7 intr-o saptamana #291

14.2.21

De cate ori incep sa scriu postarea asta de duminica incerc sa gasesc cate un cuvant care sa o descrie si in ultimele saptamani mereu imi vine in minte obositoare, asa ca incerc sa ignor aspectul asta si sa va arat alte lucruri pentru ca sunt sigura ca multe dintre noi avem zile pline si resimtim agitatia din jurul nostru. Zilele trecute m-am minunat cat am vazut peste tot ghiocei, frezii si zambile ca la nici 24 de ore sa ninga si sa fie extrem de frig, pe mine schimbarile astea bruste ma afecteaza, oricat incerc eu sa le controlez si sa am grija de mine.

In ultimele zile am fost extrem de atenta la tot ce am folosit pentru ten pentru ca pielea mea a dat niste semne de revolta, am ales numai produse pe care le folosesc de ceva vreme si care stiu ca sunt bine tolerate de tenul meu. Antioxidantii sunt prezenti atat in alimentatia mea, cat si in modul in care imi ingrijesc pielea, iar combinatia asta de 2 produse de la Paula's Choice si Niod este una care imi place la nebunie si cu care ma rasfat in multe dimineti. Despre ambele v-am povestit pe blog atunci cand le-am descoperit, asa ca nu o sa repet acum aceleasi informatii.

Din cauza schimbarilor de temperatura articulatiile mi-au tot creat probleme si am resimtit fiecare antrenament mai mult decat mi-as fi dorit, asa ca am ales sa ma ajut cat am putut. Inainte de antrenament iau o doza mare de carnitina (si chiar simt diferenta de energie in zilele cand iau fata de zilele cand nu iau), iar dupa antrenament un shot de magneziu si B6 ma ajuta sa tin crampele musculare sub control.

Nu m-am simtit extrem de bine zilele astea, oboseala (de care ziceam la inceputul postarii) m-a ajuns, nici n-am dormit cum trebuie - blanoasele mele sunt toate batrane si au probleme pe rand, am simtit ca ma ia si raceala, dar din fericire am actionat rapid si in afara de o durere in gat nu am alte probleme acum. Cu ocazia asta am incercat si ViruProtect de care v-am povestit luna trecuta si cred ca m-a ajutat pentru ca, desi fizic m-am simtit cum te simti cand esti racit, nu am avut si celelalte simptome.

M-am trezit devreme in cam toate zilele, asa ca am profitat de timp sa incep ziua cu un mic dejun gustos si care sa imi dea energie. In poza de mai jos este un iaurt proteic caruia i-am dat gust de inghetata cu vanilie (v-am aratat si pe Instagram ce folosesc pentru asta), am caramelizat o jumatate de para (am folosit indulcitorul premium de la Green Sugar care are indice caloric si glicemic 0), am adaugat nuci pecan si quinoa expandata si asta a fost.


Weekendul a fost un pic mai agitat decat as fi vrut eu, dar am reusit sa ma odihnesc mai bine si sa am momentele de liniste, dupa care chiar tanjeam. Rujul Boy de la Chanel era o dorinta veche de-a mea, insa mereu mi-am spus ca am destule rujuri si nu are sens sa dau atatia bani pe un ruj Chanel, dar mi-a ramas gandul la el. L-am primit cadou si mi-a adus un mare zambet pe chip pentru ca mi-a amintit - pentru a nu stiu cata oara - ca oamenii care au ajuns la inima mea (putini, dar buni) sunt cei care sunt la fel de atenti ca si mine la detalii si care stiu sa imi faca o bucurie doar ca sa ma vada zambind.

Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. La fel de obositoare , din pacate vremea asta schimbatoare ne afecteaza destul de mult , abia astept primavara ( oare a cata oara spun asta) ? :))
    Ce bine arata rujul de la Chanel, sa te bucuri de el !
    Para aia caramelizata ...yummiii
    Sa avem o saptamana mai buna, te imbratisez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa avem zile frumoasa si linistite, de-abia astept si eu sa vad mult verde in jur.

      Ștergere
  2. Am avut o saptama obositoare.Cu toate acestea m-am bucurat ca am putut citi cartea pe care o începusem de câteva zile,așa că drumul pana la serviciu mi s-a parut mult mai ușor.In weekend am gătit,am pregatit cate ceva dulce,iar asta ma relaxează foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o saptamana buna, in care am muncit dar am avut parte si de relaxare la final, o cina romantica de Valentines Day, de fapt doua cine, care m-au incarcat si acum incerc sa o iau usor. Am mancat si eu capsuni, chiar daca afara e ger. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o saptamana grea pentru mine cu dureri mari de cap. Ce gest frumos ai primit un cadou minunat să-l folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere