INCHIS - GIVEAWAY Masca Skinlite

12.8.10

Pentru ca tot v-am bombardat cu mastile Skinlite in ultima vreme si pentru ca ma grabesc sa trag concluzii (cum mi s-a spus foarte recent) am hotarat acum cateva minute sa fac un giveaway pentru fetele care comenteaza pe acest blog si care au ceva de spus.

Ofer o masca Skinlite Ultra Hydrating Olive Oil  (care apropo am vazut ca mai nou costa 8,49 ron in DM), aceasta fiind prima care am incercat-o eu din gama asta. Gasiti review ul aici.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

1. Sa urmariti blogul si sa fiti participante active la postarile mele (nu voi lua in seama decat comentariile lasate de persoane care si-au dat cu parerea sau au avut diverse comentarii de facut la ce am scris eu pe acest blog).

2. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti de ce vreti sa incercati aceasta masca si, in cazul in care aveti o masca care va place in mod deosebit, sa mi-o recomandati.

Giveawayul e deschis pana maine la ora 12:00 cand voi alege castigatoarea cu ajutorul random.org si voi anunta in jurul pranzului cine primeste masca. (castigatoarea trebuie sa ma contacteze in 48 de ore, altfel voi alege o alta persoana)

Cu aceasta ocazie (am devenit protocolara), tin sa va anunt ca toate giveawayurile de acum inainte vor avea strict de-a face cu ce se intampla pe acest blog si vor avea reguli total diferite de ce s-a intamplat pana acum.

Sunteti invitatele mele sa va dati cu parerea despre aceste schimbari!

Update: Castigatoarea va trebui sa-mi trimita un review al mastii dupa ce o va folosi ca sa-l postez pe blog. Cred ca este o idee buna.

14 comentarii

  1. well said :)
    Mi-ar place sa o incerc pentru ca sunt addicted masti de fata.
    Cea care m-a incantat cel mai mult pana acum e de la Zepter din gama Swissological cu argila si Himalaya Herbal masca de fructe. Sa nu mai zic de mastile peeling :x. Cred ca o sa scriu pe blog despre ele pentru ca e mult de povestit. Kisses si bafta fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu dintre toate mastile de fata incercate de mine pana acum cele mai bune au fost, fara doar si poate, cele naturale home-made.
    Cea mai buna imi e( pentru tenul meu mixt) cea facuta dintr-o jumatatea de lingurita de argila, una de miere si una de iaurt. Le amestec bine si stau cu masca pana incepe sa se intareasca. Este extraordinara si imi face fata ca un popou de bebe :)
    Dintre cele cumparate, m-am impacat bine cu una de la Olivo cu ulei de masline, dar din cauza pretului mare am renuntat sa o reachzitionez oricat de organica ar fi :) Tot mai bune sunt cele facute cu mana mea in care stiu eu ce pun.
    Precizez ca nu tin neaparat sa particip la concurs, voiam doar sa iti imparartasesc ce imi place mie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori masca asta pentru ca nu am mai incercat niciun produs din aceasta gama si as vrea sa o testez.
    Imi place uleiul de masline, e foarte hidratant, l-am folosit si asa, natural, dar e prea gras si lichid, asa ca aceasta masca va fi pe gustul meu.
    In prezent folosesc 3 minutes mask de la Yves Rocher, dar nu mi se pare extraordinara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-ar face placere sa incerc masca din 2 motive. Primul motiv este ca tu o recomanzi si, cum toate produsele pe care le folosesti sunt bune, trebuie sa fie buna si aceasta masca. Al doilea motiv este ca sunt curioasa in privinta ei pentru ca singura masca de fata pe care am folosit-o pana acum este una cu argila de la Ahava. Kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ma bucur ca te-ai gandit sa oferi o asemenea masca! Eu nu am vazut produse Skinlite in magazinele din orasul in care locuiesc. Mi-ar face placere sa o incerc deoarece de obicei folosesc masti facute de mine si as vrea sa mai incerc si altceva (mai ales dupa ce ai laudat-o).
    Masca mea preferata e cea cu aspirina (inmoi doua aspirine netamponate intr-o picatura de apa, le faramitezi si le amesteci cu o lingurita de miere apoi intinzi amestecul pe fata). Imi place deoarece imi lasa fata moale si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Primo, in primul lucru as vrea masca pentru ca... mereu imi place sa incerc ceva nou si... pentru ca am uitat(chiar am uitat, incredibil!)sa intru si in DM sapt aceasta, cand am fost in real. Chiar aveam de gand sa ma rasfat nitel :))
    Secundo, mi se pare drept sa faci regulile cum vrei pe blogul tau. Cei care citesc regulat merita rasplatiti cumva, nu? Eu una nu te-am descoperit decat de vreo luna...

    RăspundețiȘtergere
  7. mi se pare o idee foarte buna luand in considerare faptul ca majoritatea fetelor se inghesuie la giveaway-uri fara a lasa macar un comentariu la celelalte postari ale tale.

    sunt curioasa de review-ul castigatoarei :P.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi-as dori aceasta masca deoarece mi-ai starnit curiozitatea in privinta mastilor Skinlite dupa ce am citit review-ul la /Skinlite Firming Lift Coenzyme Q-10 Mask/. Le-am cautat si in orasul meu dar nu le-am gasit (din pacate pentru mine).

    Avand tenul predispus la ingrasare sunt in favoarea mastilor pe baza de argila cosmetica. Le recomand tuturor. Se prepara usor, iar ingredientele sunt la indemana si deloc costisitoare. Eu amestec argila cu diverse sucuri din fructe sau legume, las sa actioneze amestecul cca. 15min dupa care clatesc cu apa calduta sau ceai de musetel. In cele din urma aplic o lotiune tonica si crema de zi sau de seara, dupa caz.

    As vrea sa incerc si masca cu Ghassoul si ulei de argan. Sper sa se poata gasi si la noi... Daca ai vazut o astfel de masca pe undeva, please let me know. Merci.;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare o idee foarte buna faptul ca ai schimbat regulile,e o nesimtire faptul ca unii nici nu s-au obosit sa-ti mai scrie dupa ce au castigat giveawayul.Cat despre review-ul castigatoarei,mi se pare o idee si mai buna!E ceva inovator in materie de giveaways.Iti doresc mult succes in continuare si sa stii ca iti urmaresc cu foarte mare placere blogul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, ai folosit vreodata un fdt tip baton?
    Cum se aplica acest tip de fdt?
    Crezi ca e bun pentru tenul gras?

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, Ada, am folosit de la Clarins .. se intinde ca orice fond de ten crema (mie mi-a placut cat l-am folosit).

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu ce il intindeai pe acela? cu buretelul sau cu o pensula?

    RăspundețiȘtergere
  13. La vremea aia, am folosit-o buretel; acum, daca as folosi un fdt stick, l-as aplica cu pensula si as "finisa" cu un buretel umed.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand putem citi review-ul la masca, Adina?:)

    RăspundețiȘtergere