4 mascara noi de la Yves Rocher

18.2.21

Despre rimelurile de la Yves Rocher v-am povestit de mai multe ori pe blog de-a lungul timpului pentru ca le-am folosit si imi plac, Sexy Pulp e primul care imi vine acum in minte pentru ca l-am cumparat de mai multe ori, asa ca nu aveam cum sa nu va povestesc despre cele 4 variante noi pe care le-au lansat de curand si pe care le-am primit la inceputul lunii. Din cate am vazut pe site urmeaza inca o varianta pentru curbare, care va fi disponibila in curand. Toate sigiliile de plastic au fost inlaturate, ceea ce inseamna 4 tone de plastic mai putin anual.

Intense Metamorphose este vedeta lansarii, vine atat in varianta clasica, cat si waterproof, formula fiind imbogatita cu ulei de ricin si apa bio de albastrele, astfel incat nu doar ajuta estetic genele, ci le si ingrijeste. Ochii mei sensibili au tolerat intotdeauna bine rimelurile de la Yves Rocher si asa e si cu Intense Metamorphose care are o perie cilindrica usor de folosit, varianta pe care am incercat-o eu e cea clasica, nu prea folosesc waterproof pentru ca nu imi mai curg ochii si nu vad sensul.

Face exact ceea ce promite: alungeste, curbeaza si ofera volum, iar culoarea este una intensa, "vinovat" fiind carbunele vegetal. Contine ceara de albine naturala care are un efect de ingrosare a genelor. Se demachiaza usor si rezista bine pe gene - nu l-am purtat 24 de ore, cum spun cei de la Yves Rocher ca ar rezista, chiar imi place si l-am tot folosit de cateva ori in ultimele 2 saptamani.

Celelalte doua variante pe care le-am incercat sunt: Volume pentru gene definite si cu volum si Longueur cu o perie conica flexibila ce ofera alungire si definire genelor. Amandoua imi plac si se pot aplica in mai multe straturi pentru un efect mai intens, sunt produse gandite bine cu formule eficiente. Eu am obiceiul sa combin rimelurile si am incercat asta si cu produsele astea, dar nu mi se pare ca merita pentru ca fiecare dintre ele isi face treaba bine.

M-as fi asteptat ca varianta pentru volum sa fie cea care sa ma incante mai mult dintre cele doua, dar nu a fost asa. Preferata mea e varianta Longueur dintre toate cele 3 incercate, mi se potriveste cel mai bine: curbeaza si alungeste, genele sunt definite si au volum. Sunt curioasa sa vad cum e si Courbe, varianta care nu s-a lansat inca, dar daca ar fi sa aleg una din astea 3 as alege-o pe cea pentru alungire pentru ca e cea mai potrivita pentru genele mele.

Daca vreti sa le incercati pana pe 23 februarie la cumpararea oricaruia dintre ele primiti cadou demachiantul express pentru ochi la 200 ml (varianta de mai jos este la 100 ml), un demachiant foarte eficient si potrivit chiar si pentru ochii sensibili - gasiti oferta aici. In plus produsele au pret special de lansare, asa ca daca aveti nevoie de un rimel nou asta e momentul potrivit sa incercati un produs nou, gandit pentru a infrumuseta ochii, dar si pentru a fi atent cu mediul.

Va plac produsele de la Yves Rocher? Care dintre variantele noi va tenteaza cel mai mult?

4 comentarii

  1. Deși ți-am zis pe Insta că Longueur mă tentează cel mai puțin, acum că-i văd peria cred că mă tentează și el (o să-l țin minte), pe lângă Metamorphose. Tot văzând gama asta de la lansare așa dor mi s-a făcut de Sexy Pulp, tare mult l-am mai iubit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut treaba foarte buna cu gama asta noua, cred ca o sa iti placa mult produsele.

      Ștergere
  2. Rimelul pentru alungire imi place mult cum arată

    RăspundețiȘtergere