Produse micelare din gama ReActive de la Jonzac

8.5.20

Luna trecuta va povesteam despre doua produse pentru curatarea tenului de la Jonzac, iar astazi continui cumva postarea aia pentru ca am inca doua produse pentru ten de la ei care imi plac mult si pe care le-am folosit in ultimele saptamani pentru o prima curatare a tenului. Produsele sunt cu micele si fac parte din gama Reactive, au formule extrem de simple si de curate, fara parfum si fara alte prostii si fac exact ceea ce promit. Am scris de multe ori ca un ten curat este esential pentru a avea o piele sanatoasa, asa ca o sa tot vedeti produse de genul asta in postarile mele pentru ca folosesc multe si despre ce imi place vreau sa va spun si voua.


Apa micelara calmanta vine in doua variante, 150 ml si 500 ml, si are o formula curata, fara parfum, cu 15% apa termala Jonzac, apa de musetel si bisabolol natural. Cei de la Jonzac au mai multe variante de apa micelara, insa doar aceasta este fara parfum. Apa micelara face exact ceea ce promite: curata eficient tenul, elimina impuritatile si indeparteaza urmele de machiaj, fara a usca tenul. Senzatia pe ten este una foarte placuta si mie imi place mult produsul asta.

Gelul micelar demachiant pentru ochi si pleoape este foarte bine tolerat de ochii mei sensibili si ne-am inteles minunat de la prima folosire, fiind un produs extrem de usor de folosit si eficient, care nu agreseaza pielea in nici un fel si care face exact ce promite. Zona ochilor la mine este extrem de sensibila, nu tolerez decat foarte putine produse si intotdeauna sunt extrem de atenta sa nu cumva sa folosesc ceva cu parfum pentru ca e prapad. Produsul asta imi satisface toate nevoile si mi se pare extrem de potrivit pentru cei cu ochii sensibili.

In gama Reactive sunt mai multe produse interesante, eu mai am doua pe care le folosesc des: crema pentru ochi si crema miraculoasa cu 30% apa termala Jonzac care calmeaza pielea si despre care vreau sa va povestesc intr-o buna zi pentru ca merita din plin. Nici aceste doua produse nu contin parfum, asta fiind si motivul pentru care le-am ales. Cei de la Jonzac au multe produse interesante, nu toate formulele sunt pe placul meu, insa eu am ales produsele dupa ce am studiat cu atentie lista de ingrediente si pana acum m-am inteles extrem de bine cu tot ce-am folosit.


Ati incercat produsele de la Jonzac? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Nu le-am incercat încă dar recunosc că mă tentează, am citit numai de bine despre acest brand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele pe care le-am incercat eu sunt bune, poate o sa ai ocazia pe viitor sa le incerci.

      Ștergere
  2. Nu am incercat inca dar am auzit numai laude! Nici eu nu tolerez orice produs ptr demachierea ochilor ii am foarte sensibili!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tolerez extrem de putine produse in zona asta, iar asta chiar imi place mult.

      Ștergere
  3. De ceva timp folosesc și eu Serumul din gama Reactive, Serumul din gama Re-hydrating și apa termală.Niciunul din ele nu conține parfum și îmi plac foarte mult.Pielea mea mega sensibilă le adoră.Sunt sigură că voi mai incerca și alte produse ,mai ales că au și un preț bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boosterul din gama Rehydrate imi place si mie mult, mai am doar cateva folosiri dintr-unul.

      Ștergere
  4. Am descoperit blogurile tale, felicitări, eu am 62 ani (dar chiar și la vârsta asta am dreptul sa îmi doresc sa arat ok) și puține resurse financiare, am cearcane, și multe riduri pe fata, îmi poți recomanda ceva? Mulțumesc anticipat și îți doresc numai bine cu respect eva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza varsta, toate ne dorim sa fim in cea mai buna forma.

      Din pacate in cazul cearcanelor nu prea exista solutii daca au cauza medicala, iar cremele pentru ochi nu au ce sa ofere in afara de hidratare.

      Pentru riduri singurul ingredient care face real ceva este retinolul, insa trebuie combinat cu o rutina cu multe ingrediente care sa sustina (peptide, ceramide) si neaparat cu protectie solara zilnic. Nu prea am ce sa iti recomand cu un buget mic pentru ca produsele de genul asta sunt scumpe.

      Ștergere