Merita?

11.8.10

M-am gandit mult inainte sa scriu postarea astea, insa consider ca e drept s-o fac. Am sa-mi urmez instinctul pentru ca inainte de orice altceva, sunt un om care isi asuma consecintele faptelor sale.

Am primit in ultimele zile mai multe mesaje de la voi privind produsele oferite la mentiunile de la giveawayul 30 + 1 si ce au spus castigatoarele/ castigatorii despre ele, ce reactie au avut, etc.

As putea sa incep fraza asta cu "din pacate" sau "din nefericire", insa n-am s-o fac, desi ma mananca buricele degetelor. Sunt intrebari la care nu va pot raspunde dintr-un motiv foarte simplu: dupa ce am anuntat expedierea coletelor, nici una din persoanele mentionate la mentiuni nu a mai luat legatura cu mine. (castigatoarea giveawayului Jade a lasat un mesaj pe blog la postarea cu giveaway ul in care a anuntat ca a primit coletul si care era produsul MAC oferit).

Orice alt comentariu din partea mea este inutil, insa sper ca aceasta postare sa fie raspunsul pentru voi, acelea care chiar ati fost interesate de produse.

10 comentarii

  1. Era elegant sa spuna fiecare macar un "multumesc". Banuiesc ca nu cereai mai mult, decat un semn de apreciere, ca primesc niste produse care nu s-au sinchisit sa le cumpere. Si tu ai fi putut la fel de bine sa le vinzi de exemplu pe okazii sau sa le dai rudelor/prietenelor/colegelor dar ai ales altceva, pentru noi.
    In fine. Incearca sa nu pui la suflet.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Urat din partea lor :(
    Dar vorba lui half_a_devil, incearca sa nu pui la suflet, n-are rost. Tu ai de castigat pentru ca esti un om generos si pentru ca faci astfel de cadouri. :*

    P.S.: Te-am tag-uit, check out my blog. :* (Chiar sper sa-ti placa si sa-l faci)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anda, am vazut provocarea ta si o sa ma gandesc la ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Don't worry, be happy.
    Nu trebuie sa le iei in seama.
    Oricum cele mai multe fete iti sunt recunoscatoare pentru giveaway-urile organizate.
    Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, chiar imi pare rau sa citesc asta, nu imi inchipui ce motive au avut celelalte fete sa nu mai dea nici un semn, eu ti-am scris abia ieri pur si simplu din lipsa de timp... am vazut ca nici nu mi-ai raspuns, sper sincer sa nu regreti, totusi ai facut un gest f frumos si sunt sigura ca ai bucurat multe persoane.
    Pentru fetele care au fost curioase, pot sa spun doar ce a primit mama : o crema de corp, set gel dus + lapte corp, parfum, demachiant si crema ten si multe mostre de sampon si alte creme, totul ambalat ff frumos, ca un cadou. Iti este f recunoscatoare si eu imi cer scuze ca nu ti-am scris imediat ce mi-a confirmat primirea coletului, poate nu te-ar fi intristat atat de mult fapul ca celelalte fete nu ti-au scris. In nici un caz nu aveam de gand sa nu spun macar un simplu "multumesc!"...

    RăspundețiȘtergere
  6. YellowJade, am verificat mailul dupa ce-am vazut comentariul tau de aici. De aceea nu ti-am raspuns pe mail.

    Nu regret nimic ce-am facut pentru ca regretele sunt inutile, dar invat ceva din fiecare lucru pe care l-am facut in viata asta.

    Si, cred ca am niste ani traiti, astfel incat sa-mi fie greu sa cred ca din 5 persoane toate 5 au avut cate un motiv sa nu poata sa ma anunte ca le-a sosit coletul (nu asteptam sa-mi multumeasca nimeni, ca nu asta a fost motivul pentru care am dat acele produse). Si nu ma adresez nimanui in special, dar nu sunt copil sa cred ca exista coincidente atat de mari.

    Ma bucur ca mamei tale i-am placut produsele si sper sa le foloseasca cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Michellinne, nu regret nimic din ce-am facut pentru ca asa cum am mai spus, regretele sunt inutile. Dar invat :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe cat de mare mi-a fost uimirea sa descopar un suflet atat de special pe acest blog, pe atat de mare mi-a fost socul cand am citit aceasta postare..
    Nu vreau sa mai comentez nimic in legatura cu ceea simti...desi NU merita sa le mai acorzi nici macar o clipa din viata ta, gandindu-te la ei.
    Iti doresc o viata pe masura sufletului tau!

    RăspundețiȘtergere