TAG: 10 masini preferate

12.8.10

Am vazut ca Adina m-a "taguit" dar nu pot sa fac acest top pentru ca nu am 10 masini preferate, acum ceva vreme mi-am luat masina pe care mi-am dorit-o si e singura mea preferata. Este vorba despre Peugeot 308.





Insa am sa adaptez un pic tagul si am sa va spun 10 motive pentru care imi place masina mea si pentru care am ales-o:

- plafonul panoramic - faptul ca vad cerul cand conduc imi creaza o senzatie de libertate care nu se compara cu nimic
- imi place botul masinii, e obraznic - parca iti spune "da-te ca musc" (o sa va povestesc la sfarsit o intamplare haioasa referitor la muscat)
- senzatia de confort oferita de condusul acestei masini (e o placere sa conduci oricat de obosit ai fi)
- spatiul foarte mare din interior (desi nu pare din exterior, in interior sunt spatii foarte mari care nu se compara de exemplu cu spatiul inghesuit de la Skoda Octavia care e incadrata la limuzina)
- puterea motorului - nu te simti ingradit de nimic
- avertizarile sonore (faruri aprinse, cheie uitata in contact) - nu va spun de cate ori am uitat la Nova cheia in contact si m-am trezit inchisa pe afara (stiu ca e de ras insa mi s-a intamplat)
- climatizarea masinii - in maxim 30 secunde se incalzeste/ raceste si ai ambianta perfecta pentru un drum placut
- torpedoul care poate deveni mini frigider (pe caldurile astea la un drum mai lung e o minune sa poti bea ceva rece)
- rabatarea perfecta care se poate realiza pe partea din spate/ portbagaj (un lucru super inteligent trapa pentru schiuri realizata in bancheta din spate)
- mi se potriveste perfect (de multe ori mi s-a spus ca am facut alegerea perfecta pentru mine, in acest moment nu ma vad la volanul unei alte masini)

Am un baietel la bloc (are un pic peste 2 ani) si de multe ori cand ajung acasa, e pe afara la joaca (la mine in fata blocului e un spatiu verde urias) si mereu alearga dupa mine si-mi zice "are gura, musca, musca" referindu-se la botul masinii. E atat de haios si atat de mirat de fiecare data cand vede masina, incat nu poti sa nu zambesti.

Si pentru ca tot am schimbat eu tagul dupa mintea mea, va provoc sa-mi spuneti de ce va adorati masina.

5 comentarii

  1. Ai o masina foarte frumoasa! Eu am vazut noul 308 cc care este absolut superb :x. Te-am mai taguit o data :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut, Adina, insa cu colectia e mai greu ca e nevoie de ceva munca si poze si nici nu stiu daca e o idee buna (am mai primit tagul si de la alte fete), dar ma gandesc la asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai o masina foarte frumoasa :). Sa te bucuri de ea in continuare! Si eu sunt fan Peugeot si in general a masinilor mai micute... Mi-ar placea sa detin un Fiat Grande Punto Unico rosu

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, de cand visez si eu la un Peugeot ... S-o conduci cu mare placere in continuare!

    Din curiozitate, cat mai ajunge un Peugeot 308 cu toate taxele?

    PS: Am vazut si eu colectia Adinei, inspirata idee! Bv. Adina! Pls, Camelia, cand ai timp, fa si tu o postare similara. Folosesti multe produse de make-up ff. faine si ar fi interesant sa le vedem toate intr-un loc. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. numai are rost sa spun de ce imi place avand in vedere ca si eu am una la fel :D

    RăspundețiȘtergere