7 intr-o saptamana #292

21.2.21

A mai trecut o saptamana de iarna, una foarte friguroasa in Bucuresti, si ne apropiem de primavara, lucru care pe mine ma bucura extrem de mult. Mi-e dor de verde, mi-e dor sa ma plimb in parc, sa vad natura colorata si sa nu mai fie nevoie sa port atatea haine de cate ori ies din casa. Visez si la o evadare scurta undeva nu foarte departe de Bucuresti, dar momentan ramane doar un plan care sper sa se transforme in realitate si care sa imi bucure sufletul. Ultimele saptamani nu au fost tocmai usoare pentru mine si in momentul asta mi-e destul de greu sa gandesc pe termen lung, asa ca iau viata asa cum vine si ma bucur atat cat pot.

La inceputul saptamanii am avut un accident casnic, eu fiind singura vinovata - ma grabeam, nu am fost atenta si am pus mana pe o tava incinsa, rezultatul fiind o arsura foarte dureroasa pe buricele de la degete. Am aplicat imediat Creme Miraculeuse de la Jonzac si am repetat de cateva ori in urmatoarele 2-3 ore, iar a doua zi nu se mai vedea nimic pe mana mea si nici nu s-a umflat sau inrosit zona, mana arata ca si cum nu s-a intamplat nimic. V-am mai spus de crema asta si in trecut pentru ca nu este prima data cand ma salveaza - o gasiti aici, iar daca vreti sa luati ceva de la Jonzac sau orice alt produs de pe ViaNaturalia am pentru voi si un cod care va ofera 7% reducere: CCVIA7.

De obicei va arat chestii misto si care merita pe blog, insa de data asta vreau sa va spun sa nu luati batoanele proteice de la AbsoBAR Zero. Lista de ingrediente e misto, nu au lactoza si nici gluten, au continut redus de zahar, insa la gust sunt oribile si au si un miros sintetic ingrozitor. Ca sa balansez cumva lucrurile va recomand batoanele Zero Bar de la Biotech care sunt foarte misto si vin in multe arome interesante - sunt low carb si mie imi place mult Apple Pie (nu au gluten si nici lactoza).

Dupa o lunga perioada in care am copt cookies low carb aproape in fiecare saptamana, in ultima perioada am tot facut mini gogosile low carb (gasiti reteta pe blog de anul trecut) si imi place sa le savurez cu crema proteica Migdale cu Cacao de la Secretele Ramonei. De cand s-a lansat crema asta am cumparat multe borcane si este un produs pe care il recomand fara sa ezit, nu are zahar si nici vreun alt ingredient ciudat, este crunchy si valorile nutritionale sunt extrem de bune, nu am mai cumparat altceva de cand am gustat-o prima data.

Am folosit multe produse pentru ten in ultima perioada si pe langa niste preferate vechi sunt si cateva produse noi care m-au convins si care imi plac, asa ca intentionez sa va povestesc cat de curand mai multe despre ele. Am pus mare accent pe hidratare zilele astea pentru ca este foarte frig si pielea resimte din plin trecerile astea bruste de la cald la frig si invers.

La inceputul saptamanii am primit o surpriza de la Douglas, un set Ayurveda de la Rituals si pentru ca m-au anuntat ca pana pe 21 februarie au 15% reducere la o selectie de produse Home & Lifestyle m-am uitat pe site si am si plasat o comanda. Am luat doua produse pentru maini din gama Ritual of Ayurveda, un ulei de buze marca proprie (a avut o reducere de 60%, eu am ales nuanta Tsubaki Flower - este foarte naturala pe buze), dar am gasit si o oferta super buna la produsele Smashbox, asa ca am profitat: am luat Photo OP Under Eye Brightener (a avut reducere 53%) pe care l-am avut cu ani in urma si mi-a placut mult si am primit cadou un ruj Be Legendary in nuanta Unzipped Matte. 

Am primit cadou si un porfard negru, de-o calitate foarte buna, iar in colet am gasit 2 mostre: un parfum Terre D'Hermes si Alpha Beta Universal Daily Peel de la Dr Dennis Gross si un card cu 15% reducere pentru cumparaturi de peste 200 lei valabil pana la finalul lunii martie. Weekendul a insemnat pentru mine relaxare, am citit, m-am uitat la filme, m-am jucat cu blanoasele mele, am baut multe cani de ceai, am gatit si am incercat sa imi pun ordine in minte. M-am bucurat de produsele de la Rituals si mi-am oferit clipe de liniste si de rasfat de care chiar aveam nevoie.

Saptamana voastra cum a fost? Ce va preocupa zilele astea?

6 comentarii

  1. Prima poza imi place tare mult .
    Foarte buna a fost oferta de la Douglas, sa te bucuri de ele .
    Si mie mi-e dor de verde :( but soon....
    M-ai facut curioasa de crema asta de ciocolata , poate o sa dau si eu o comanda.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place tot ce-am luat, de obicei ma duc in magazin cand vreau ceva, insa parca on-line e mai usor sa vezi si cum. Sa ai un sfarsit de luna frumos!

      Ștergere
  2. Am avut o săptămână ușoară la serviciu iar weekend-ul l-am petrecut la sora mea pe care nu o mai văzusem de ceva timp,iar asta a însemnat multă joacă cu cei mici, bucuroși că si-au vazut verișorii iar pentru mine multă oboseală

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e și mie un dor teribil de peisaje verzi și flori în natură, de haine mai lejere și timp mai mult petrecut afară. De fapt nu doar dor... sunt disperată după toate astea :))
    Am studiat și eu produsele Ramonei zilele trecute, am pus niște chestii în wishlist.
    Să ai o săptămână mai ușoară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu comand mereu produsele ei, nici nu ma mai uit la altele de genul asta.

      Ștergere