7 intr-o saptamana #266

16.8.20


Saptamana asta a fost una stresanta din multe puncte de vedere si de-abia am asteptat weekendul, dar parca a trecut prea repede. Nu stiu cand s-a "facut" duminica si parca as vrea sa prelungesc cat mai mult ziua asta. Am gasit, am citit, m-am plimbat mult si am incercat sa imi pun ordine in ganduri si sa-mi fac un plan de bataie pentru saptamanile urmatoare pentru ca mi se pare ca nu sunt atat de productiva pe cat as vrea. In acelasi timp nu vreau sa pun presiune pe mine si sa-mi stabilesc niste limite si reguli pentru ca nu asta este ceea ce urmaresc.

Am fost prin magazine zilele trecute si am realizat, intr-un mod brutal, cat de tare sunt afectate multe afaceri de starea actuala. Imi trebuiau cateva lucruri, m-am dus direct sa le iau si am descoperit ca magazinele nu mai exista. Singurul lucru pe care am reusit sa-l bifez de pe lista mea de necesitati a fost o pereche de Skechers, voiam ceva simplu negru cu talpa de spuma si am umblat ceva timp prin magazine pana am gasit ce-am vrut si marimea buna. Am facut si cateva cumparaturi alimentare si am descoperit cateva produse misto si cu valori nutritionale bune in magazine si asta m-a bucurat pentru ca piata de healthy food este destul de limitata la noi, din pacate.

Poza cu ariciul nu e cea mai reusita, e facuta intr-o noapte cand plimbam cainii si am vrut sa o pun aici pentru ca stiu ca multe dintre voi iubiti animalele si le hraniti, dar nu cred ca stiti ca aricii mananca si ei hrana uscata de pisici. La mine la bloc in fiecare seara vine in excursie o familie de arici in cautare de hrana si e un adevarat spectacol cum isi fac ei plimbare si iau cina.

Finalul de saptamana a insemnat pentru mine mult somn de care aveam nevoie disperata, timp cat mai departe de social media, timp petrecut cu oamenii dragi mie, joaca cu blanoasele mele, doua carti noi, dar si momente de liniste totala cand m-am gandit la ceea ce e important pentru mine. Ultima poza nu e cea mai reusita a Almei (si nici nu avea chef de poze cand am incercat eu o sedinta foto improvizata), dar e prea haioasa sa nu o pun aici. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Sunt frumoase pozele stai linistita! Noi am avut o saptamana buna cu plimbari! Astazi am fost la țara si am copt inca o tura de vinete ptr.iarna voi face zacusca! 👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână destul de grea la serviciu,dar a trecut.Weekend-ul l-am petrecut acasă,aveam mare nevoie de joacă impreuna cu puii mei

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut e ariciul!!! si Alma e o scumpa
    Saptamana trecuta a fost cam haotica, sper ca in cea care tocmai a inceput sa ma organizez mai bine
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ai avut zile mai linistite, saptamana mea a fost cam aglomerata. :)

      Ștergere