Prima impresie: Laura Mecier Secret Brightening Powder

3.8.10

Zilele trecute mi-a venit coletul cu pudra de la Laura Mercier luata de pe un blog saptamana trecuta si astazi am incercat-o pentru prima data si inca nu stiu ce sa zic. Fixeaza foarte bine concealerul, lumineaza zona pe care se aplica, nu mi s-a parut ca se aseaza in liniile fine de sub ochi (insa cred ca pentru cineva care are zona de sub ochi uscata ar putea sa fie o problema), dar nici nu a fost spectaculoasa (insa trebuie sa mentionez cele 4 ore dormite pe noapte de mine in ultima perioada si faptul ca nu m-am straduit prea tare sa ma aranjez - totul s-a desfasurat pe repede inainte, deci n-am avut timp de aplicat ca la carte si bibilit).

Am incercat sa aplic si cu o pensula fluffy (gen 224 de la MAC) si cu o pensula sintetica plata cum am vazut ca e cea de la Laura Mercier folosita pentru acest produs (MAC 242 am folosit eu) si am observat ca aplicarea cu cea fluffy nu a fost una reusita ca nu prea se observa nimic (la capitolul aplicare mai am de lucrat cu pudra asta).

Pudra lumineaza zona de sub ochi foarte bine si fixeaza concealerul, eu inca sper ca atunci cand voi face reviewul (dupa cateva saptamani de folosire) am sa fiu mai mult decat impresionata de aceasta pudra.

Trimiteți un comentariu