Gama Hello, Good Stuff! de la Essence

23.2.21

Au trecut cateva luni bune de cand am primit gama Hello, Goof Stuff! de la Essence si am tot zis ca va povestesc de ea pentru ca stiu ca multora dintre voi va plac produsele Essence, in plus produsele au si preturi mai mult decat accesibile - nu cred ca este vreunul mai scump de 20 lei. Produsele din gama asta au peste 90% ingrediente naturale si nu contin silicon, microparticule de plastic, uleiuri minerale sau parabeni, fiind o gama gandita pe conceptul de "clean beauty" pe care se pune atat de mult accent in ultima perioada. 

Sunt 6 produse in total in aceasta gama, eu am primit 4 dintre ele, insa am putut sa folosesc doar 3, asa ca despre unul o sa va dau doar cateva informatii generale pentru ca nu mi-am format o parere, fiind un produs care nu mi se potriveste (ca si nuanta). In afara de produsele de mai jos in gama asta mai sunt un bronzer (care vine in doua optiuni de culoare) si un rimel, asa ca daca vreti sa incercati produsele aveti de unde sa alegeti.

Face Serum Hydrate and Glow are 97% ingrediente naturale si este un ser mai mult decat decent pentru pretul pe care il are, singurul lucru pe care as fi vrut sa nu il vad in lista de ingrediente este parfumul, dar asta e o preferinta personala. Formula contine extract de ananas (efect antioxidant si calmant), glicerina, panthenol, sodium hyaluronate, acid citric si zinc PCA (cu beneficii anti-aging), insa pentru mine mirosul de ananas este prea puternic, asa ca am preferat sa il folosesc pe gat si decolteu, intrucat m-am temut ca imi vor lacrima ochii rau.

Are o textura extrem de usoara si placuta, intre imediat in piele si nu este deloc uleios, pielea ramane hidratata si cu un efect de proaspat care imi place. Daca nu aveti o problema cu produsele parfumate, este o optiune buna pentru a fi folosit dimineata pentru ca da tenului un aspect radios si sanatos pe care toate il cautam, mai ales in perioada asta cand vremea afecteaza tenul si il face mult mai tern.

3in1 Face Mist are o formula interesanta cu extract de pepene, care este o sursa foarte buna de antioxidanti, daca nu avea parfum spre finalul listei era si mai bine. Este un mist care poate fi folosit pentru a fixa machiajul sau se poate folosi in timpul zilei pentru revitalizarea si hidratarea tenului. Are 50 ml si e usor de luat in geanta, modul in care l-am folosit eu a fost dupa sala in special pe gat si decolteu pentru a-mi da un boost de energie. Am vazut deja produsele in magazine si stiu ca se gasesc si on-line, sprayul l-am vazut aici la un pret bun, in caz ca va tenteaza.

Face Primer with Caring Hemp Seed Oil este produsul care imi place cel mai mult dintre cele 4 si are o formula interesanta: 98% ingrediente naturale printre care ulei de canepa, acid hialuronic, glicerina, squalane si aloe vera. Singurul lucru pe care l-as schimba este parfumul, este ultimul ingredient pe lista, insa fiind intr-o cantitate atat de mica il pot folosi fara probleme si nu mi-a cauzat nici un fel de neplacere. Este o baza de machiaj care se absoarbe imediat, lasa tenul hidratat si luminos, face aplicarea fondului de ten mult mai usoara si il ajuta sa reziste mai mult pe ten, daca va plac produsele Essence si sunteti in cautarea unui primer merita incercat.

Produsul pe care nu am putut sa il folosesc este Tinted Beauty Cream, am primit nuanta 20 Medium (vedeti mai jos cum arata) si este mult prea inchisa pentru mine. Varianta 10 Light ar fi fost mult mai potrivita pentru mine, am incercat sa deschid produsul cu picaturile de la The Body Shop, insa s-a schimbat consistenta si nu am cum sa emit o parere care sa va fie de un real folos. Tot ce pot sa fac este sa va dau cateva impresii: este o formula hidratanta cu extract de floare de cactus, acid hialuronic si glicerina, acoperirea este mica spre medie, pare sa arate destul de natural si nu incarca tenul.

Ati incercat vreunul din produsele din gama asta? Va plac produsele Essence?

2 comentarii

  1. Imi plac produsele Essence însă pe acestea nu am avut ocazia să le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa le incerci, mai ales ca au preturi foarte bune.

      Ștergere