Tu ce porti de Valentine's Day?

9.2.21

M-am tot gandit cum sa incep postarea asta si imi vine in minte acelasi lucru: iubirea incepe cu tine. V-am mai spus si anii trecuti ca eu nu cred ca avem nevoie de o zi speciala, marcata in calendar ca atare, ca sa sarbatorim iubirea in orice forma, dar in perioada asta - mai mult decat oricand - avem nevoie de momente care sa ne bucure si in care sa ne simtim bine, asa ca de ce sa nu ne bucuram de Valentine's Day indiferent ca suntem sau nu intr-o relatie? 

Nu o sa ma apuc sa fac liste cu cadouri Valentine's Day, ci vreau mai degraba sa va inspir sa va rasfatati si sa va faceti mici placeri, indiferent ca vorbim de ceva nou ce v-ati cumparat sau de produse pe care le aveti deja si va plac mult. Dar daca sunteti in cautarea unui cadou pe Notino gasiti o multime de oferte bune, pentru voi sau pentru cineva drag - cardul meu poate sa garanteze pentru ce oferte misto au avut in ultima perioada (profit de moment sa marturisesc ca saptamana trecuta am mai "scapat" o comanda mica la ei pentru ca m-a tentat ceva foarte, dar foarte tare) si am si doua coduri de reducere pentru voi: notino10 - 10% reducere la cumparaturi de peste 330 lei si notino15 - 15% reducere la cumparaturi de peste 400 lei.


Anul asta nu iesim nicaieri, ba chiar ne petrecem ziua asta separat, in tari diferite, insa am planuit chiar si asa sa luam cina impreuna si sa ne bucuram de viata, asa cum e ea in momentul asta. M-am decis sa port un parfum nou, Viktor & Rolf Bonbon Couture, ultimul parfum pe care l-am primit cadou pentru ca imi stie slabiciunea pentru parfumurile de la Viktor & Rolf. E singura varianta de Bonbon pe care o am, imi place mult, dar nu detroneaza Flowerbomb Midnight in preferintele mele.

Bonbon Couture este un parfum oriental, intens si complex, perfect pentru seara, un parfum care se dezvaluie treptat si care te invaluie. Este o aroma gurmanda, cu note dulci si pudrate, un parfum care iti place sau nu iti place. Notele de varf sunt fructate: mandarina, portocala amara si piersica dulce, notele de mijloc sunt intense: iasomie sambac, floare de portocal si caramel, iar baza este cea care defineste parfumul: tutun alb, patchouli, vanilie si lemn de santal. Nu va mai zic de sticla, este o aparitie interesanta, dar cam greu de fotografiat.

Nu am de gand sa ma machiez prea tare si nici sa port rosu, sunt intr-o faza in care prefer negru si texturile fluide. Desi am cateva rimeluri noi pe care le folosesc si care imi plac, o sa intind mana dupa Lancome Monsieur Big pentru ca am o slabiciune pentru el si-mi place mult de tot ce face pentru genele mele. Cred ca v-am si spus in mai multe randuri ca daca ar trebui sa folosesc un singur rimel toata viata clar as alege ceva de la Lancome - daca va plac si voua rimelurile Lancome pe Notino sunt mereu seturi la preturi foarte bune, eu doar asa le cumpar.

Pe buze sigur nu o sa port rosu pentru ca nu e o culoare care ma reprezinta si cu care nici nu ma simt foarte confortabil, asa ca alegerea mea probabil o sa fie L'Absolu Lacquer tot de la Lancome in nuanta Let Me Shine. Este un ruj lichid cu o formula care imi place mult, poate fi aplicat intr-un strat sau chiar pana la trei in functie de ceea ce vrei sa obtii ca efect. Asta e singura nuanta pe care o am si daca nu as avea atat de multe produse pentru buze probabil ca mi-as fi cumparat si o alta nuanta pentru ca e un produs care imi place mult.

O sa purtati ceva nou de Valentine's Day? Faceti ceva special? Sau o sa treaca ca orice alta zi?

5 comentarii

  1. Parfumul arată senzațional.Noi nu sărbătorim Valentine's Day, pentru noi este o zi ca oricare alta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Viktor & Rolf au niste sticle senzationale si arome deosebite.

      Ștergere
  2. Noi nu sarbatorim Valentine's asa ca am stat acasa si a fost o zi normala de duminica ! In schimb de Dragobete da vom sarbatori👍👍👍

    RăspundețiȘtergere