Ajutor: ce nuanta de fond de ten imi trebuie?

9.5.10

Mi s-a intamplat de multe ori sa vreau sa comand mostre al unui fond de ten pe care doream sa-l incerc si nu se gasea in Romania si sa nu stiu ce nuanta mi se potriveste. Sunt de parere ca mai bine dau cativa dolari/ euro pe cateva mostre si incerc produsul si nuanta inainte de a arunca mai multi bani pe un produs fara sa-l testez si sa descopar ca nu mi se potriveste. Am pierdut timp destul incercand sa gasesc informatii privind nuantele pe forumuri si bloguri, asa ca atunci cand am descoperit documentul din linkul pe care il voi posta, m-am declarat o femeie fericita.

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao6y1ARypAgbdDFtMDFVZlZEcnd0T0d5bTQwMmhzVVE&hl=en

Sper sa va fie de folos!

Update: Foundation Matrix se gaseste acum aici.

7 comentarii

  1. Pe mine m-a ajutat sa inteleg diferenta dintre nuante si subtonuri simpla comparare a nuantelor fdt Dior de aici:
    http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P230421

    Sper sa-ti ajute!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia, eu recent mi-am cumparat un fond de ten bio de la Nvey eco. Au fond de ten in doua variante: lichid, mai de vara si crema, care acopera foarte bine. eu mi l-am luat pe cel lichid si sunt foarte multumita de el, iar prietena mea pe cel crema si chiar acopera super bine totul. tu ai incercat astfel de produse?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada, de obicei asa caut si eu cand merg "pe orbecaite" ... orice informatie e bine venita; acum mi-am luat niste mostre de fdt de la Nars - Sheer Glow (tanjesc de ceva vreme la el, dar daca n-am avut posibilitatea sa-l incerc, n-am riscat sa cumpar fiind diferente foarte mici intre nuante) sa vad care mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  4. @verenadoll, nu am incercat fdt bio - de unde l-ati luat si cat a costat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, eu l-am luat din Plafar si a costat 73 ron, au acum promotie de - 50%. Deasemenea am vazut ca au si site http://www.rangali.ro/catalog.php?search_brand=6

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai mai incercat si alte produse sau doar fondul de ten?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce mi-am luat fondul de ten, mi-am luat si rimel, fiindca am avut o problema oftalmo de la rimelul obisnuit (am facut o infectie neplacuta la ochi). Apoi mi-am luat ruj si blush, rujul dureaza foarte mult pe buze :)

    RăspundețiȘtergere