Pareri: Masaj la Bio Verdena

16.2.11

In ultima vreme am citit numai pareri proaste despre experientele la diverse servicii/ produse cumparate prin vouchere de pe siteuri gen Fundeal si m-a frapat faptul ca s-au facut diferentieri intre clientii veniti prin vouchere si cei ce au platit pret intreg. In luna decembrie am luat niste vouchere pentru masaj (oferta a fost pe Fundeal - 29 ron in loc de 105 ron pentru masaj relaxare cu aloe vera + masaj reflexogen + masaj cervical/ lombar/ tonifiere) si cum toate le-am dat cadou, am avut emotii ca se va repeta ceea ce citisem deja despre alte oferte de gen. Am cautat informatii despre Bio Verdena insa n-am gasit nici o parere pe net despre serviciile lor.

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, saptamana trecuta au fost 2 din persoanele care au avut vouchere cadou de la mine si s-au intors incantate. Centru de infrumusetare, cum il numesc ei, este pe Bd. Octavian Goga, intr-un apartament de bloc si este o afacere de familie. Au fost primite foarte bine (programarile au fost in timpul saptamanii, sambetele fiind rezervate de mult timp - era si normal pentru ca au vandut destul de multe vouchere la momentul respectiv), sedinta a tinut atat cat s-a specificat in oferta (1 ora si 50 minute), camera de masaj avea 2 paturi de masaj desparite printr-un paravan, atmosfera mai mult decat relaxanta, oameni amabili si dornici sa castige clienti noi (li s-au dat sfaturi, doamna de la masaj chiar le-a dat o lectie de gandire pozitiva de care aveau nevoie). Le-au oferit un abonament la pret mai mic decat oferta actuala si au fost dispusi sa accepte sa fie impartit abonamentul intre 2 persoane si desi nu s-a finalizat oferta prin cumparare, au ramas la fel de amabili si deschisi la nevoile clientilor. Concluzia a fost: buni profesionisti!

Ceea ce ma frapeaza in continuare este modul in care isi trateaza alte afaceri clientii. De ce spun asta? Pentru ca pentru cel ce presteaza serviciul, voucherele nu sunt nici o afacere (comisionul perceput de siteurile de reduceri este de 50% din valoarea incasata - si stiu asta pentru ca am discutat pentru o oferta cu un asemenea site, insa am renuntat datorita unor neintelegeri privind modul de expunere si promovare), ci doar un mod de a te promova si a "agata" viitori clienti. Iar prin servicile proaste si atitudinea pe care o au fata de cei ce au cumparat vouchere lucrul asta este aproape imposibil.

Voi ce experiente ati avut?

13 comentarii

  1. ma gandeam si eu sa le propun ceva dar 50% ?! cam mult ...pai si cand au oferte cu 1 leu?:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca le considera investitie. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca nu am incercat nimic de pe astfel de site-uri dar sigur o sa ma apuc si eu ca sunt tare curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am cumparat 4 vouchere pana acum si am scris pe blog despre o experienta(in cazul meu a fost ok). Urmeaza sa folosesc si celelalte cupoane si voi scrie si despre ele. Am tot citit de rau despre diverse servicii si mi se pare aiurea.
    E logic ca nu-si acopera cheltuielile si nu fac nici profit la asa preturi, dar e mare pacat ca nu-si dau interesul sa ii determine pe acei clienti sa revina. La urma urmei poate dau acum 20 lei, dar daca revin dau 100, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am achizitionat eu un voucher pt epilare definitiva, am fost la o sedinta pana acum, dar mi-a placut. Fetele au fost foarte dragute, iar cea care mi-a facut epilarea a vorbit mult cu mine si mi-a dat multe sfaturi. ma uit maine si va scriu despre ce salon este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am fost la zazu despre care am scris aici: http://makeupmirela.blogspot.com/2010/12/despre-zazu-studio.html
    groaznic!
    eu una as vrea un loc in care exista cosmetica si masaj facut cum trebuie.. dar de la zazu nu am mai incercat nimic

    RăspundețiȘtergere
  7. Revin cu numele salonulu. Se numeste salon Michella, este pe bulevardul Unirii, intr-un bloc, la etajul 1. Voucherul este luat de pe fundeal si este pt 6 sedinte de epilare definitiva cu IPL, 133 ron in loc de 1188 ron. Asa cum am scris in comentariul anterior mie mi-a placut prima sedinta. sa vedem urmatoarele. Imi pare rau de experientele neplacute ale altor fete. Si eu am avut un pic emotii.

    RăspundețiȘtergere
  8. 50% zici?
    Acum inteleg cum functioneaza aceste site-uri cu reduceri. Poate fi o buna metoda de promovare, cu conditia sa oferi servicii de calitate. Altfel, iti faci antireclama si culmea - pe banii tai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost si eu la Bioverdena la masaj - o singura data ce-i drept - si pot sa confirm ce se spune mai sus: atmosfera e divina, mie mi-au placut lumanarile aprinse, dau caldura si relaxeaza...doar imaginea lor in minte te relaxeaza, ca sunt aprinse acolo si dau parfumul ala imbietor! A tinut intr-adevar o ora si 50 de minute, am fost masata din cap pana in varful picioarelor si m-am simtit ca o regina. Recomand din suflet acest salon, merita fiecare banut!

    RăspundețiȘtergere
  10. am fost si eu o data cu un voucher daca nu ma insel si acum am gasit iar voucher pe zumzi. atunci erau undeva pe la unirea, se pare ca s-au mutat in zona tineretului.. dar presupun ca e acelasi personal.
    mi-a placut, deci o sa cumpar voucherul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am cumparat 2 vouchere la Bio Verdena. Experienta a fost una placuta. Si eu si sotul meu am fost foarte multumiti de masajul terapeutic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca si experientele voastre au fost pozitive. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bioverdana - se vrea o afacere de familie : mama, fiica si ginere. Masaj impecabil facut de mama. Fiica estetician -cica-vorbeste enorm, o persoana foarte intruziva , mult tupeu,
    incearca sa-ti vanda tot felul produse, preturile nu sunt afisate sa le vada tot omul nici in cabinet si nici in alta parte-site, nu da bon sub nicio forma,
    ,aparatul de detoxifiere prin electroliza este cu bobina de sarma ceea ce face aparatul
    nerformant pentru ca altereaza procesul. Nu stie sa spuna despre aparat decat ca-i foarte bun desigur.- nu mi-a placut absolut deloc. Face diferente intre cei cu vouchere si intre cei cu pret intreg. O experienta foarte proasta. Nu recomand

    RăspundețiȘtergere