Tu ce sampon uscat folosesti?

10.8.20

Au existat perioade in viata mea cand am folosit mai des genul de produse de care vreau sa va povestesc astazi daca compar cu ultimii ani, insa clar de-a lungul timpului mi s-au schimbat si gusturile, iar asteptarile mele de la produse au crescut. Nu am fost niciodata o consumatoare avida de șampon uscat, dar intotdeauna am avut cel putin unul in casa pentru momentele alea cand parul nu arata tocmai bine si ai doar cateva minute pana sa iesi pe usa. De fapt asta e si modul in care eu recomand folosirea sampoanelor uscate - ca un ajutor in momentele de criza, nu ca pe un produs la care sa apelezi de cateva ori pe saptamana daca vrei sa ai un par frumos si cu un aspect sanatos.

Samponul uscat care imi place cel mai mult in momentul asta este unul de tip spuma pe care l-am descoperit pe siteul celor de la Notino si este varianta Fresh Texture de la Schwarzkopf Professional din gama Osis+, gama din care am si un balsam uscat care e foarte bun. Am mai folosit in trecut alte sampoane spuma, dar asta imi place cel mai mult. Aplic spuma in palme, dupa care o masez pe zonele unde am nevoie de ajutor (pe scalp in special, dar merge foarte bine si pe lungime), iar efectul este exact ceea ce caut: par curat, aerisit, cu volum si cu un miros de proaspat. Nu incarca deloc parul, are actiune imediata si nu simt nevoia sa ma spal seara dupa ce l-am folosit, lucru care conteaza enorm pentru mine pentru ca produsele de la Batiste imi provoaca mancarime pe scalp, desi nu am un scalp sensibil.


De-a lungul anilor am incercat multe produse de genul asta, atat produse mass-market, cat si produse scumpe, precum cele de la Moroccanoil, insa clar nu pretul este cel ce dicteaza calitatea unui produs, ci modul in care parul si scalpul tau reactioneaza la aplicarea produsului. Multe produse de genul asta incarca parul, asa ca e nevoie de putin noroc si ceva experimente sa il gasesti pe cel potrivit pentru tipul de par si nevoile tale. 

Eu am renuntat la sampoanele de la Batiste de ceva vreme pentru ca nu sunt ceea ce caut eu, insa stiu ca multa lume inca le foloseste si le apreciaza. Recomandarea mea insa, daca cautati produse ieftine si bune care sa faca ceea ce promit, sunt produsele de la TRESemme. TRESemme este un brand pe care l-ati tot vazut pe blog pentru ca mie imi place mult, samponul uscat pe care il am acum de la ei este Voluminous Lock - nu lasa urme albe si ofera volum, insa pe Notino gasiti mai multe variante in functie de ce anume cautati la un produs de genul asta.


Care e relatia ta cu sampoanele uscate? Iti plac? Le detesti? Cat de des le folosesti? Care este preferatul tau?

8 comentarii

  1. Buna! Nu am folosit niciodata sampon uscat dar nu am.nevoie am un par uscat si aspru nu se ingrasa deloc asa ca in privinta asta sunt bine! Dupa ce il spal abia a 3 a zi se aseaza bine e plin de volum si imi trebuie ulei si produse de aranjat să-l stapanesc!😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am parul gras, dar la cat de lung e si cat de cald e afara combinate cu transpiratia de la sala mai apar si urgente. :)

      Ștergere
  2. Sună bine cel de la Schwarzkopf, când o să am ocazia o să-l iau și eu... nu-l remarcasem până acum (nici nu sunt fană a brandului de fel).
    Eu mă împac bine cu Batiste în continuare, folosit doar în situații de urgență, dar eu oricum îmi spăl părul la două zile, așa că nu mă deranjează că trebuie musai spălat seara. Ce nu mă mai încântă e senzația aia de prăfos pe care o lasă părului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa iti placa, eu am si un balsam uscat din gama asta care imi place mult.

      Ștergere
  3. Nu sunt adepta saloanelor uscate,eu am avut unul de la Batiste,Nu pot zice ca nu mi-a plăcut dar nici nu m-a impresionat prea tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de multi factori, eu il vad ca un ajutor cand cere situatia, nu ca pe un produs pe care sa il folosesc mereu.

      Ștergere
  4. Eh, până nu demult, după ultimul tuns, în 36 de ore părul meu arăta ca lins de vacă, iar să-l spăl seară de seară (după-amiază de după-amiază) nu e o soluție pentru mine, mai ales că am plăcerea de a-mi lăsa părul să se usuce natural, iar asta nu se pupă cu posibilitatea de a fi în pat la 15 minute de la părăsirea căzii, prin urmare am cam abuzat de șampoane uscate, fixative și spume de păr. Nu mă pot mândri cu multe mărci în portofoliul produselor încercate, dar cel de la Nivea mi-a plăcut cel mai tare (în defavoarea celor de la Batiste, Kallos și Balea). De vreo 2 săptămâni nu prea mai am situația aia nasoală, pot să-mi țin părul ok-ish și 3 zile jumătate, bănuiesc că are legătură cu căldura care a venit și cu faptul că acum aproximativ 2 luni mi-am vopsit părul blond de 2 ori în mai puțin de 2 săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu folosesc multe produse de styling si aleg cu grija ce folosesc pentru ca nu vreau sa imi incarc parul inutil, dar cateodata chiar sunt necesare.

      Ștergere