Unde va e sufletul, oameni?

13.8.10

Eu cred ca a innebunit toata lumea, nu inteleg cum pot unii sa fie asa de nemilosi si fara suflet.

Acum cateva minute am auzit un planset de catel mic si am iesit din birou sa vad ce naiba este ca nu e nici un catel mic pe aici si am gasit in baie sub chiuveta o catea mica abandonata.

Clar cineva a adus-o si lasat-o aici ca nu avea cum sa ajunga si sa intre aici singura. E plina de purici si capuse, umflata de viermi, ce suflet o fi avut individul/a care a adus-o? Cred ca nu are nici o luna. Si a lasat-o intr-un loc unde sunt o gramada de caini. A mai inchis-o si in baie. Nu pot sa inteleg.

Are asta mica niste ochisori si este asa de speriata. Eu ce sa fac acum cu ea? Ca daca o las pe strada, nu are nici o sansa?

Nu mai suport atatea nemernicie in oameni.

7 comentarii

  1. Si eu am gasit acum cateva zile 4 caini superbi. Semanau pe niste pui de terrier. I-as fi luat acasa dar asa e cand nu stai singur (stau la parinti), nu m-ar fi lasat in veci sa ii tin pana le gasesc adapost. erau asa de frumosi, mi s-a rupt sufletul...
    nici eu nu pot sa inteleg oamenii astia sincer... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii oameni nu au suflet absolut deloc atunci cand vine vb de animale. Eu as aduna toti cainii de pe strada daca as avea unde sa ii tin si bani sa am grija de ei..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu pot sa inteleg cum unii oameni sunt atat de rai cu un animalut care nu le-a facut nimic rau lor :(. Sper sa se intoarca roata si sa primeasca si ei ce merita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmmm...posibil sa fie cineva de acolo de unde lurezi tu. Ce poti sa faci? Sa o duci la un veterinar sa o stabilizeze, si sa dai anunt la ziar/pet shop ca ai o catelusa mica de donat. Cu siguranta se va gasi cineva cu suflet mare sa o 'adopte'.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta arata cat suntem de subdezvoltati ca tara,din toate punctele de vedere.

    Toti vrem caini si pisici dar nu ii sterilizam/castram. Ii lasam sa faca pui pe care ori ii omoram ori ii abandonam..

    Mai stiu pe unii care isi indoapa animalele de companie cu anticonceptionale pana le distrug organismul..si totusi se intampla ca femelele sa ramana gestante...

    Mi se face groaza cand ma gandesc cat sufera animalutele astea.

    In zona in care locuiesc eu e 150 de lei un sterilizat de femela si 70lei pentru mascul, o suma infima in comparatie cu binele pe care il faci animalului.

    Oricum m-am saturat de pisici si catei aruncati in tomberoane, printre gunoaie si cioburi sparte..
    Nu stiu ce trebuie sa facem pentru a ne trezi putin constiinta si spiritul civic. Intr-adevar, nu puteam avea grija de toate animalele pe care le gasim, dar macar ale noastre personale sa fie ingrijite corespunzator.
    Atunci cand vrei o pisica sau un caine iti asumi o responsabilitate.Un animal nu e o jucarie pe care sa o arunci intr-un colt.

    Ps: Ma bucura faptul ca tu si multe alte fete cu bloguri postati despre asta. Poate ar trebui sa facem toate o campanie ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia căţelul acasă. :( Şi noi am luat anul trecut 2 căţei mici mici, i-am hrănit cu seringa cu lapte, după o vreme le-am găsit stăpâni.

    RăspundețiȘtergere
  7. EU nu inteleg ce atata greutate sa incerci sa-i gasesti un stapan daca tu ca persoana stii ca nu poti avea grija de catel!
    Doamne ce oameni... i-as impusca, zau!
    Poate sun eu mai rea sau mai tampita, dar asta-i parerea mea... Urasc genul asta de oameni!

    RăspundețiȘtergere