Se poate si asa (36)

26.8.20

In urma cu cateva saptamani mi-am propus sa fac poze cu produsele terminate si sa scap de tot ce adunasem peste vara, insa nu am avut deloc timp si am tot amanat. Astazi am zis ca nu se mai poate si m-am pus pe treaba, doar ca sa descopar ca intre timp am aruncat o sacosa intreaga cu produse terminate, dar si asa tot am pierdut o groaza de timp cu pozele pentru ca s-au adunat multe in ultimele 4 luni. 

Ce nu o sa vedeti in postarea asta - si am terminat destul de multe - sunt masti pentru ten de tip servetel, creme pentru maini, produse cu protectie solara pentru corp si cateva produse pentru hidratarea corpului. Probabil ca mai erau si altele, insa de astea mi-am amintit cand m-am intrebat ce era in cealalta punga cu produse. Pe langa toate astea am folosit multe produse travel size pe care le-am luat cu mine de cate ori am plecat si pe care, bineinteles, ca nu le-am adus inapoi doar ca sa le fac poze.


Am terminat o multime de produse pentru ten pentru ca vara asta am fost mai mult decat oricand constienta de ce face soarele pielii si de ce are nevoie tenul meu ca sa ramana tanar si sanatos. Cum mai trece un an, cum vad schimbari pe ten si imi dau seama cat de tare se modifica tenul pe masura ce inaintam in varsta si cat de diferite sunt nevoile pielii fata de acum cativa ani. Vara asta m-am concentrat pe hidratare, luminozitate si protectie solara si chiar si asa tot mi-au aparut cativa pistrui pe nas.

Acidul hialuronic de la Cosrx mi-a placut mult si probabil ca o sa-l cumpar din nou candva, la fel de mult mi-a placut si boosterul de la Jonzac, insa din pacate nu se mai produce (daca v-a placut il mai gasiti intr-un set aici cu alte doua produse din gama asta, la un pret foarte bun). Produsul pe care l-am recumparat deja este balsamul Less On Skin Redness Calming CICA de la Holika Holika (eu il iau de aici, nu stiu daca se gaseste si in alta parte), un produs cu centella asiatica care calmeaza si protejeaza tenul sensibil. Imi place la nebunie si este produsul care m-a salvat de multe ori vara asta.

Sesderma este un brand care imi place mult, desi formulele lor mai au scapari, insa texturile lipozomale sunt unele pe care tenul meu le adora, mai ales in perioada calda. Am terminat 2 seruri cu vitamina C (de fapt 3, o sa vedeti mai jos un altul tot din gama C-Vit) si doua seruri cu azic azelaic si acid tranexamic. Serozinc de la La Roche Posay este un produs de care am "tras" sa il termin pentru ca a facut (fix) nimic pentru tenul meu, nici Clarifying Treatment Toner de la Cosrx nu m-a incantat peste masura, in schimb lotiunea cu acia hialuronic de la Jonzac si esenta cu acid hialuronic si retinol de la Hada Labo mi-au placut mult si o sa le iau din nou pe viitor.

De la Paula's Choice am terminat unul dintre produsele mele preferate de la ei, Peptide Booster (un produs cu o super formula pe care o sa il iau din nou), dar si Radiance Renewal Mask cu arbutin, vitamina C si niacinamide pe care eu o folosesc seara in locul cremei hidratante. Celalalt produs de la Sesderma pe care l-am terminat este boosterul lor cu 12% vitamina C (vine in fiole de 2 ml si am terminat mai multe bucati), iar de la Pupa Milano am terminat Palmy Oil, un ulei de buze care mi-a salvat buzele cand nimic nu a functionat. De la The Inkey List am terminat produsul cu bakuchiol si pe cel cu acid tranexamic, iar pe ultimul l-am primit cadou de ziua mea, asa ca il folosesc din nou si imi place mult.

Toate produsele cu protectie solara sunt cu filtre minerale, singurele pe care eu le tolerez si pe care pot sa le aplic fara probleme in zona ochilor si mi-au placut in egala masura, pe unele deja le-am recumparat. De la Purito am avut multe mostre de Comfy Water (imi place mult cand ma duc la sala pentru ca este matifiant, nu il pot folosi insa daca vreau sa aplic produse de machiaj peste) si Centella Green Level Unscented (l-am cumparat in varianta full size si o sa va povestesc in curand de el), iar de la Elizabeth Arden am terminat produsul din gama Prevage care imi place mult, insa este mult prea scump, asa ca nu o sa-l iau din nou pentru ca am descoperit altele care imi plac la fel de mult si costa mai putin.

Produsul de la Neostrata este foarte foarte misto si l-am cumparat din nou (ambalajul s-a schimbat recent, insa are aceeasi formula misto - eu l-am luat de aici cu reducere, nu l-am vazut pe alte siteuri), la fel de mult imi place si produsul de la Clinique pe care il folosesc in diminetile cand ma duc la sala (si cand apare in stoc o sa-l iau iar), iar de Defense de la Paula's Choice nici nu va mai spun pentru ca am pierdut numarul produselor pe care le-am terminat de cand s-a lansat. Pentru curatarea tenului am terminat mai multe produse si mi-au placut toate mult de tot, surpriza cea mai placuta pentru mine a fost produsul de la Clinique de care v-am si povestit pe blog luna asta pentru ca merita sa fie mult mai cunoscut.


Produsele pe care le termin cel mai greu sunt parfumurile si produsele de machiaj, asa ca atunci cand am si astfel de produse in postarile cu produse terminate ma bucur mult. Qui A L'Amour este parfumul meu preferat de la Yves Rocher, asa ca am cumparat deja altul cum l-am terminat pe asta - il gasiti aici cu 61% reducere si chiar il recomand pentru ca este de vis, iar pretul asta ... Celalalt produs parfumat pe care l-am terminat este din gama Absolute Me de la B.U. de care v-am mai povestit pentru ca miroase bine de tot.

Am terminat doua fonduri de ten: unul cushion de la Clio (in poza vedeti ambalajul rezervei pentru ca l-am inlocuit deja) si unul foarte light si luminos de la Lumene, o pudra de la Makeup Revolution (pe care am cumparat-o din nou), un concealer de la Artdeco si un rimel de la Lancome. Am si aruncat cateva produse de machiaj care erau deschise de mai mult timp, insa in postarile de genul asta va arat doar ce termin (pudra se intarise si de-aia mai se vede in recipient produs ramas, asa ca am preferat sa cumpar alta).


Am terminat mult mai multe produse pentru corp decat ce o sa vedeti mai jos, insa asa cum va spuneam la inceputul postarii nu mai am toate ambalajele. Gelurile de ras pe care le folosesc sunt de la Olay si Balea, mereu se aduna multe si nu mai pastrez toate ambalajele, la fel si cu gelurile de dus - cele de la Rituals sunt cele pe care le folosesc cel mai des pentru ca prefer gelurile de dus de tip spuma, tin mult si merita toti banii.

Exfolierea corpului este un pas peste care nu sar niciodata, asa ca am terminat patru produse de genul asta de la Naturalium, Bielenda si The Body Shop, mi-au placut toate - cel cu smochine de la Bielenda este de vis, daca va tenteaza il gasiti aici la un pret foarte bun. Singurele deodorante pe care pielea mea le tolereaza sunt de la Nivea, am incercat si alte variante pentru ca Powder Touch nu se mai produce. Deo Beauty Elixir este cel pe care intentionez sa il cumpar si sa il folosesc pe viitor pentru ca pielea mea sensibila il tolereaza foarte bine.

Cand ma uit la cele doua poze cu masti ma apuca rasul pentru ca am terminat atat de multe si am ramas doar cu 5 ambalaje cand in realitate trebuiau sa fie cateva zeci, dar asta e. Serurile pentru corp de la Bielenda mi-au placut, dar sunt altele care imi plac mai mult, asa n-am de gand sa le iau din nou, insa produsul pentru picioare de la Bottega Verde va ajunge iar in viata mea pentru ca mi-a placut mult - gasiti aici intreaga gama, iar pe blog v-am si povestit despre produsele astea pentru ca mi-au placut mult.


Nu stiu daca si din produsele pentru par lipsesc pentru ca nu imi mai amintesc tot ce am folosit in ultimele luni, insa tind sa cred ca da pentru ca mi se par cam putine. TRESemme, Keune, Yves Rocher si Schwarzkopf sunt brandurile de la care am terminat produse, mi-au placut toate, insa nu este vreunul care sa merite vreo mentiune speciala. Masca de la Lorvenn si cele de la Wash & Go mi-au placut si am de gand sa le mai folosesc si pe viitor. Dupa o lunga perioada in care am folosit doar vopsea de la Syoss am trecut la Olia de la Garnier si chiar imi place.


Ati folosit vreunul dintre produse? Va tenteaza sa incercati vreunul dintre ele?

10 comentarii

  1. Ai terminat o gramada! Eu folosesc gama de sampon si balsam de la YR ptr.reparare si mi se potriveste perfect trebuie sa le recumpar! Parfumuri si eu termin foarte greu ! Si mie imi plac gelurile de dus spuma am si de la rituals 2 mini si sunt de vis ! Deodorantul Nivea il am pe cel cu cirese si e foarte bun am sa cumpar si alte variante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit mastile de par de la Wash&go si gelurile de dus de la Balea si deodorantul de la Nivea!mi au placut foarte mult! Multumim frumos pentru articol si prezentarea frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că o să pun și eu pe wishlist uleiul de buze Pupa, prea îl lauzi.
    N-am mai terminat un parfum de ani... zici că nici nu le folosesc, deși mă dau și pe acasă frecvent.
    Eu vara asta am descoperit variantele roll-on de la Nivea și îmi plac la fel de mult ca astea spray, doar că sunt mai spornice (după trei luni am terminat unul recent) și e ceva mai ok pentru mediu ambalajul, cred că rămân la opțiunea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balmy Oil nu se mai gaseste, dar asta stick e chiar interesant.

      Eu ma irit de la roll-on-uri, axila mea nu le tolereaza de nici un fel.

      Ștergere
  4. Am si eu doua pungi din alea de hartie.....pline...nu stiu daca le mai fac poze sau le arunc :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Măștile de par de la Wash&Go ma tentează cel mai mult

    RăspundețiȘtergere