Quick post

14.2.11

E doar o postare scurta prin care vreau sa le anunt pe cele ce au participat la giveawayul IUBIRE ca nu voi anunta castigatoarea in seara asta pentru ca vreau sa mai verific inca o data toate participarile pentru ca vreau sa aiba sanse egale toate cele ce s-au inscris. Probabil ca maine sau cel tarziu poimaine voi anunta cine castiga pudra Laura Mercier.

Sa aveti o seara frumoasa!

2 comentarii

  1. nu mi se pare normal..pana aqm am stat toate geana pe blogul tau si aqm ne dai q tifla in cap...chiar aveam emotii pentru seara asta...nu mi se pare deloc bine ceea ce faci...sunt sigura ca te-a impresionat un entry anume si nu e nevoie sa le recitesti...asta e doar strategie k s mai tii o zi eventual doua lipite de blogul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. urat ce a scris anonimul de mai sus.. Camelia, nu esti Lady Blush ca sa tepuiesti fraierii.. e premiul tau , blogul tau si ai tot dreptul sa aleaga pe cine vrea pe BANII TAI!!!
    ps: Dupa ce ca e generoasa, iti permiti s-o superi.
    ps2: Camelia, daca simti, nu publica comentariul meu, n-am sa ma supar. te pup si te respect, mereu am impresia ca semanam, chiar daca nu te stiu personal. zodia :)))

    RăspundețiȘtergere