7 intr-o saptamana #268

30.8.20


De fiecare data cand incep sa scriu postarea asta ma gandesc la un cuvant care sa defineasca intreaga saptamana si singurul care imi vine in minte acum este oboseala, sub toate aspectele ei. Si nu ma refer numai la oboseala fizica, ci si la cea emotionala pe care o simtim de multe ori cand totul e mult prea incarcat in jurul nostru. De asta saptamana asta am ales sa ma focusez pe mine si pe starea mea de bine, am simtit ca am ajuns intr-un punct in care nu eram ok si ca am nevoie de momente de liniste pe care le-am "furat" intre munca si alte lucruri pe care le-am avut de facut.

Am iesit de cateva ori in parc si m-am bucurat de aer si lac, chiar daca au fost doar 10-15 minute, aproape in fiecare seara ma intalnesc cu prietenii mei aricii - am studiat ce le place sa manance si ne imprietenim mai tare cu fiecare intalnire - si am ajuns, dupa foarte mult timp, la masaj si am decis ca e momentul sa ma reintorc la vechiul meu obicei de a merge saptamanal la masaj, mai ales ca antrenamentele la sala isi spun cuvantul si imi simt muschii tensionati de multe ori.

Produsele de la Rituals imi plac mult si acum folosesc The Ritual of Jing, mi se par un adevarat rasfat pentru corp si simturi. Am dat o comanda pe Green Sugar si am luat 3 creme tartinabile de la Secretele Ramonei, produse cu formule super bune care merita din plin - pana la finalul lunii codul ANIVERSARE ofera o reducere de 10%, iar transportul prin curier este gratuit la comenzi de peste 100 lei. M-am jucat in bucatarie cu cateva retete pe care le fac des si intr-una din dimineti am facut clatite pentru ca nu mai mancasem de ceva vreme (am folosit o combinatie de faina de migdale si mix de fibre fara carbohidrati si a iesit ceva delicios). Pentru ca au fost si cateva zile nu foarte calde am inceput sa folosesc cateva produse noi de machiaj si de-abia astept zilele mai reci.

Finalul de saptamana a venit cu o escapada mica pana la munte - de ziua mea am dormit o noapte in Brasov intr-un apartament cu jacuzzi si cu o priveliste de vis (situat pe drumul spre Poiana) si ne-a placut atat de mult incat ne-am intors. Ne-am plimbat, ne-am bucurat de aerul curat si am lasat in urma agitatia si stresul, chiar daca a fost doar o plecare scurta si suntem pe drumul de intoarcere deja. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Si eu am avut o săptămână obositoare iar weekendul l-am petrecut acasă cu cei mici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine si saptamana asta tot nebuna a fost, sper ca la tine a fost mai liniste.

      Ștergere
  2. Noi saptamana asta ne-am intors de la munte si de 3 zile spal rufe si calc ! 😁😁😁 a fost frumos si parca as fi mai stat dar s-au terminat banii ! Hi hi

    RăspundețiȘtergere