile care se simt jignite sa citeasca si sa trimita un commnent, eu deja am facut asta. Ar fi bine sa luptam pt ceea ce suntem.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu am gloss revlon , dar mai roz.e super , chiar imi place mult.pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. JUles, din acelasi motiv din are ne cumparan toate inca un gloss, inca un fard, inca un ruj, inca un blush, inca o oja ... si tot asa, deci mai avem x asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  15. stiu ca tie iti place sa vanezi vanzarile de fake-uri.. nu stiu daca e cazul, dar iti prezint urmatorul blog sa-ti dai cu parerea: http://comenzimakeup.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu quad-ul din imagine (varianta old :P)..sunt ok. Pigmentatia buna (mai ales cu primer),doar cel alb nu prea se vede. Rezistenta e ok..pentru pretul pe care il au sunt niste farduri foarte bune. TE pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mirela, toata pozele de pe blogul ala sunt luate de pe ACW, deci probabil ca persoana din spatele blogului le ia de acolo si le da mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  18. Poze cu glossul de la Revlon, gasiti si aici:
    https://olivesbeauty.wordpress.com/2010/09/06/revlon-super-lustrous-lip-gloss-a-review/

    Imi plac multe prod. Revlon si sunt tare curioasa si in privinta acestui gloss. L-as incerca si eu... :) Astept update-ul.;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Camelia, ne spui si noua te rog numele vanzatorilor de pe ebay? Stiu ca inainte mai spuneai si pe mine ma ajuta sa am un "review" de la cineva de incredere - merci

    RăspundețiȘtergere
  20. nu am avut prea multe de la maybelline ca sa-mi dau cu parerea. doar mascara si nu mi s-au parut grozave.
    si eu mi-am luat acelasi gloss Cami, tot de pe ebay din UK :P. Cu tot cu taxe am iesit cu mult mai putin decat e pe piata (la noi e 45 lei si eu l-am luat cu 33 lei). dar sa stii ca eu nu-s f incantata de el..e destul de sheer(eu am si buzele f pigmentate si de asta de vede asa :().
    l-am incercat in magazin inainte sa-l cumpar, dar nu l-am pus pe buze ca mi-e prea scarba. asa pe mana arata bine, dar pe buzele mele nu e chiar ce as fi vrut eu. ca si consistenta imi place, nu e deloc sticky si rezista cat de cat.
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Gabriela, nu mai dau pe blog idurile vanzatorilor. Trimite-mi mail si iti raspund asa.

    RăspundețiȘtergere
  22. E foarte bine si asa - merci Camelia.

    P.S: sa folosesti sanatoasa tot ce ti-ai luat!

    RăspundețiȘtergere