Clinique Fresh Pressed 7-day system with pure vitamin C

7.8.20

Am avut o perioada extrem de lunga de pauza de la produsele Clinique pentru ingrijirea tenului, insa anul trecut am descoperit Mineral Sunscreen Fluid for Face SPF50 si imi place atat de mult incat mi-a deschis apetitul sa incerc si alte produse de la ei. Astazi vreau sa va povestesc de sistemul Fresh Pressed Vitamin C in 2 pasi pentru ca l-am folosit saptamanile trecute si chiar cred ca e un produs care merita incercat daca sunteti iubitoare de vitamina C si ceea ce va doriti este un ten luminos si radios.


Stiti ca eu sunt mare iubitoare de vitamina C si ca de ani de zile folosesc produse cu concentratii mari de vitamina C, asa ca atunci cand descopar un produs cu o formula curata, fara alcool si parfum ma bucur mult. Sistemul celor de la Clinique imi place mult atat din punct de vedere al produselor, cat si ca concept pentru ca vitamina C este un ingredient foarte sensibil si are nevoie de anumite conditii pentru a nu incepe oxidarea si a-si pierde din eficienta.

Fresh Pressed 7-day system with pure vitamin C este un sistem gandit pentru 7 zile (gasiti cele 2 produse si in alte combinatii, iar cei de la Douglas au niste oferte bune in perioada asta daca vreti sa le incercati) si vine cu 7 pliculete de pudra de curatare cu vitamina C si un booster cu 10% vitamina C pe care va recomand sa il folositi dimineata inainte de produsul cu protectie solara pentru ca vitamina C va potenta actiunea SPF-ului. Eu folosesc si seara produse cu vitamina C pentru ca tenul meu le tolereaza foarte bine.

Pudra este ultrafina si se emulsioneaza in palma cu apa pentru a forma o spuma de curatare pentru ten, iar mie imi place mult mai mult decat ma asteptam - curata foarte bine tenul si ii ofera luminozitate, iar modul in care se simte textura pielii dupa este un aspect la care nu ma asteptam de la un produs de curatare. Eu am folosit-o in diminetile cand tenul meu avea un aspect tern si mi-a placut mult ce face, daca aveti rani sau iritatii pe ten nu o folositi in perioada respectiva pentru ca s-ar putea sa nu faca tocmai bine pe leziuni deschise.

Boosterul are o formula care imi place la nebunie: 10% vitamina C, peptide, squalane si extract de alge si o textura de gel care intra imediat in piele, fara a fi lipicios. In plus ambalajul care izoleaza vitamina C pana la activarea produsului mi se pare extrem de potrivit pentru un astfel de produs si garanteaza cele mai bune rezultate, nefiind sanse sa oxideze produsul. Eu folosesc vitamina C in concentratie de 10-15% pentru luminozitatea si uniformizarea tenului, insa am vazut ca actioneaza extrem de bine si pe semne, ajutand la o vindecare mult mai rapida (am avut niste semne pe barbie de la o iritatie si m-a ajutat foarte mult).


Ati incercat sistemul asta de la Clinique? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Buna! Nu am incercat! Boosterul imi atrage atentia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clinique este un brand pe care nu l-am încercat,din pacate sunt produse ce depășesc bugetul meu,oricât de mult mi-ar plăcea ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt asa scumpe produsele, la Douglas am vazut niste oferte super bune.

      Ștergere