7 intr-o saptamana #265

9.8.20


Am inceput saptamana pe drum si toata saptamana a fost una nebuna si pe "repede inainte" cum imi place mie sa spun, dar care mi-a placut mult. Au fost multe momente cand am ras cu gura pana la urechi si m-am simtit extrem de bine, desi au fost si momente mai putin placute, asa cum e normal sa fie in viata ca sa pastram un echilibru. Ma asteptau acasa multe surprize si cadouri de ziua mea, aranjamentul floral de la Perwoll mi-a placut mult, iar noul Renew & Blossom miroase foarte bine, de-abia astept sa il incerc, eu chiar sunt consumatoare de Perwoll asa cum v-am mai spus si in trecut pe blog.

M-am uitat un pic la pozele din scurta mea vacanta si am vrut sa va arat si voua doua care mie imi plac mult: prima este din Sinaia, de la Cota 2000, iar sentimentul pe care l-am avut acolo a fost ca am atins cerul, iar cea de-a doua este din Brasov din apartamentul pe care l-am inchiriat pentru o noapte. Panorama este dintr-un complex rezidential situat pe drumul spre Poiana si este de vis, apusul de soare de acolo a fost ceea ce sufletul meu avea nevoie si m-am bucurat de fiecare schimbare a cerului. 

Toata saptamana m-am jucat cu parfumurile si le-am purtat in functie de ce am simtit, am si doua parfumuri noi primite de ziua mea de care vreau sa va povestesc mai multe in perioada urmatoare. Trebuie sa ma organizez un pic zilele urmatoare si sa va arat mai multe noutati pentru ca am niste produse extrem de interesante care sunt singura ca o sa va placa si voua, mi-am cumparat si eu niste lucruri, am primit cateva chestii misto de ziua mea si mi-au fost si trimise cateva noutati.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine relaxare si timp petrecut cu prietenii pentru ca suntem in sezonul leilor si leilor le place sa fie intre lei. Am savurat o lasagna facuta in casa, alaturi de un pahar de Campari Orange si am ras mult, m-am jucat cu o multime de blanosi (catei si pisici) si mi-am bucurat sufletul. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Buna! Ma bucur ca ai petrecut ziua de nastere asa frumos! La noi a fost o saptamana normala nimic deosebit,treaba,munca,gatit ,si plimbar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână destul de grea la serviciu,însă ajung acasa la piticii mei si imi încarc bateriile ❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb cer ai prins în Sinaia, iar mâța e haioasă tare.
    Am avut în sfârșit o săptămână mai puțin agitată, dar am simțit nevoia s-o închei cu relaxare pentru că m-a moleșit și obosit căldura.
    Mă țin să-ți scriu să ne mai vedem și noi de o grămadă de timp, dar ba n-am prea putut eu, ba te-am văzut pe tine plecată... poate reușit pe final de vară?
    Să ai o săptămână cât mai reușită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 20 - in teorie - sunt mai libera, poate reusim sa ne vedem pe la vreo terasa sau in vreun parc. Saptamana frumoasa sa ai! :)

      Ștergere
  4. Off tare greu sa te rupi de realitatea de zi cu zi si sa pui pauza....cel putin in situatia mea.
    Dar tie iti doresc sa iti iasa cat mai multe pauze si sa gasesti in tine resursele necesare ptr ceea ce iti pui in gand! Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem nevoie si de pauze, astfel nu cred ca am reusi sa mergem inainte fara probleme. Eu cand obosesc, iau o pauza, nu renunt si asta este ceea ce functioneaza foarte bine pentru mine.

      Ștergere