Am fost s-o vad pe Alma!

30.8.10

In seara asta am fost s-o vad pe Alma in noul ei camin. S-a bucurat cand m-a vazut si tot incerca sa-mi "povesteasca" noua ei viata (cele ce aveti catei, stiti cum fac cateii cand vor sa-ti comunice ceva), ne-am jucat, pe scurt - e fericita si s-a acomodat perfect.

Rana de la picior (nu stiu daca ati citit cand am povestit ca a fost muscata de celalalt catel pentru ca e foarte neastamparata si-l musca de nas, de coada, de laba) e bine, se vindeca usor, mai schioapata putin, insa s-a refacut foarte bine si destul de repede.

M-a certat cand am plecat (pe cat e de mica, pe atat de mare ii e gura), insa o sa ne vedem des.

13 comentarii

  1. Ma bucur ca e bine :x si sa ne mai spui cum se mai simte. Sunt sigura ca va fi ingrijita bine. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa aud ca e fericita in noua ei casa!Totul s-a rezolvat cu bine pana la urma

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tot un zambet!:) Ma bucur sa aflu ca-i merge bine in noua familie. Sa ne tii, te rog, la curent cu ce mai face neastamparata.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. I-auzi! Vai ma bucur din inima ca e ok micuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey! Eu sunt noua pe aici, dar am citit despre Alma in posturile anterioare si bineinteles am vazut si pozele. E o scumpete! Ma bucur mult ca are o casa si o familie care sa aiba grija de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne bucuram mult pentru ea! Merita din plin o viata linistita alaturi de o familie care sa o iubeasca! Ma bucur si pentru tine, sigur esti mai linistita acum ca Alma este bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Micuta:x Datorita tie are un nou camin si noi stapani iubitori:* Am ras atat de tare cand am citit ca ,,ea micuta'' incerca sa iti povesteasca ce se intampla.:d

    RăspundețiȘtergere
  8. uu, chiar ma bucur extrem de mult pentru ea :X

    RăspundețiȘtergere
  9. poate cand ai timp o sa pui si niste poze cu ea :*

    RăspundețiȘtergere
  10. ma bucur ca Alma e bine..si asta datorita tie...si prietenilor tai...ar fi frumos s ane mai arati poze cu ea..cand mai creste:)

    RăspundețiȘtergere