Se poate si asa (39)

25.2.21

De fiecare data cand adun cate o punga cu produse terminate de-abia astept sa fac poze si sa scap de ambalaje, dar mereu intervine ceva si tot aman. Dupa care punga e tot mai plina, apar accidentele si eu ajung sa pandesc o lumina cat de cat buna ca sa fac poze si sa termin cu ele. Dar mereu dupa ce fac pozele si scriu despre produse o iau de la capat cu alte produse si povestea se repeta. Au trecut cam 2 luni de la ultima postare de genul asta si s-au adunat destule de produse, desi ma asteptam sa fie si mai multe.

O sa incep cu produsele pentru ten pentru ca sunt cele mai multe si cele cu care sunt extrem de constincioasa si atenta. De la Paula's Choice am terminat boosterul cu peptide (nu stiu al catelea e, dar o sa il iau iar) si produsul cu bakuchiol si retinol (e misto, dar nu imi place mai mult decat tratamentul cu 1% retinol, deci nu o sa il mai iau), o crema cu ochi cu peptide de la AHC, un ser cu centella asiatica de la Cosrx (din gama ma mai tenteaza niste produse), tratamentul cu acid tranexamic de la The Inkey List (l-am avut de cateva ori pana acum si o sa il mai iau) si un balsam de buze de la eos in varianta Toasted Marshmallows (mi-a placut mult, insa am senzatia ca au ceva probleme cu ambalajul pentru ca si cealalta varianta verde pe care am avut-o in trecut a dat rateuri dupa o perioada si mi-a fost greu sa folosesc produsul).

NoAcid Pads de la Indeed Labs mi-au placut mult (urmeaza o postare despre produsele incercate de la brandul asta in curand) si o sa le recumpar la un moment dat, la fel de mult mi-a placut si mistul de la Elizabeth Arden. Spuma de curatare de la Kylie Skin a fost ok, dar nu as da atatia bani pe un produs de curatare, celelalte 3 nu mi-au placut in mod deosebit: serul de la Payot s-a dovedit cam parfumat pentru gustul meu, spuma de la La Roche Posay nu mi-a placut deloc, iar produsul de la Dr. Renaud a fost ok, dar nu mi s-a parut ceva nemaipomenit si care sa merite.

Am terminat cateva parfumuri si asta m-a bucurat mult. Delices de Nina de la Nina Ricci a fost de vis si am tot tras de el pentru ca nu se mai produce, clar l-as lua daca ar mai fi disponibil. Am dat gata si o varianta mica de Very Irresistible de la Givenchy si se pare ca nici asta nu o sa se mai produca, asa ca o incerc sa ma bucur de cel pe care il am acum si o sa-l trec pe lista cu amintiri placute. Am terminat si Absolute Me de la B.U, dar si cateva mostre luate de pe Notino - nu le-am mai pastrat pe toate, insa au fost mai multe.

Gelul de curatare pentru maini de la Ecooking mi-a placut la nebunie si daca nu ar fi atat de scump l-as fi cumparat (pe asta l-am primit si a stat pe biroul meu cateva luni bune si l-am folosit de extrem de multe ori). Din gama cu mar copt de la Yves Rocher am terminat un exfoliant pentru corp si o crema in varianta mini, foarte reusite produsele (mai am niste rezerve) si tot cu mar copt si condimente am terminat laptele de corp de la Bottega Verde (la toamna il cumpar din nou). Mi-a placut mult si iaurtul de corp Juicy Pear de la The Body Shop, cred insa ca a fost o editie limitata si nu se mai gaseste. Crema pentru bust de la Irena Eris mi-a placut mult, chiar as vrea sa o iau din nou pentru ca pe partea de elasticitate a facut o treaba buna.

Nu prea am folosit masti pentru ten in ultima perioasa, asa ca nu am ce sa va arat in afara de una cu extract de melc de la Dizao si Cloud Mask de la Bielenda (mastile din gama asta sunt extrem de misto, v-am mai spus de ele, Merry Berry este preferata mea), desi tind sa cred ca unele ambalaje au ajuns la gunoi pentru ca imi amintesc ca am folosit si unele din cutiile Pick N Dazzle. Pudra de curatare de la Clinique mi-a placut mult si chiar intentionez sa iau o cutie mare cand gasesc o oferta buna.

De la Nivea am terminat cateva deodorante si o crema de maini, am folosit si ceva de la Fa care mi s-a parut ok si am mai dat gata un gel de ras Vanilla Dream de la Olay. Produsul pentru curatat unghiile de la Cutex l-am recumparat pentru ca imi place mult, face o treaba buna si este bland cu unghiile - am incercat mai multe variante de la ei, Non-Acetone este preferata mea.

Nu am terminat asa multe produse pentru par ca alte dati din motivul pe care il banuiti deja - am desfacut iar o multime de produse pentru ca am fost curioasa. Masca de la LÓreal si cea de la TRESemme mi-au placut, insa nu cred ca o sa le iau din nou pentru ca sunt altele care imi plac mai mult. Tratamentele de la Gliss le-am luat la preturi mai mult decat bune de pe Import Direct si daca mai dau comanda la ei si mai sunt disponibile cred ca o sa le pun din nou in cos. Un brand descoperit recent si care imi place mult este Inebrya, au preturi foarte accesibile si sunt produse in Italia, le gasiti aici.

Mini produsele de la Bumble and Bumble si John Frieda mi-au placut mult, primerul de la Bumble and Bumble l-am luat deja in varianta full size, pe cel de la John Frieda nu o sa il iau pentru ca datorita formulei se infunda pompa - am patit-o de mai multe ori cu produsul asta, atat in format mini cat si full size. M-am vopsit cu Deluxe de la Palette si cu Reellé luata din DM, nu sunt fidela vreunei marci de vopsea, asa ca le-am tot schimbat in ultima vreme.

Ati incercat vreunul din produsele de care v-am povestit mai sus?

8 comentarii

  1. Spuma aia de curățare LRP cred că e unul dintre cele mai agresive produse de genul ăsta pe care le-am încercat vreodată.
    Îmi place tratamentul cu bakuchiol și retinol de la PC, țin totuși în wishlist și 1% retinol.
    De când mi-ai zis de niacinamidele de la The Inkey List le-am tot căutat, dar fără succes, am citit la cineva că se găsește mai greu produsul ăla. Mai caut. Poate încerc și tratamentul cu acid tranexamic de la ei, pe ăsta l-am văzut într-un magazin.

    Trebuie să fac și eu pozele ambalajelor goale zilele viitoare, chiar dacă iar m-am luat cu desfăcut chestii și n-am terminat chiar pe cât de multe mă așteptam. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde ai vazut produsul cu acid tranexamic? Eu stiu ca nu e in Romania, ar fi super bine daca l-as gasi undeva, nu vreau sa comand de afara acum.

      Ștergere
    2. În Sephora din Sun Plaza știu că mă uitasem la The Inkey List și am stat în dubii, dar era coadă și n-am mai luat nimic. Să visez eu și să fi fost alt produs de fapt? La cât sunt de aiurită nu e exclus să confund, dacă tu știi că nu e Ro :))

      Ștergere
    3. Cred ca ai vazut altceva. :)

      Ștergere
  2. Buna, parfumul de care ai amintit de la Nina Ricci il gasesti pe Parfumss.ro unde se gasesc parfumuri originale. Stiu de acest site de la Beauty Barometer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deodorantele Nivea sunt minunate imi plac maxim , pe parfimo sunt parfumuri originale si poate acolo il gasesti la sectiunea testere 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere