Lanvin A Girl in Capri

12.8.20

De ziua mea am primit doua parfumuri noi, iar cel de care vreau sa va povestesc astazi a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru ca a venit de la un prieten drag mie, care ma cunoaste atat de bine, incat reuseste sa imi faca mereu surprize parfumate care mi se potrivesc si care ma fac sa zambesc. Parfumurile sunt o chestie extrem de personala si nu sunt genul de cadou pe care sa-l recomand daca nu stii extrem de bine o persoana si, chiar si asa, este riscant sa oferi astfel de cadouri. Dar lucrurile pot sa fie si altfel si parfumul asta e dovada acestui lucru.


De-a lungul anilor m-am intalnit de mai multe ori cu parfumurile de la Lanvin, mi-au placut cateva, dar nu pot sa zic ca m-a captivat vreunul sau ca mi-a starnit vreo pasiune nebuna. A Girl in Capri mi se pare perfect pentru vara, imi place ambalajul, imi place parfumul si imi place starea pe care mi-o da de cate ori il port. Pentru mine parfumul asta e sinonim cu vacanta, soare si o stare de bine care te face sa treci dansand prin viata.

Este un parfum proaspat si citric, cu note marine si florale, nu il percep ca fiind un parfum complicat, ci mai degraba ca un parfum care iti mangaie simturile si care te face sa zambesti. Notele de varf sunt lamaie primafiore, bergamota si piper roz, notele de mijloc sunt flori de grapefruit combinate cu acorduri marine, iar baza este data de aroma de pluta, mosc alb si ambra. Sophie Labbe a reusit sa creeze un parfum usor, cu iz mediteranean si cu o poveste plina de veselie si nu ma mira pentru ca mai sunt cateva creatii de-ale ei care mie imi plac mult. Luminos si plin de viata - asa il simt eu si asa mi l-am si imaginat cand am vazut cutia si am vazut ce parfum e.


Ati mirosit A Girl in Capri? Cum vi se pare? Va plac parfumurile de la Lanvin?

4 comentarii