Am testat: La Prairie Skin Caviar Foundation

9.2.11

Acesta n-a fost pe lista mea, insa am gasit pe ebay niste mostre la o grecoaica la un pret mult mai mult decat rezonabil si am zis ca alta ocazie sa-l testez n-o sa am curand si l-am luat. Din nou am mers la sigur cu nuanta si din nou s-a dovedit un pic mai inchis decat imi trebuia, dar n-a fost un inconvenient pentru ca l-am blenduit bine si am deschis un pic culoarea cu crema.


Ce mi-a placut:
- textura cremoasa mi s-a parut un lux (nu e cea mai buna exprimare, dar nu gasesc alte cuvinte)
- mirosul (desi poate fi puternic pentru unele gusturi), mie mi-a placut, are ceva ce ma fascineaza
- s-a intins usor si a fost nevoie de o cantitate infima pentru toata fata
- are SPF 15
- acoperire medie
- rezistenta foarte buna (dupa 11 ore de munca la foc continuu, era tot acolo)
- mi-a controlat foarte bine zonele uleioase (desi n-am folosit primer)
- mi-am simtit tenul hidratat intreaga zi (datorita extractului de caviar) si senzatia de hidratare s-a mentinut si dupa ce m-am demachiat
- in primele ore dupa aplicare, tenul meu avea un aspect "airbrushed" de nu-mi venea sa cred

Ce nu mi-a placut:
- dupa cateva ore, s-a asezat in liniile fine si in pori (nu a fost o drama, dar m-a deranjat)
- mi s-a parut un pic greoi (in sensul ca nu il vad potrivit pentru a fi purtat zilnic si cred ca un ten sensibil ar avea probleme cu el)
- la sfarsitul zilei mi s-a strans putin in colturile gurii

Ce pot sa spun in final? Aplicat cu o mana usoara, ai chipul perfect (zici ca e "photoshopat" - cred ca va plac la nebunie cuvintele folosite) daca reusesti sa gasesti nuanta potrivita (am citit ca in general nuantele sunt fie prea roz, fie prea galbene), dar cred ca pretul este mult prea mare (la o cautare on-line in magazinele din Romania l-am vazut la peste 700 ron, in afara am vazut ca este 180 dolari) chiar in conditiile in care un fond de ten te va tine luni bune (si va tine sigur - eu o mostra de 1,5 ml am terminat-o in 4 zile in conditiile in care in prima zi am abuzat de el).

7 comentarii

  1. suna atat de bine descrierea ta ..pana am vazut pretul:(. mi se pare extrem de mult pentru un fond de ten, fie el si La Prairie!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow... si eu citisem mai de mult despre el, dar din cate zici tu nu e cel mai cel, probabil pt cine are bani de aruncat. adica exista produse care sa faca acelasi lucru, de la alt brand si care sa fie cam la juma de pret, daca nu mai putin. ms de review again. pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. citisem si eu ca monica columbeanu foloseste fdt care costa 500 ronisi care are caviar. poate asta e. cam mult, dar, daca merita, faci un efort.

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi ,mersi,mult pentru acest review.cat am tangit dupa el!!!cred ca nu e potrivit pentru mine.pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. 700 lei ? wow! mult prea mare pretul! cel putin pentru mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele La Prairie in general sunt foarte scumpe,sunt produse de lux!Ca treaba pe care o fac e sau nu "de lux" acuma..e alta poveste:p
    Cred ca si continutul(caviar)i-a marit pretul.
    N-as da atatia bani decat pe vreo crema despre care as sti aproape sigur ca-mi va fi potrivita:ddar nici acolo n-as exagera(am vazut creme pentru fata La Prairie si la 1300 lei!:|

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ce scump e! Dar a sunat foarte bine descrierea ta pana la faptul ca se aseaza in pori si linii. Eu cand purtam concealer mineral ma simteam mai batrana cu 5 ani- evidentia orice rid de expresie, parca le si adancea.

    RăspundețiȘtergere