Guest review: Lestie - pensula MAC 252SE

31.8.10

Astazi a venit primul review la produsele de la giveawayul de saptamana trecuta. Gasiti mai jos reviewul trimis de Lestie.

"Am castigat aceasta pensula in cadrul unui giveaway organizat de Camelia, careia doresc sa-i multumesc inca o data pentru ca mi-a dat ocazia sa incerc un produs MAC.
Descrierea oficiala a produsului:
"Soft but firm bristles for shading with eye shadow or emollient-based products. This brush has soft, firm fibers arranged in a square shape."
Initial ma speriase un pic descrierea faculta de Camelia, care a spus ca i s-a parut prea aspra pentru a o folosi. Paranoia mea ma dusese undeva in lumea maturilor si ma si imaginam incercandu-ma sa ma machiez cu o mica matura. Dar nu a fost asta. Pensula este, intradevar, un pic mai aspra decat te-ai astepta de la o pensula pentru fard.
Am folosit-o intens de cand am primit-o, asta fiind acum  fix o saptamana daca nu ma insel, si am folosit-o in scopuri diverse - pentru aplicarea highlighterului, pentru aplicarea fardului, pentru a mai scadea din intensitatea unei culori spre arcada. Cel mai mult imi place sa o folosesc pentru aplicarea fardului de pleoape, pentru ca are dimensiunea ideala si pot sa acopar pleoapa frumos si mai economisesc ceva timp, asta permitandu-mi sa bibilesc tusuletul si sa-mi iasa si o codita perfect, in acelasi timp evitand urletele parintilor care ma acuza ca stau prea mult timp sa ma gatesc.
All in all, este o pensula buna si imi place. Iau suficient produs pe ea, nici prea mult nici prea putin. Singurul dezavantaj ar fi ca mi-as fi dorit sa fie un pic mai moale.
Pot sa spun cu mana pe inima ca prima mea experienta cu MAC a fost mai mult decat ok.
Ah, si am spalat-o de 2 ori si nu a pierdut decat un fir. The force is strong in this little one.
P.S: Am atasat o poza cu pensula, scuzati calitatea proasta dar este facuta cu telefonul."


4 comentarii

  1. Sa o folosesti cu placere, Lestie! Voi face si eu review la fdt dar inca nu am apucat sa-l folosesc. Cred ca este culoara un pic cam deschisa totusi pentru tenul meu bronzat :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o folosesti cu placere si cat mai mult timp lestie:x!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos reviw-ul facut de Lestie!Sa o folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere