O privire prin sertar - MAC Belightful Iridescent Powder

5.8.10

Azi dimineata am vrut sa folosesc un alt highlighter decat de obicei si mi-am amintit de unul din primele produse de la MAC pe care l-am avut si care a fost o mare dezamagire la primele aplicari (pe vremea aia gandeam MAC = produs minune) si care niciodata nu s-a situat intre preferatele mele si este uitat undeva pe fundul unui sertar. Este vorba asa cum spune si titlul de pudra Belightful care daca nu ar avea glitter auriu ar putea fi un iluminator superb.

Ce m-a facut sa-i dau astazi o sansa? Pensula 165 de la Sigma care este preferata mea si care aplica perfect orice iluminator pudra (am reusit chiar sa folosesc Stila Illuminating Finishing Powder - Rose Gold de care ma plangeam ca nu se vede deloc pe fata - cu pensula asta s-a schimbat situatia radical) si am zis ca trebuie sa incerc, poate poate ma indragostesc si eu de Belightful.

De indragostit nu m-am indragostit, dar a fost un progres vizibil fata de rezultatele obtinute pana acum. Daca nu m-as trezi cu glitter auriu pe toata fata (care nu pricep cum se imprastie asa), as intinde mana mult mai des spre aceasta pudra, ceea ce voi incerca sa si fac insa numai cand ies undeva seara pentru ca pentru zi mi se pare prea mult.

Concluzia: ador pensula 165 de la Sigma (si o recomand fara sa ma gandesc de 2 ori), dar nu as mai cumpara niciodata Belightful!

Voi ati incercat sa "resuscitati" vreun produs in ultima vreme?

2 comentarii

  1. Eu ma chinui sa-mi placa bronzer-ul Sephora dar dimineata pun mana pe el si ajung sa folosesc altceva. :))
    Trebuie sa ii dau eu de cap cumva..

    RăspundețiȘtergere
  2. Shopperita, cunosc sentimentul pentru ca si eu as vrea sa-mi placa Laguna de la Nars dar nu ma convinge oricat ma stradui :)

    RăspundețiȘtergere