Noutati din ultima perioada

14.8.20

In ultimele saptamani am adunat o multime de produse noi si m-am gandit sa le adun astazi intr-o postare si sa va spun cate ceva despre ele, desi nu am apucat sa le incerc pe toate din motive mai mult decat evidente, pentru ca mereu imi spuneti ca va inspira postarile de genul asta si va dau idei de cumparaturi. Sunt multe produse de ingrijire si m-am bucurat mult cand le-am vazut pentru ca am terminat multe produse in ultima vreme, asa cum o sa vedeti in curand intr-o postare pe care o pregatesc, carti, dar si cateva produse de machiaj si cateva produse pentru ingrijirea parului.


Ingrijirea tenului este un subiect care ma pasioneaza si care imi face inima sa bata mai tare. Nu am o problema cu procesul de imbatranire, dar mi se pare ca avem atatea optiuni pentru a imbatrani frumos incat nu vad de ce sa nu avem grija la ce ne aplicam pe ten si mereu incerc sa va arat optiuni cat mai curate si mai bine formulate pentru a beneficia la maxim de beneficiile produselor de ingrijire. Bugetul nu ne permite mereu sa ne cumparam tot ce ne dorim, dar cred ca la momentul asta se gasesc optiuni bune in toate categoriile de pret. Toate produsele de ingrijire de mai jos sunt primite de ziua mea de la oameni apropiati de sufletul meu care ma cunosc extrem de bine si sunt atenti la ceea ce imi place si ce conteaza pentru mine.

Am incercat cateva produse de la Drunk Elephant si au fost cateva care mi-au placut, insa cel pe care mi l-am dorit cel mai mult a fost Protini Polypeptide Cream, o crema cu o super formula si cu 9 tipuri de peptide. Ambalajul este airless, produsul are o super textura si eu sunt innebunita dupa peptide pentru ca mi se pare ca fac o treaba nemaipomenita pe partea de fermitate. M-am bucurat mult cand am primit produsul asta cadou de ziua mea pentru ca varianta mini pe care am avut-o mi-a placut mult si chiar intentionam sa o cumpar candva in viitorul apropiat. Este o crema scumpa, dar formula si ceea ce face pentru ten fac sa merite efortul.

Nu am incercat nimic de la Revox pana acum, asa ca de-abia astept sa experimentez mai mult cu produsele astea doua, cu formule simple, dar curate. Just Collagen Amino Acids + HA este o crema usoara pentru ten cu colagen, alantoina, uree si acid hialuronic si urmeaza sa o incerc. Just Peptides 10% Serum a venit la fix pentru ca tocmai am terminat boosterul cu peptide de la Paula's Choice, are o formula extrem de simpla si curata, am inceput deja sa-l folosesc si imi place - textura este usoara si intra imediat in piele, ramane sa vad ce efecte are in timp.

O alta surpriza extrem de frumoasa a fost Modulating Glucosides de la Niod, brand cu care de-abia ma imprietenesc si care imi place mult de tot, o emulsie gandita pentru tenul sensibil care se irita usor. Are o super formula, cu niste ingrediente extrem de misto si de-abia astept sa vad cum ne intelegem pentru ca am sperante mari de la produsul asta. Am folosit produsul de cateva ori, insa e prea devreme sa pot spune ceva concret, ca prima impresie imi place mult.

Tranexamic Acid Night Treatment de la The Inkey List mi-a placut la nebunie - nu am apucat sa va povestesc despre el, insa am in plan o postare despre acidul tranexamic si o sa va spun mai multe, asa ca ma bucur ca e din nou in viata mea. Acidul poliglutamic este un ingrediente mai nou si care mie mi se pare extrem de interesant, am avut un ser de la un alt brand, asa ca de-abia astept sa vad cum este si acesta de la The Inkey List pentru ca imi place mult cum este formulat.


Ca in fiecare an am profitat de oferta celor de la Pupa Milano pentru ziua mea de nastere - 50% reducere la doua produse pentru detinatorii de card de fidelitate - si mi-am luat doua produse: Cover Cream Concealer (nuanta 007 - galben - pentru cearcanele inchise la culoare, am avut si o varianta roz pentru luminozitate care mi-a placut) si balsamul de buze Sport Addicted cu SPF 15 (nuanta 002, l-am avut pe cel incolor si mi-a placut mult). Concealerul nu mi se pare ca face cine stie ce in privinta cearcanelor, in schimb balsamul imi place mult.

Singurul produs de machiaj pe care l-am primit cadou este de la un brand nou pentru mine, Iconic London, si este un iluminator lichid in nuanta Shine. L-am folosit doar de 2 ori si mi-a placut, insa trebuie sa ma mai "joc" cu el si sa incerc diferite metode de folosire inainte de a exprima o parere clara despre el.


Cei de la Jonzac au cateva noutati in perioada asta si, cum eu folosesc produse de la ei si imi plac, m-au intrebat daca nu vreau sa le incerc si am ales 3 dintre ele: o spuma de curatare si un gel pentru ten din gama Rehydrate, gama care imi place mult si de care v-am mai povestit si un balsam calmant pentru corp din gama Reactive, o alta gama care imi place si de care v-am mai spus pe blog. Am incercat produsele si primele impresii sunt foarte bune, dar o sa va spun mai multe dupa ce le folosesc o perioada mai lunga de timp. Daca va plac produsele lor vedeti ca pe Via Naturalia au niste pachete interesante in perioada asta - le gasiti aici.

De la Beauty Studio Concept am primit cateva produse pentru ingrijirea parului de la Lorvenn, un brand profesional grecesc cu care m-am mai intalnit in trecut fara sa ne cunoastem bine, si am inceput sa le folosesc si mi se par extrem de interesante. Beauty Studio Concept are o gama larga de produse de ingrijire a parului de la Lorvenn, iar preturile din magazinul lor on-line sunt chiar bune. Daca va tenteaza gasiti aici tot ce au si mai multe detalii despre produse. Daca vreti sa va povestesc si eu mai multe spuneti-mi in comentarii.

Ultimele doua produse de ingrijire pe care vreau sa vi le arat le-am cumparat de pe Notino si sunt de la un brand nou aparut pe site, AL!VE, care mie mi se pare extrem de interesant. Aici puteti sa vedeti toate produsele, care sunt pe baza de magneziu care ajuta mult la relexarea si refacerea musculara si eu le-am luat sa le folosesc dupa sala. Sunt 9 produse pe site, eu am luat gelul pentru regenerare pentru sportivi si sprayul revigorant pentru hidratare, insa vreau sa mai incerc pe viitor si alte produse pentru ca au preturi extrem de bune.


Printre cadourile de ziua mea s-au numarat si multe carti pentru ca nu este un secret pentru nimeni ca citesc mult, desi nu prea am mai apucat sa va povestesc pe blog despre ce-am citit in ultima perioada, chiar daca mi-am tot notat mental sa fac asta. Saptamana trecuta a fost prima, dupa foarte multa vreme, cand n-am avut o carte in mana pentru ca n-am avut timp, dar saptamana asta deja s-au schimbat lucrurile si asta ma bucura mult. 


Am vazut pe Elefant cateva carti noi de la Guilamme Musso, un autor francez cu o imaginatie extrem de bogata, si mi-am comandat doua carti cand au avut 50% reducere: Chemarea Ingerului si Ce-as fi eu fara tine?. Aici puteti sa vedeti toate cartile lui, are un stil de scris diferit si povestile lui sunt altfel, eu mai am cateva pe lista de dorinte, dar ramane sa le iau in toamna pentru ca acum am destule pe lista de citit.


Voi ce produse noi ati inceput sa folositi in ultima perioada? Ati incercat vreunul dintre cele pe care vi le-am aratat eu astazi?

6 comentarii

  1. Buna! Interesante produse sa le folosesti sanatoasa! Eu am inceput cateva produse noi saptamana trecuta mai exact un sampon de la Plant Line care de cv.timp era pe lista mea si imi place mult si chiar ii prieste si fetitei mele ea e mai sensibila cu samponul! Am inceput o crema de fata Dr.C.Tuna Farmasi cu spf 22 white corect si chiar sunt f .multumita de ea ...si are si pret bun. Am inceput sa folosesc si o crema de la Nuxe spf 50 care am primito la un concurs si sunt foarte fericita 😁 miroase divin .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am si eu cateva produse de la Plant Line, dar nu am apucat sa le incerc, poate reusesc pana la urma sa vad cum sunt.

      Ștergere
  2. Tocmai mi-am pus în ordine pozele tot pentru un articol cu noutăți... m-a amuzat când am văzut și la tine același lucru.
    Au început să-mi facă și mie cu ochiul produsele Jonzac, încă n-am încercat nimic de la ei, dar cred că o să le studiez mai bine în curând, iar la Revox mă uit sceptică de ceva vreme, poate o să încerc și eu peptidele, sună bine dacă e ușoară textura.

    Sunt curioasă cum ți se pare Coelho, eu i-am citit doar o carte și mi s-a părut foart meh. De Guilamme Musso chiar mi-e dor, nu l-am mai citit de foarte mult timp.

    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca merita peptidele, chiar nu ma asteptam la o textura atat de misto, iar la cat costa pentru cineva care cauta doar peptide chiar merita.

      Multumesc, sa folosesti si tu cu placere noutatile de care ai scris pe blog.

      Ștergere
  3. Numai produse faine!De curând am descoperit și eu cremele Jonzac și pot spune ca a fost dragoste la prima utilizare.

    RăspundețiȘtergere