O privire prin sertar ... MAC Earth to Earth Mineralize Blush

17.2.11

In ultima vreme nu am fost prietena cu blushul. Nu stiu de ce. Pur si simplu nu m-a atras, insa azi am inceput sa caut prin sertar dupa ceva care sa ma trezeasca la viata (cu greu m-am dat jos din pat si m-am urnit spre munca) si am dat de blushul mineral de la MAC Earth to Earth si mi-am amintit ca ne-am iubit acum ceva timp.

Cum l-am aplicat, mi-am adus aminte de ce era printre preferatele mele: blushul este foarte natural si da efect de lifting fetei, iar iluminatorul da glowul acel perfect fetei si te face sa arati odihnita si proaspata. O sa incep sa-l folosesc iar pentru ca este superb.



Voi ce produse ati redescoperit in ultima vreme?

5 comentarii

  1. E frumooos chiar arata ca Pamantul :D. Eu am descoperit ca nu ma mai multumeste nici un fdt :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am redescoperit Benefit Gilded Pencil si machiajul ultra light si natural - ceea ce, pentru mine, e MARE lucru! Ah, sa nu uit, Maybelline The Colossal pe care o redescopar zi de zi si o iubesc din ce in ce mai tare de luni de zile! O fi normal? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Are o nuanta naturala si probabil din cauza asta te-ai si indragostit de el! Si eu tot nuante in genul asta folosesc, de teama sa nu arat a clovn :)) Am patit-o si de atunci ma feresc :))

    De curand am redescoperit un fard care imi placea mult acum catveva luni, de la Avon, culmea, am reusit sa-l aplic in asa fel incat sa-mi placa.. Desi e foaaarte prafos si putin pigmentat, am reusit sa-l fac sa arate ok :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu folosesc blush, am unul foarte foarte ieftin care are o parte mai deschisa la culoare - il aplic uneori pt iluminare si chiar e ok.

    Am primit astazi coletul, tocmai am ajuns acasa. Multumesc din suflet! Maine incerc pudra si revin cu review-ul. De abia astept sa se faca odata "maine" :))

    RăspundețiȘtergere