Alma norocoasa

16.8.10

Se pare ca mogaldeata asta mica e o norocoasa. Aseara am fost la niste prieteni sa sarbatorim o Marie si bineinteles ca m-am dus cu catelu' dupa mine (ai mei cateii sunt foarte gelosi si nu o accepta deloc pe asta mica). Alma a facut spectacol, a alergat, s-a bucurat la toata lumea, s-a jucat cu un catel de nu stiu cate ori mai mare ca ea astfel incat in final gazdele mi-au zis ca vor s-o ia ei mai ales ca o acceptase si catelul cel mare. Nu le-am lasat-o de aseara pentru ca este inca micuta si are nevoie de atentie, dar in aproximativ 2 saptamani va avea un nou camin si niste stapani care o vor iubi si rasfata.

11 comentarii

  1. Ma bucur enorm ca si-a gasit o casuta cu niste stapani iubitori si prieteni de joaca. Sa ne mai pui la curent din cand in cand cu noutatile despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. superrr...bv Cami! e cel mai frumos lucru..sa vezi ca o poti ajuta sa-si gaseasca calea spre fericire. Nebuna mica, e adorabila Alma! Ma bucur mult pt sufletelu' asta mic :*
    si ma bucur si pt tine pt ca stiu sentimentul ca ti-ai indeplinit misiunea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de laudat un lucru ca acesta.Nu multe persoane accepta caini de pe strada doar pentru simplul motiv ca nu sunt ,,de rasa''.Ma bucur foarte mult pentru micuta:d mai ales ca are si niste prieteni de joaca pe masura

    RăspundețiȘtergere
  4. dedeea, eu am o banuiala ca asta mica e corcita cu ceva insa fiind atat de mititica nu mi-a confirmat nimeni pana acum, dar zilele urmatoare aflu eu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur si eu mult pentru Alma :D
    asta da! veste buna de luni :D

    RăspundețiȘtergere
  6. yeyy! chiar ma bucur ff mult :) cand am citit vestea stateam ca o tampa in fata calculatorului cu atata zambetul pe buze =))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ai reusit sa-i gasesti o familie.
    Super!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai e o veste atat de buna! Ma bucur din suflet ptr ea, iar tie, Camelia, sa iti dea Dzeu numai bine si sa ai parte numai de impliniri, ca oameni ca tine, mai rar!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Yupeee...Alma va avea stapani noi, dar si un prieten de joaca. :) Felicitari, Camelia! E o reusita admirabila!

    PS: Imi place mult numele Alma. ;) Nu l-am mai auzit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar ca a avut noroc mogaldeata :)). ma bucur ca i-ai gasit un camin atat de repede... chiar fara timp pierdut pe site-uri de adoptie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa chinul prin care a trecut merita o casuta :)

    RăspundețiȘtergere