Mastile Nutri Bomb de la Garnier

21.8.20

In urma cu cateva saptamani am primit o surpriza de la Garnier, am incercat produsele si am tot zis sa va povestesc si voua despre mastile astea noi pe care le-au lansat pentru ca sunt misto si au preturi super bune. Nu consider ca mastile de tipul asta sunt o necesitate, insa mie imi plac mult si le folosesc des pentru ca ma ajuta sa ma relaxez si sa ii ofer tenului meu un mic rasfat care niciodata nu are cum sa faca rau. Sunt o doza concentrata de ingredinte pentru ten si Garnier are multe variante extrem de interesante.

Desi de-a lungul anilor v-am aratat multe masti de genul asta nu cred ca am scris vreodata care e locul lor intr-o rutina. Specialisti spun ca mastile servetel ar trebui folosite dupa curatarea tenului si aplicarea tonerului, inainte de aplicarea serului si a celorlalte produse/ tratamente. Nu stiu cata lume le foloseste asa pentru ca si eu de multe ori le folosesc ca si ultim pas al rutinei mele sau ca un moment separat de tot ceea ce inseamna ingrijirea tenului intr-o zi normala.


Nutri Bomb Milky Tissue Mask vine in doua variante: Intensive Nutrition + Glow (cu lapte de cocos si acid hialuronic) care se adreseaza tenului uscat si tern si Intensive Nutrition + Reparation (cu lapte de migdale si acid hialuronic) pentru tenul uscat cu senzatie de disconfort. Formulele sunt simple si curate, singurul lucru pe care l-as scoate este parfumul care este ultimul ingredient pe lista, insa tinand cont ca mastile nu sunt un produs pe care il folosesti zilnic eu nu fac mare caz cand gasesc o masca buna care are o cantitate mica de tot de parfum.

Imi plac ambele variante si mi se par extrem de potrivite pentru perioada asta atat de calda cand tenul se confrunta cu schimbarile de mediu si dezhidratarea este la ordinea zilei. Imi place sa aplic mastile astea dupa ce imi fac dus si imi curat tenul pentru ca mi se pare ca redau tenului nivelul optim de hidratare, mai ales cand nu aplic imediat alte produse pentru ten si nu vreau ca tenul sa ramana uscat si cu o senzatie de disconfort.


Ati incercat mastile astea noi de la Garnier?

Folositi des masti de tip servetel? Care sunt preferatele voastre?

4 comentarii

  1. Arata super bine ! Da folosesc masti tip servetel si am hotarat sa incerc sa folosesc de acum masca in tub ! Am sa incerc sa renunt si la dischete demachiante sper sa reusesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu măștile lor,însă pe cele de tip șervețel încă nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere