7 intr-o saptamana #290

7.2.21

Prima saptamana din februarie a fost agitata, in cazul meu a insemnat ore putine de somn (niste situatii neprevazute cu cateii) si multe probleme pe care a trebuit sa le rezolv cand programul meu era si asa destul de aglomerat. A trebuit sa aman niste lucruri, sa jonglez cu altele, iar la finalul zilei m-am simtit mai mult decat epuizata pentru ca am petrecut multe ore cu ochii la monitor si asta m-a obosit maxim. Pauzele scurte pe care le-am luat nu m-au ajutat cine stie, trebuie neaparat sa ma duc la masaj pentru ca ma simt foarte incordata.

Printre micile placeri de saptamana asta s-au numarat cateva produse noi pe care le-am incercat: rujul Nude Romantique de la Pat McGrath (multumesc Anamaria, imi place mult, l-am purtat de cateva ori in ultimele zile), un nou fond de ten de la Smashbox care m-a impresionat de la prima folosire (revin cu impresii dupa ce il mai folosesc o perioada), un parfum de la Viktor & Rolf pe care l-am primit cadou (va povestesc saptamana viitoare mai multe despre el) si multe cani de ceai. Am multe ceaiuri si le aleg in functie de starea mea, cel de la Fares este o noutate pentru mine - l-am primit de la Fares impreuna cu alte 3 variante care au fost premiate recent.

Am primit si cateva noutati saptamana asta si o parte din ele le-am si incercat pentru ca sunt curioasa cand vine vorba de produse noi. Yves Rocher a lansat 4 variante noi de mascara si pana in 23 februarie au si o oferta buna: la cumpararea unuia dintre cele 4 produse se ofera cadou demachiantul express pentru ochi la 200 ml (aici gasiti toate detaliile ofertei, demachiantul chiar este misto, mai ales daca aveti ochi sensibili). Mie mi-au placut mereu rimelurile lor si v-am povestit de ele pe blog, am incercat Intense Metamorphose dintre cele primite si imi plac mult: alungeste, curbeaza, defineste si da volum, iar culoarea este intensa, ochii mei l-au tolerat foarte bine. Ma gandesc sa va povestesc de toate dupa ce le incerc pentru ca stiu ca va plac produsele Yves Rocher.

Kiehl's nu este printre brandurile mele preferate si stiti deja asta pentru ca v-am spus si in trecut ca formulele lor cu uleiuri esentiale nu sunt pentru mine - tenul meu reactioneaza imediat si ma irit. Am primit insa de la Kiehl's 3 produse din gama Ultra Facial (cleanser, toner si crema hidratanta) si le-am incercat pentru ca au formule curate si cu ingrediente care chiar ajuta pielea in perioada asta rece cand deshidratarea este la ordinea zilei. Pentru cineva care cauta o rutina simpla, bazata pe hidratare chiar mi se par o alegere buna, daca vreti sa va povestesc mai multe intr-o postare spuneti-mi si o sa va dsu mai multe detalii despre produsele astea.

Am asteptat cu nerabdare weekendul, somnul a fost primul pe lista mea si, din fericire, am reusit sa ma odihnesc asa cum mi-am dorit. Totul s-a invartit in jurul cuvantului relaxare: am gatit, am citit, am lenevit, am petrecut timp cu mine, ceea ce m-a ajutat sa-mi incarc bateriile. Vremea mohorata de ieri m-a facut sa ma cuibaresc pe canapea si sa visez cu ochii deschisi, am cautat niste informatii on-line, am ascultat muzica si cam asta a fost tot.

Cum a fost prima saptamana din februarie pentru voi?

9 comentarii

  1. Sper că sunt bine blăcoasele tale! Tot prost stau și eu cu somnul și n-am reușit nici în weekend să recuperez, poate săptămâna viitoare.
    Am încercat și eu crema Ultra Facial, pentru tenul meu gras a fost prea „grea”. :D
    Să ai o nouă săptămână mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ok, doar emotii cauzate de probleme care apar cu varsta.

      Crema e ok pentru ten normal/ uscat, are prea multi emolienti pentru un ten mixt sau gras, deci nu ma mir ca nu ti s-a potrivit.

      Sa ai si tu zile linistite!

      Ștergere
    2. Da, exact, nu aș fi încercat-o din proprie inițiativă, am avut o miniatură și am zis să văd totuși. Cred că am terminat-o la ochi sau am dat-o, nu mai știu.
      Mulțumesc!

      Ștergere
    3. Tot o varianta mini am avut si eu in urma cu mult timp, mi s-a parut ok si atunci.

      Ștergere
  2. Nu am avut o săptămână extraordinara, s-a acumulat multă oboseală.Weekend-ul l-am petrecut acasă, am gătit, am făcut curat și ne-am pregătit de grădiniță 🥳

    RăspundețiȘtergere
  3. La partea cu somnul sunt la fel . Nici pe mine nu m-au atras produsele de la Kiehl"s , am avut cateva mostre in trecut dar nimic nu m-a incantat, asa ca sunt chiar curioasa care este parerea ta .
    Ma bucur ca iti place rujul !
    Sa avem o saptamana mai buna, te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am incercat multe miniuri de la ei in trecut si am strambat din nas, va povestesc sigur despre gama asta pentru ca imi place mult.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru recomandare :D Imi plac foarte mult!

      Ștergere