De parca as fi putut sa fac altceva ...

14.8.10

decat sa o iau acasa! Am dus-o la doctor aseara (am mai descoperit si titamai rana pe ea undeva la spate langa codita), am deparazitat-o, am stat si-am curatat-o pe purici si capuse vreo 2 ore .. si acum doarme bine merci la racoare.

N-am avut o noapte tocmai placuta (sa aduci un caine mic intr-o casa unde sunt 2 catei si 2 pisici nu e cea mai inspirata idee), dar macar catelusa si-a revenit ... e vioaie, se joaca, mananca cu o viteza de zici ca nu e adevarat si are o gura de te innebuneste (cum dispari din campul eu vizual, latra si se vaita de te intrebi de unde are atata forta).

O sa incerc sa ii fac niste poze azi sau maine sa vedeti ce moaca are.

10 comentarii

  1. Ai facut cel mai bun lucru pentru ea. Ce ai de gand sa faci o dai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un suflet mare; ma bucur tare mult pentru catelus.

    Din experienta iti spun sa publici anuntul pe adoptiicaini (eu am folosit adoptiipisici.ro pentru pisoii mei).
    Initial le-am facut o campanie pe bloguri, dar telefonul nu prea mi-a sunat. M-am chinuit si cu fel de fel de site-uri, iar fara rezultat.

    Adoptiipisici.ro chiar merge. Updatam anuntul o data pe saptamana si chiar functiona (lumea suna).

    Iti doresc sa ii gasesti cat mai repede o casa primitoare. E pui si are sanse mari sa fie adoptat rapid. A avut noroc ca a fost gasit de tine.

    Daca ai nevoie de ajutor cu anunturile si promovarea lui spune-mi (am deja experienta :P )

    O zi cat mai buna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)

    Bravo!Daca ar fi mai multi oameni ca tine pe lumea asta, noi toti am trai mult mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos din partea ta...si mie imi plac animalele si mi-as dori sa am ..dar mama nu vrea animale in casa desi si ea le iubeste(pisicile mai mult)...este o norocoasa pt ca ai gasit-o:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Adina. Nici nu se pune problema sa o opresc. Si asa am prea multe animale. Am luat-o s-o pun pe picioare pentru ca daca o lasam in starea in care era, nu avea nici o sansa sa traiasca. O s-o tin 1 saptamana sau 2 cat e nevoie si daca nu ii gasesc stapan, o duc inapoi in curte la servici unde am gasit-o cand cred ca se poate descurca singura (acolo e tarc pentru caini, sunt cotete, poate o accepta cateaua care si-a pierdut sora, are mai multe sanse).

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo! e foarte frumos din partea ta! si eu am adunat multi,multi catei...cea pe care n-am s-o pot uita vreodata e o catelusa lovita de un taxi chiar de Craciun, cu coloana grav afectata, astfel incat se tara pe labutele din fata. Din pacate cei unde am dat-o nu au avut grija de ea si a murit...catelusa pe care o am acum aici in Buc. e tot de pe strada, gasita de Pasti :) uite ca i-am pus mutrita in poza de profil :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari ptr sufletul mare care il ai!
    Sper sa isi gaseasca un stapan!
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. ma bucur ca ai luat decizia asta. poate ca cineva acolo are nevoie de o catelusa iar atunci cand o va vedea se va indragostii de ea. multa bafta in a ii gasii un camin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer, ma asteptam sa iei catelusul acasa :D felicitari ai un suflet mare! Abia' astept sa vad poze cu catelusul :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pt sufletul enorm pe care il ai! Citesc, plang si ma incanta faptul ca mai exista oameni buni in lumea asta cruda. Dumnezeu sa-ti ajute inzecit!

    RăspundețiȘtergere