Giveaway Laura Mercier - redeschis

11.2.11

Intrucat nu am fost contactata de castigatoarea pudrei in timp util (asa cum am anuntat deja pe blog zilele trecute), am decis sa nu aleg o alta persoana prin random.org, ci sa redeschid acest giveaway si sa schimb regulile.

Tot ce aveti de facut este sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti de ce doriti s-o incercati, comentariu care va trebui sa ma convinga sa va aleg castigatoare. Vor participa toate comentariile primite incepand din momentul postarii pana maine la ora 13 (comentariile anonime vor trebui sa contina o adresa de mail pentru a putea fi identificate si a participa).

Voi alege si anunta castigatoarea maine seara. Castigatoarea trebuie sa ma contacteze in maxim 48 de ore de la anuntarea rezultatului si dupa folosire sa trimita pe mail un review al produsului pentru a-l publica pe blog.

52 de comentarii

  1. Pentru ca tocmai mi-am comandat de pe strawberry si un primer Laura Mercier si doresc sa testez produsele, pentru ca imi place ceea ce promit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, la concursul cu iubirea nu aveam de gand sa particip pentru ca nu mi se pare ca mi s-ar potrivi dar aici imi voi mai incerca norocul, poate, poate.

    Nu o sa las un comentariu pompos pentru ca nu imi sta in fire sa scriu asa si o sa-ti enumra pur si simplu motivele pentru care mi-as dori aceasta pudra.

    1. Pentru ca ai laudat-o tu prea mult si stiu ca de fiecare data cand vad un produs pe care tu il lauzi mult mi se pune si mie pata.

    2. Pentru ca eu depind de o pudra avand tenul mixt si sunt sigura ca LM este mai buna decat cea pe care o folosesc de la YR.

    3. Pentru ca eu nu as avea acces la ea. Vreau acum sa fac un cont Paypal dar cine stie cand oi da prima comanda, oricum Hong Kong e prea departe pentru prima comanda :)).

    Cam astea ar fi motivele, sper sa castige pudra cineva care si-o doreste cu adevarat si care s-ar bucura de ea.

    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia imi dorecs acest premiu, intrucat am sperat si prima data, si a doua oara :)....acuma sper sa-l castig pt ca am primul comentariu si doi pt ca imi poarta si prenumele"laura".


    cele bune...
    laura

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Ma bucur foarte mult ca avem o noua sansa.
    Eu imi doresc aceasta pudra pentru ca stiu ca particulele usor stralucitoare mi-ar da luminozitate tenului, o stralucire aproape imperceptibila si o finisare perfecta. Toate aceste aspecte ma intereseaza foarte mult atunci cand ma machiez si cred ca pudra Translucent-Laura Mercier m-ar ajuta sa le obtin. Deasemenea o vreau pentru ca stiu ca este de foarte buna calitate si pentru ca fetele de la pixiwoo o folosesc. Iar eu am incredere in ele :)
    Multumim!
    gabriela.ciobotaru[at]ymail[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm nu mi-a placut niciodata sa conving pe cineva sa castig un giveaway, mi se pare atat de ciudat, parca as cere :)) Anyway o sa incerc sa-ti explic de ce mi-as dori pudra.

    Am citit multe reviewuri pozitive despre pudra Laura Mercier si de mult vreau sa o incerc. Mi-as dori sa o pot achizitiona de undeva, dar cum nu sunt convinsa de beneficiile ei asupra tenului meu (ca degeaba citesc reviewuri pozitive despre ea, poate mie nu-mi merge atat de bine), mi s-ar parea totusi o pierdere destul de mare de bani, fiind si studenta. Am in gand totusi sa mi-o achizitionez, odata, nu stiu cand, cum sau de unde. Dar imi doresc sa gasesc pudra aceea care sa imi placa atunci cand o vad aplicata pe tenul meu, sa nu-mi creez probleme cu acneea (cum am patit-o cu multe pudre incercate), sa ma ajute sa-mi mentin machiajul curat si la locul lui mai mult de 4 ore... si Laura Mercier pare o candidata buna...

    Daca o sa o castig acum sau nu.. nu stiu, dar imi doresc enorm sa am sansa sa o incerc. :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori si eu sa reparticip !
    Imi doresc sa incerc pudra Laura Mercier pentru ca nu am folosit niciodata o pudra fixatoare , nu am folosit produse Laura Mercier si as fi foarte curioasa de efectele ei!
    Eu un produs foarte laudat si as vrea sa o incerc sa vad daca isi merita banii si laudele multor fete care o folosesc !
    Nu am posibilitatea sa o cumpar deocamdata,dar daca o voi castiga la giveaway'ul tau si imi vor placea rezultatele obtinute in urma folosirii ei cu siguranta ma voi restrange de la cumpararea altor produse pentru a o cumpara !
    Multumesc pentru ocazia de a participa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna.Ce bine k ai redeschis giveawayul:P
    Mi-ar placea tare mult sa incerc aceasta pudra pentru ca din cate spuneai in descrierea ei e buna pentru tenul gras si mixt.Eu am tneul gras si zona T arata groaznic uneori.Iar cand dupa orele de la scoala am de mers undeva(si nu am timp sa mi refac machiajul) fata mea nu e o priveliste tocmai grozava uneori:P.As vrea sa folosesc o pudra care sa tina toata ziua si sa nu mai fie zona T uleioasa,ci mata,fresh24/7;))Aceasta pudra pare a fi exact ce-mi trebuie;)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Se pare ca sunt prima... Eu mi-as dori tare mult sa castig pudra Laura Mercier pentru ca desi nu ma machiez de foarte multi ani, am inceput sa inteleg ca poti realiza machiaje foarte frumoase utilizand produse de calitate. Ce-i drept nu folosesc pudra zilnic pentru ca mi se pare ca imi incarca tenul si arata urat (probabil nu stiu sa o folosesc corect); dar despre pudra aceasta am auzit atatea lucruri bune si pe majoritatea blogurilor de beauty este data drept un must-have, la fel este recomandata si de beauty gurus de pe youtube, incat chiar doresc sa o am. E pe lista cumparaturilor viitoare desi mi se pare cam scumpa. (Imi cer scuze pentru folosirea cuvintelor in engleza, dar mi-a fost mai usor sa ma exprim asa...).
    Cam atat...

    O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai particip si eu inca odata ;Raspunsul este ca imi doresc sa o incerc pentru ca am vazut mai mult review'uri si toate erau pozitive.Sunt convinsa ca e foarte buna insa e prea scumpa pt a o achizitiona :( so this is the only way to have this product.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit prima data de aceasta pudra la o emisiune din Marea Britanie unde cei mai buni make-up artisti din lume o recomndau,inca nu am avut ocazia sa o cumpar insa am incercat-o la o prietena si am fost placut surprinsa are o textura delicata si rezista destul de mult,tenul meu parea perfect si plin de stralucire,de aceeea mi-ar placea sa o am.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vultur Daiana Petruta11 februarie 2011 la 16:09

    Buna!Mi-ar placea mult sa incerc pudra aceasta pentru ca mi se pare ca o pudra buna, de calitate, face un machiaj sa arate bine.Singura pudra pe care am folosit-o a fost cea de la Miss Sporty si in prima zi cand am incercat-o am ramas uimita de cat de bine arata machiajul fixat cu o pudra.Am invatat sa o folosesc, sa nu aplic prea multa ca sa imi incarc tenul si vreau sa vad daca aceasta pudra chiar face tot ce promite!Mai ales ca nu am incercat niciodata produse Laura Mercier.Adresa mea de email este petruta1990@yahoo.com.Sper sa fiu eu castigatoarea!Te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  12. Voi incerca si eu pe scurt sa spun de ce imi doresc aceasta pudra.In primul rand de cand am citit review-ul tau ,am pus aceasta pudra pe un piedestal ,fiind my holy grail.Mi se pare perfecta din toate punctele de vedere.
    In al doilea rand nimeni dar absolut nimeni nu imi intelege pasiunea pentru make-up.Si cand spun asta ma refer la parinti care inca ma sponsorizeaza:)).Desi am doar 17 ani si mama este convinsa ca nu ar trebui sa folosesc nimic ,chiar nu stie ce urat poate sa imi luceasca nasul dupa cate ore.Si chiar as avea nevoie de aceasta pudra:( poate ar reusi sa rezolve ceva.

    O zi cat mai buna:* si multumesc pentru oportunitate.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu o sa fiu cat se poate de sincera in a relata motivul pentru care imi doresc pudra asta :D here it goes:
    am aflat de laura mercier de pe blogul lui kandee johnson, care folosea un fond de ten l.m. si spunea despre el, dar totodata facand referire la produsele ei in general ca sunt foarte foarte bune! in acelasi timp,lisa eldridge foloseste laura mercier setting powder si un highlight numit Stardust foarte des. Asa ca tind sa cred ca intradevar, produsele sunt destul de bunicele ;))
    si fiind inca in facultate, respectiv neavand un job=> nici salariu :))) nu pot inca sa dau pe un singur produs 80 de lei sau mai mult!
    asadar, in urma acestor motive imi doresc eu pudra laura mercier si as fi mai mult decat super bucuroasa daca as castiga-o :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!
    Visez la pudra asta pentru ca am un ten imposibil:daca nu folosesc pudra,e uleios in zona T si daca folosesc,imi face cojite.Am incercat numai pudre "drugstore" pana acum,poate de asta rezultatul nu a fost unul multumitor.Am ochit acesta pudra de ceva timp insa nu am vut ocazia sa mi-o cumpar pana acum din cauza pretului.As fi mai mult decat incantata sa o incerc!
    Andreea
    melon.muffie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Camelia!
    Iuhu inca un giveaway, ma bucur ca l'ai redeschis si mai am o sansa..
    Eu as dori sa incerc aceasta pudra pentru ca:
    -vreau sa incerc produse Laura Mercier
    -am auzit o GRAMADA de lucruri bune despre aceasta pudra
    -pudra pe care o folosesc e pe sfarsite, nu am nici o idee ce pudra sa incerc
    -sunt in cautarea pudrei "perfecte", care nu lasa tenul incarcat (am incredere in review'urile tale, asa ca sunt sigura ca e buna)
    -din pacate, pretul e cam mare pentru pentru mine:(

    Succes tuturor!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Hey!! Deja am luat'o un pic pe aratura cand aud de pudra asta... asa ca o sa o cumpar cu prima ocazie [care nu stiu cand o sa fie]. Sunt constienta ca nu primesti intotdeauna ce vrei [moca], dar mai incerc inca o data.
    Vreau o pudra translucida, pt ca nu am una. A mea are pigment si mi se pare ca imi inchide un pic nuanta si arat un pic caraghios. :D Si inca nu am gasit pe piata de la noi ceva care sa imi atraga atentia asa cum a facut pudra asta. Am citit numai lucruri bune despre ea... si iti lasa un ten de invidiat, chiar daca nu e tocmai asa!! iubesc tenul uniformizat si cu un glow subtil...si cred ca ar putea fi ceea ce caut.
    multumim pt giveaway, acum chiar sunt convinsa ca merita macar incercata aceasta pudra. in rest, nu prea mai am ce sa zic despre un produs pe care nu'l cunosc. :)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Mmmm, sa ma gandesc...de ce vreau sa incerc pudra asta si mai mult trebuie sa te conving sa mi-o dai?! Pentru ca merit...nu ne cunoastem deci de asta n-am cum sa te conving (desi merit sa stii). Daca in directia asta nu merge...trebuie sa mearga invers: pentru ca merita pudra, din reviewurile tale si ale altora am inteles e magician: matifiza tenul, mai acopera din riduri sau cel putin nu se strange in ele pentru a le evidentia si mai tare (lucru care pe mine ma obsedeaza in ultimul timp pe masura ce mai trece o zi spre the big 30). In fine acest post nu trebuie sa fie un alt review, mai ales din partea mea care n-am incercat-o. Oricum una peste alta, pudra merita, eu merit :D, ce-ar fi sa meritam impreuna, una cu alta. Nu stiu cum sa fac sa ma intelegi...pudra aia trebuie sa fie a mea, my precious! Mda, daca nici acum nu te-am convins...nu stiu ce as mai putea adauga. :-<
    Cam atat...

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Camelia.
    Mi-as dori aceasta pudra pentru ca niciodata nu am avut produse de make-up mai de calitate, mai scumpe. Eu am o mare problema cu excesul de sebum de pe nas si mi-as dori o pudra care sa ma ajute..pana acum cu Avon Oriflame Maybelline etc...nu prea m-am descurcat si nu imi permit chestii scumpe deloc..
    In plus nici nu mai am o pudra acum si tare mi-as dori una:) chiar daca e translucida.

    Mi-as dori mult mult sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-as dori sa incerc aceasta pudra pentru ca ai laudat-o de atatea ori incat m-ai facut foarte curioasa si din pacate,nu as avea sanse sa o incerc,sunt studenta iar facultatea imi ocupa tot timpul si banii care-i mai pun deoparte,deoarece cartile si dictionarele de care am nevoie sunt foarte scumpe si greu de gasit.
    Totodata,de foarte mult timp caut o pudra de fixare buna pentru ca am tenul mixt si fara pudra dupa o ora lucesc ca un glob de Craciun.

    Mult succes tuturor fetelor care s-au inscris la giveaway!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Hello again,

    Am sa incep prin a spune ca imi doresc aceasta pudra din cauza ta, mi-am dorit-o imediat dupa ce am citit prima ta impresie aici: http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/12/prima-impresie-laura-mercier.html. De asemenea, nu am vazut nici un review negativ despre ea pe blogurile pe care le urmaresc si este in wishlist-ul meu de la inceputul lunii decembrie.

    Am tenul mixt cu zona T foarte uleioasa, daca nu intervin pe parcursul zile in nici un fel, seara cand ajung acasa de la servici fruntea mea e un dezastru. Indiferent de marca(nu vorbesc de high end pentru ca nu am folosit nici una pana acum), am impresia ca pudra imi incarca fata, iar aici m-ar ajuta foarte mult pudra Laura Mercier.

    Inca un motiv pentru care particip la acest giveaway este si faptul ca aceasta pudra are un pret destul de piperat si mi-ar fi greu sa dau banii astia pe ea fara sa o fi incercat vreodata.

    Imi pare rau pentru castigatoarea giveaway-ului anterior dar, in acelasi timp, ma bucur ca am inca o sansa sa o castig. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca prima data n-am participat pentru ca nu prea eram inspirata, acuma vreau sa imi incerc norocul. Este o pudra care, dupa spusele tale, s-ar potrivi tenului meu gras in zona T. Momentan nu detin nicio pudra pentru ca mi-este teama sa folosesc una, sa nu-mi incarce tenul si sa nu astupe porii si sa nu-mi provoace secretia sebumului, prin urmare folosesc doar fond de ten ori de cate ori am ocazia, iar dupa cateva ore de umblat incepe sa se observe luciul, iar fondul de ten arata "topit" in zonele cu pricina. Asa ca mi-as dori enorm sa imi vad tenul matifiat si uniformizat si sa scap de grijile pe care mi le provoaca sebumul pentru ca imi doresc ca machiajul sa-mi ramana intact, la fel ca atunci cand este proaspat aplicat si sa reziste mai multe ore.
    Nu prea ma pricep la alesul pudrelor, dar tu imi vii in ajutor cu cea de la Laura Mercier.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna , mi-ar placea sa incerc aceasta pudra ptr ca am auzit multe p[areri de bine despre ea, multe fete o lauda pe blog si as fi vrut sa ma conving si eu de ce este in stare. De asemenea , pana acum , iti spun sincer , nu mi-am fixat machiajul cu pudra ceea ce este o prostie din partea mea- stiu, insa nu am descoperit pana acum o pudra care sa imi placa si sa stiu ca folosind-o nu o sa capat un aspect prea incarcat al tenului, de aceea particip si eu la giveaway-ul tau, poate voi castiga si voi putea incerca aceasta pudra de calitate pe care nu as putea sa mi-o permit in mod obisnuit...

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna, te urmaresc prin GFC cu numele Corina. Mi-as dori sa castig aceasta pudra deoarece am auzit pretutindeni numai pareri foarte bune despre ea. Am ajuns sa cred ca face minuni pentru ten. Imi imaginez ca definitiveaza machiajul intr-un mod in care o pudra obisnuita (aici ma refer la pudrele pe care le-am incercat eu deocamdata de la Avon, Oriflame, Ga-de si L'oreal) nu o realizeaza. O consider un produs de lux, asa ar fi pentru mine. M-as bucura tare mult sa am oportunitatea sa o folosesc, m-as simti mult mai frumoasa (asa mi s-a intamplat cand mi-am luat un blush de la Burjois, cand ma dadeam cu el ma simteam pretioasa, mai speciala). Tind sa cred ca asa mi s-ar intampla si cu pudra de la Laura Mercier. Am vazut foarte multe tutoriale de machiaj in care se folosea si pudra Laura Mercier si pot spune ca machiajul final se vedea foarte frumos, ma gandesc ca poate si datorita pudrei aceasta. Cred ca mi-am facut o imagine idilica despre ea. Uffffff, sper sa am ocazia s-o folosesc.
    Adresa mea de e-mail este kirushha@yahoo.com Multumesc numai bine o zi foarte frumoasa iti doresc pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce mi-o doresc? pentru ca este la momentul asta My Holy Grail, pentru ca mi-as dori foarte mult sa o incerc,am auzit numai lucruri foarte bune despre Laura Mercier si stiu ca nu as avea ocazia altfel sa o probez.
    Las but not least :) pentru ca nu am castigat niciodata la un giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Camelia,

    am participat si la primul giveaway dar nu m-am regasit la comentarii :( poate o fi aparut eroare si nu mi-am dat seama

    Imi doresc pudra deoarece am citit multe pareri bune pe blogurile de beauty ( prima data am vazut la Anca Buzea), mai apoi am vazut si in tutoriale pe youtube ( de exemplu Michelle Phan este una dintre favoritele mele).

    Un alt motiv ar fi ca nu am de unde sa o cumpar din Romania :)

    Merci, te pup

    madalina.turcitu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt atatea motive pentru care imi doresc aceasta pudra...

    1. Pana in momentul acesta am folosit doar pudre ieftine pentru fixarea fondului de ten lichid pe care il folosesc si e foarte frustrant ca dupa cateva ore de la aplicarea lui, fata sa imi devina ba lucioasa,ba sa dispara complet fondul de ten din numite locuri(zona T sau sub ochi)

    2. Pentru mine aceasta pudra reprezinta un produs de lux, la care fara acest giveaway nu as avea acces sub nici o forma pentru ca nu imi pot permite o pudra atat de scumpa, oricat de buna ar fi. Singurul produs mai scump pe care l-am avut vreodata (din gama high-end) a fost un rimel Lancome Hipnose pe care l-am primit de ziua mea, pentru ca sincer nu a pot convinge sa dau atatia bani pe un produs cosmetic

    3. Am citit ulte review-uri pe internet si pe youtube unde multa lume spunea ca unele pudre translucide reflecta alb la fotografierea cu blitz. Un exemplu de astfel d pudra ar fi Makeup Forever HD Powder, sau Elf studio hd powder. De aceasta pudra nu a auzit nimic de genul. Acesta este un motiv in plus pentru care imi doresc aceasta pudra. Eu si prieteii ei face destul de multe poze seara cand iesim in oras, si e foarte enervant cand ies cateodata cu fata alba in poze din cauza unei pudre sau a unui fond de ten cu spf prea mare.



    4. nu a castigat niciodata nimic in urma unui concurs sau giveaway si ar fi super daca as castiga aceasta pudra pe care tu si alti bloggeri ati facut-o sa para un vis in materie de pudre pentru finisarea machiajului.



    oana_hoo2007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna Camelia!
    Imi doresc foarte mult sa incerc aceasta pudra in primul rand pentru ca ai laudat-o tu si am incredere in review-urile tale. In al doilea rand pentru ca pudra mea max factor e pe terminate si sunt obligata sa folosesc pudra pentru ca am tenul mixt. In al treilea rand pentru ca sunt studenta si inca nu lucrez si numai ce a trecut perioada reducerilor si mi-am cheltuit toate economiile in zara :)
    Multumesc pentru a doua sansa oferita. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu imi doresc aceasta pudra pentru ca am nevoie de ea, dar deocamdata nu mi-o pot permite. Am tenul mixt, putin gras in zona T si mi-ar fi de mare ajutor, mai ales ca nici n-am o pudra (am una de la Oriflame pe care nu o folosesc pt ca e putin mai inchisa decat tenul meu). Sunt sigura ca mi-ar imbunatati aspectul tenului, mi-ar fixa foarte bine fondul de ten, pentru ca in ultima vreme nici fondul de ten nu m-a multumit, desi am gasit unul destul de albicios, parca nu se aseaza destul de bine.
    Daca tu ai laudat-o inseamna ca e chiar buna si mi-as dori mult sa am ocazia sa o incerc, sa vad si eu ce minuni poate face un produs mai scump.
    Sper ca fata ce o castiga sa se bucure de ea :)
    Tie iti multumesc pentru a doua sansa!:)

    RăspundețiȘtergere
  29. pai...imi doresc acest produs deoarece urmaresc toata ziua buna ziua fashion tv si majoritatea make-up atristilor de peste hotare o folosesc ...deci trebuie sa fie ceva de capul ei....2)e ca la lotto...ai satisfactia ca ai incercat chiar daca nu toate lozurile sunt castigatoare...deci de ce sa nu incerc...poate lozul meu va fi cel norocos. 3) am doar o pudra compacta un pic colorata momentan si as fi vrut sa incerc si una translucida mwaaah
    femeie_crizata@yahoo.com :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna,
    E cineva dintre cele pasionate de make-up care nu si-ar dori aceasta pudra? Nu am avut ocazia sa o incerc pana acum, dar peste tot am auzit numai cuvinte de lauda la adresa ei. In ultima vreme, tenul meu a luat-o razna, zona T este uleioasa, iar obrajii sunt plini de cojite, iar o pudra normala scoate si mai mult in evidenta lucrul acesta si se vede urat. Ma gandesc ca aceasta pudra ar fi exact ceea ce are nevoie tenul meu pentru a arata omeneste, nu ca pielea unui sarpe. Sper sa am ocazia sa o incerc, dar si mai mult sper sa mi-se potriveasca. O seara placuta si multumesc pt aceasta ocazie.
    ceraselavintila@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna!
    Ma bucur ca avem inca o sansa de a castiga pudra. Data trecuta nu am participat, desi mi-as fi dorit. Mi-as dori-o f tare pt ca am citit multe pareri pozitive, inclusiv pe blogul tau, si pt ca altfel nu as avea acces la ea.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu mi-o doresc pentru ca nu am pudra , si cred ca ar fi bine sa incep cu ce-i mai bun ( din ce am citit pe bloguri :) )

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu imi doresc pudra din doua motive :pt ca este super laudata si imi doresc sa o testez pe tenul meu si al doilea motiv pt ca nu este un produs la care sa am acces asa usor,adica nu o gasesc in magazine, tb sa fac o comanda or something like that...multumim pt a doua sansa.

    RăspundețiȘtergere
  34. Tenul cu care minunata natura m-a cadorisit are nevoie de pudra sau arata ca un globulet si din pacate produsele de genul acesta sunt out of reach pentru mine. Ma gandesc cu groaza la ziua nuntii mele, cand machiajul va pleca la plimbare din cauza sebumului (sub imperiul caldurii si al emotiilor), asa ca doar o pudra buna il poate tine sub control. Cum spuneam, momentan nu-mi permit sa achizitionez produse prea scumpe, asa ca am participat la giveaway-ul tau cu speranta ca pudra asta va fi a mea si ca macar de o grija am scapat pentru ziua cea mare, insa norocul nu mi-a suras.
    Cum s-a ivit din nou sansa, am zis ca merita sa incerc din nou, cine stie? Poate, poate...

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc aceasta pudra pentru ca este un produs de calitate si mi-ar fi de mare ajutor pentru a-mi potoli tendintele rebele de stralucire a tenului.

    RăspundețiȘtergere
  36. imi place sa folosesc pudra pentru a mi finisa machiajul,dar de multe ori imi simt tenul mult prea incarcat,sau de multe ori nu folosesc nuanta potrivita.de aceea as dori sa incerc aceasta pudra,care dupa cum ai spus tu,"tine sub control zonele uleioase" cu care am probleme,in special vara.
    as dori sa castig aceasta pudra pentru ca ar fi singurul cadou primit vreodata (aproape) de sfantul valentin:).
    imi place ca faci giveawayuri de calitate,ca te respecti si ca urmare, ne respecti .
    o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  37. Stiu ca sansa sa castig e destul de mica, dar incercarea moarte n-are!
    Mi-as dori aceasta pudra fiindca sunt cu adevarat curioasa cum e, intrucat ai zis lucruri bune despre ea si in plus, nu cred ca mi-as putea permite-o vreodata. Si inca ceva, nu am nici o pudra, am incercat mai demult una de la maybelline, dar am ramas doar cu atat. In rest imi clatesc ochii si gata.

    Multumim pentru concurs :) o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru ca am incredere in recomandarile tale

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi doresc pudra pentru ca imi doresc cat mai multe pudre avand tenul gras...
    La serviciu (lucrez direct cu publicul) din juma in juma de ora merg sa ma pudrez ca imi luceste fata foarte tare si sincer nu am gasit nici o pudra care sa tina mai mult de o ora pe fata mea si sa nu inceapa luciul sa apara...si daca as castiga pudra aceasta as mai avea o speranta ca incerc ceva nou dar sa nu ma coste din nou bani asa cum ii dau pe celelalte pudre si fonduri de ten pentru un ten gras.
    Merci ca ne mai dai o sansa la concurs. pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Pana acum nu am avut experiente prea placute cu pudrele de fata ( pielea parea incarcata si avea un aspect prafos), banuiesc ca din cauza faptului ca foloseam bureteii cu care veneau acestea, insa acum mi-am cumparat niste pensule si sunt hotarata sa ii dau o sansa acestei pudre oferite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  41. De ce mi-as dori eu sa incerc aceasta pudra? Hmmm..motivele sunt numeroase si voi incerca sa le expun pe rand, in ordine aleatorie, toate la fel de importante:
    1) Pudra este produsul indispensabil pentru mine. Ies din casa fara mascara, fara dermatograf, fond de ten, dar niciodata fara pudra.
    2)Folosesc mult prea multa. Asta se incadreaza la lista cu cele 10 greseli majore in make up, dar nu ma pot stapani. De fapt, pot, dar nu ma simt "intreaga" fARa stratul de 2 mm pe fata. Nu stiu daca acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu folosesc un produs bun sau pur si simplu am capatat o fixatie gresita. Am inceput cu una de la Miss Sporty, am tranzitat la Rimmel, L`oreal, Maybelline si ultimele pe lista au fost cele de la Sephora si Elf. Spre surprinderea mea, cea de la elf mi se pare ok. comparand-o cu celelalte.
    3)Am un ten care dupa ritualul de make-up arata intotdeauna prafos/fainos. Cu sau fara pudra. E frustrant. La asta se adauga si pori dilatati, ten mixt, dar asta e deja o alta poveste.
    Am auzit de aceasta pudra prima oara tot in blogosfera, am salivat si am lasat sa treaca pe langa mine oferta de pe strawberry cu 2 pudre/70 ron din cauza bugetului la momentul respectiv.
    Si presimt ca o sa mai treaca ceva timp pana cand o sa ma uit multumita in oglinda fara a avea un kg de pudra pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ok...in marea mea calatorie in lumea make-up-ului nu am avut sansa sa incerc sau sa-mi cumpar produse de calitate sau de firma in afara de urmatoarele: fond de ten L'Óreal Accord Parfait, pudra Revlon, farduri trio Seventeen,unul de la L'Oreal si restul de la Elf. Nu e cine stie ce, dar eu ma descurc cu ele, nu am probleme cu tenul si nici nu este unul de tip gras, ba chiar este uscat. Nu am posibilitatea materiala sa-mi cumpar o pudra translucida ca sa dau acel fin luciu, sau un rimel de la Dior, sau multe alte produse care imi vor pune in valoare tenul, mi-as fi dorit pudra translucida de la Elf dar acum am sansa sa castig aceasta pudra pe care nu numai tu o lauzi. Citesc bloguri "la greu" si apreciez toate persoanele care isi impartasesc opiniile si ma ajuta sa ma orientez catre produse bune..desi,deocamdata,pot doar sa visez la ele. Anyway,imi place foarte mult blog-ul tau, te urmaresc cu numele de Lavinia (lavynnya2005@yahoo.com)
    Crede-ma pe cuvant ca as fi cea mai fericita daca mi-ai acorda sansa sa incerc aceasta pudra,mai ales acum, de Valentine's.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu as dori s-o testez in speranta de a gasi in aceasta un produs cu adevarat bun, care sa aduca un plus machiajului, sa faca cu adevarat diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna.
    Vreau sa incerc pudra pt ca:
    -ai laudat-o prea mult si m-ai facut fffffffff curioasa
    -am tenul gras si depind de o pudra :(:(:( (lucrez cu publicul si cam din 2 in 2 ore imi retusez machiajul si imi luceste fata :(:( )

    o seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  45. As vrea sa am pudra Laura Mercier pentru ca eu caut o pudra cu aspect foarte natural. Am vazut de multe ori fete care desi aveau pudra fara fond de ten pe fata aratau de parca aveau o masca prafoasa pe fata care urma sa se dezintegreze. Un alt motiv este faptul ca am tenul gras si am nevoie de un produs adecvat. Si apoi, poate cel mai putin relevant, dar foarte important pt mine, este faptul ca bugetul (fiind eleva) nu-mi permite sa-mi cumpar produsele de machiaj pe acre mi le doresc. Asa ca de multe ori prefer sa am putine(strictul necesar) dar bune, potrivite nevoilor mele.

    e-mail: ank818@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. hey!
    eu sunt bucuroasa ca mai am inca o sansa la castigarea acestei pudre.

    personal, nu am simtit de prea multe ori nevoia aplicarii unei pudre deoarece, de-alungul timpului am incercat diverse si nu am observat vreo diferenta in bine asupra machiajului meu. aplicarea pudrei mi se pare un pas optional deoarece de prea multe ori am obtinut un rezultat mult prea incarcat si oarecum fainos dupa acest pas, ceea ce m-a facut sa cred ca nu trebuie aplicata pudra, cel putin in cazul meu. o alta problema care m-a facut sa urasc pudra a fost consistenta acesteia. tot ce am avut pana acum era ori prea mat ori prea lucios, ceea ce m-a facut sa arat ori prea stearsa ori ca un glob de Craciun :(.
    acum, imi doresc sa incerc pudra de la Laura Mercier intr-o ultima incercare de a demonta toate gandurile mele negre asupra acestui produs de machiaj. am cautat destule review-uri de cand am aflat de existenta ei, si nu pot sa zic ca am intalnit numai comentarii bune; exact ca in cazul unei orice alte pudre. astfel, nu m-am convins ca ar merita sa investesc niste bani in acest produs. asta nu inseamna ca nu m-as bucura daca as castiga; pana la urma costul de oportunitate este unul foarte bun, a se citi ca daca nu imi este buna, macar nu imi pare rau de cheltuiala facuta. si pana la urma.. pudra asta chiar are puterea de a-mi fixa machiajul? este in natura mea sa ma indoiesc de acest produs, fiind sceptica in fata puterii ei depline in urma tututor experientelor trecute (pana la urma la cate chestii apar pe piata chiar nu am cum sa le testez pe toate; asta implica multa rabdare si capital investit)..

    in concluzie, pentru mine, ca un consumator obisnuit de produse cosmetice, mi-ar fi folositoare aceasta pudra pentru a-mi spori sansele de a obtine un machiaj profesional, realizat de mine si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  47. As dori sa incerc aceasta pudra pentru ca nu am folosit o pudra fixatoare si sunt foarte curioasa. O multime de fete lauda aceasta pudra asa incat curiozitatea este foarte mare.
    Succes tuturor fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  48. yuhuuuuuuuuuuuuu! Multumim pentru a doua sansa!
    Stii de ce mi-o doresc? Pentru ca nu am avut niciodata nici o pudra,de nici un fel. Si daca o sa imi cumpar ,niciodata nu o sa imi iau una compacta.
    Am folosit cand eram mica de la niste fete mai mari,ca imi bagam nasu' prin toate colturile fermecate. Nu plecam din nici o casa fara un ruj. Dar nu ceream,le primeam cand ma vedeau "fetele" cele mari cat de drag imi este:))
    Mi-ar placea sa o testez, ar fi super ca prima mea pudra sa mai fie si Laura Mercier :)))

    RăspundețiȘtergere
  49. La prima strigare, poate ca as fi spus: "pentru ca ai recomandat-o", "pentru ca am citit multe, prea multe lucruri bune despre ea", "pentru ca nu mi-o permit acum" sau deoarece "cred ca e perfecta pentru tenul meu cu probleme".

    La prima strigare, adica, asa, trezita din somn sau, poate, manata de dorinta de a castiga. Nu spun ca toate motivele de mai sus nu ar fi reale. Spun doar ca nici unul dintre ele nu-i primul :)

    Si asta, pentru ca primul e asa: pentru ca oricine isi doreste sa castige. Altfel spus, deoarce concursurile sunt o alta - si foarte frumoasa - modalitate de a ne confirma ca avem noroc, ca putem fi mai buni, ca ceva sau cineva a fost de partea noastra pentru ca, poate, am meritat.

    Giveaway-urile genereaza trairi dense ca ale unui dar oferit de un prieten drag. Iar asta se intampla si pentru ca, de multe ori, oamenii pe care ii citesti sau care te citesc iti devin prieteni sau mentori sau modele.

    Poate ca senzatia pe care ti-o da norocul de a castiga un astfel de concurs are conexiuni puternice chiar cu calitatea noastra de oameni.
    "Am fost bun si am castigat". Dincolo de o pudra frumoasa, castigul e dincolo de sfera materiala: am castigat o stare, confirmarea ca am facut lucruri bune sau rezonabile, ergo sunt un om bun, care merita sa castige.

    Si da, mi-as dori sa castig. Si pudra mea ar avea o dubla intrebuintare: la exterior, pentru frumusetea fizica, la interior, pentru increderea in mine.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mi-as dori sa o incerc pentru ca am tenul foarte gras si o astfel de pudra sigur m-ar ajuta in lupta asa continua cu sebumul in exces.

    RăspundețiȘtergere
  51. Draga Camelia,

    De cand urmaresc blog-urile de beauty observ o schimbare majora in comportamentul meu de cumparator. Nu exista zi sa nu adaug un nou produs pe lista mea de dorinte arzatoare. De la 2-3 rujuri, am 10..de la un buretel de aplicare..am 30 pensule, de la niste perle iluminatoare..la 10 blushuri. Cat de corect este acest comportament? Cat de corect este sa ne dorim produse high-end pentru a le inlocui pe cele ieftine, care pana acum si-au facut treaba cu brio?

    Din acest motiv imi doresc sa incerc pudra Laura Mercier..deoarece am alte 2 pudre fixatoare mai ieftine si as vrea tare mult sa le compar. Observ ca exista trend-uri de laudare a unui produs (Colorstay, pensula 217, Urban Decay Primer Potion, Naked palette etc ), iar despre ele am reusit sa ma conving pe propria-mi piele. It's time for Laura Mercier..:)

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu stiu cat de usor iti va fi sa alegi castigatoarea, pentru ca toate ne dorim cu ardoare aceasta pudra. Cel putin in ceea ce ma priveste, nici nu indraznesc sa visez la ea pentru ca nu as putea sa-mi permit sa dau atatia bani pe un singur produs, dar din toate review-urile pe care le-am vazut am tras concluzia ca s-ar potrivi tenului meu cu probleme.. Folosesc fond de ten zilnic, nu as iesi din casa fara el.. am un complex destul de mare din aceasta cauza, dar fiind la liceu, sunt nevoita sa stau cu el pe fata cel putin 6-7 ore, iar in acest timp glandele sebacee incep sa-si faca de cap. In acest moment folosesc o pudra.. doar pe zona T, si incerc sa nu imi incarc prea tare fata cu ea, deoarece am observat ca nuanta pe care am ales-o inchide putin culoarea fondului meu de ten ceea ce nu este deloc estetic. Ar fi o sansa extraordinara sa pot folosi Pudra Laura Mercier.

    RăspundețiȘtergere