Sexy Lips & Cheeks de la Pupa Milano

24.8.20

Colectia Sexy Lips & Cheeks de la Pupa Milano este una care pe mine m-a atras de cum am vazut-o on-line si cand s-au deschis magazinele am si fost sa imi cumpar ceva, asa ca atunci cand cei de la Pupa mi-au trimis si celelalte produse din colectia m-am bucurat mult si de-abia am asteptat sa le incerc si sa va spun si voua despre ele pentru ca postarile cu noutati de la Pupa sunt printre cele mai citite de catre voi. Colectia asta are doar produse pentru buze si pometi si este orientata spre buze si pometi seducatori, cu volum.


Produsele care mi-au atras atentia imediat au fost exfoliantul pentru buze si uleiul sub forma de ruj pe care am si vrut sa-l cumpar dar nu era in magazin cand am fost eu. Exfoliantul este pe baza de micro-granule de zahar si poate fi folosit oricand si oriunde pentru ca nu necesita clatire. Se aplica pe buze, se maseaza buzele intre ele pentru a topi granulele de zahar si asta e tot. Rezultatul sunt niste buze netede si hidratate cu un miros si un gust delicios. Produsul nu are decat 5 ml, deci singura mea nemultumire este pretul, un pic cam mare pentru un produs de genul asta, dar imi place atat de mult, incat cand o sa fie la reducere o sa mai imi cumpar unul.

Sexy Lips Oil a fost curiozitatea mea cea mai mare dupa glossurile Ultra Sexy Volume Effect si este exact ceea ce am sperat sa fie. Balmy Oil, tot de la Pupa, a fost salvarea mea cand am avut buzele foarte uscate, insa l-am terminat si nu se mai gaseste, asa ca mi-am dorit un alt ulei pentru buze, usor de folosit si eficient. Iar asta de la Pupa chiar e ce caut eu: are o textura usoara, o formula plina de uleiuri, e usor de folosit si hidrateaza buzele.


Cele 2 produse de mai jos contin Volufiline, extract de Gardenia Asiatica, care faciliteaza acumularea de lipide in celulele grase, ceea ce duce - in timp - la un efect de voluminizare si reconturare progresiva. Sunt tratamente si au nevoie de timp pentru a vedea efecte, insa mi se par extrem de interesante si am inceput sa le folosesc pentru ca vreau sa vad daca functioneaza si ce pot face in timp. Tot ce pot sa va spun acum este ca texturile sunt extrem de usoare si ca este o placere sa le folosesc.

Sexy Cheeks Volumizator (v-am aratat textura mai jos ca sa vedeti cum este produsul) este un tratament ce trebuie aplicat de 2 ori pe zi timp de 8 saptamani si promite o reconturare progresiva a profilului pometilor. Folosit dimineata inlocuieste foarte bine iluminatorul pentru ca micro-perlele din formula reflecta lumina pentru un efect optic 3D extraordinar. Sexy Lips Volumizator are, pe langa Volufiline, acid hialuronic si promite netezirea linilor mici de contur, dar si buze hidratate si mai ferme. Se simte extrem de placut pe buze si sunt curioasa peste cateva saptamani sa vad daca face ceva sau nu.


Ultimul produs din colectia asta este Ultra Sexy Volume Effect Lip Gloss, de care v-am povestit deja aici pentru ca mi-am cumparat 3 nuante (din cele 6 disponibile) si le tot folosesc. Nu o sa va povestesc din nou despre glossurile astea pentru ca aveti toate detaliile in postarea de luna trecuta, dar am vrut sa va arat nuantele 005 Attractive Coral si 006 Sensual Fuchsia pe care mi le-au trimis cei de la Pupa si pe care eu nu le aveam. Nu o sa va arat swatchuri pentru ca vor ajunge la una dintre voi cat de curand pentru ca urmeaza niste giveawayuri pe Instagram.


Cum vi se pare colectia asta? Ce produs va atrage cel mai mult?

4 comentarii

  1. Super colectia !Asa mult imi place! Nuanta Attractive Coral sigur e superba! Uleiul e tentant nu am folisit pana acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor, mie imi plac mult produsele de genul asta.

      Ștergere
  2. Cat de super sunt toate❤Nici nu as stii ce sa folosesc prima dată

    RăspundețiȘtergere