7 intr-o saptamana #263

10.5.20



Saptamana asta am incercat sa ma focusez pe mine si pe ce imi face placere, sa ma bucur de tot ce inseamna viata mea in momentul asta pentru ca momentul asta e tot ce avem si sa nu ma gandesc (aproape) deloc la lucrurile care nu imi plac si care ma deranjeaza. M-am bucurat de florile din perioada asta, iar in momentele cand am iesit din casa m-am incarcat cu energie de la natura si de la cer si am incercat sa vad tot ce e frumos pe langa mine, inainte parca nu observam cat de frumos si de rapid se schimba totul in jur.

Lunile urmatoare sunt incarcate pentru mine si in ultimele saptamani m-am "pierdut" de cateva ori printre propriile mele ganduri, am lasat mintea sa se duca unde a vrut si nu a fost cea mai buna varianta pentru mine. Asa ca mi-am reamintit de multe ori pe zi ca eu decid cum ma simt si ca fericirea tine strict de mine pentru ca eu sunt singura care poate controla reactia mea la lucrurile care pur si simplu se intampla si care ma afecteaza, fara sa le pot controla. Micile placeri precum un gloss colorat sau niste accesorii frumoase au reusit de multe ori sa ma scoata din starea de melancolie si sa-mi aduca aminte ca putem gasi motive de bucurie in orice lucru marunt.

Am primit cateva comenzi zilele astea si o sa va arat ce mi-am cumparat intr-o postare separata, daca vreti sa cumparati reviste online o puteti face direct pe siteul burda, dar am mai gasit si alte siteuri care au diverse reviste la vanzare. Eu am citit atat reviste, cat si carti in perioada asta si ma bucur ca s-au gasit variante. Unul din lucrurile pe care le-am luat vreau sa vi-l arat astazi pentru ca e luat de pe Vivre si astazi inca este la oferta - este un aparat de facut mini pies si e 125 lei si merita din plin banii. Eu l-am incercat cu mini quiche si niste mug cake si dureaza 6-8 minute coacerea, ceea ce mi se pare fantastic, poze n-am apucat sa fac, dar o sa urmeze. Il gasiti aici si daca nu aveti cuptor sau vreti ceva care sa va scuteaza de munca si sa fie rapid chiar merita - daca nu ati cumparat niciodata de pe Vivre va las aici o invitatie care va ofera o reducere de 25 lei la prima comanda, astfel incat sa il luati si mai ieftin.

Weekendul a venit cu relaxare, cu mai mult somn decat zilele trecute si cu multa voie buna. Am gatit, am citit, am ras, am incercat sa imi relaxez mintea si sa imi bucur sufletul si mi-a iesit. Saptamana voastra cum a fost? Cum va simtiti in perioada asta?

10 comentarii

  1. La noi saptamana a fost cam urata si grea...fetita mea de la inceputul saptamanii are dureri perodice de masele deoarece ii cresc 2 si cu toate ca ii dau medicament cand chiar nu se mai poate trece pe moment ...dc nu avem ce face decat sa asteptam sa pocneasca din gingii! In rest am gatit ,am facut lectiii, am iesit seara la plimbare cate putin , putina ordine nimic special!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, sa fie mai bine si sa treaca mai repede perioada asta neplacuta pentru ea.

      Ștergere
  2. Am momente in care cred ca o sa-mi fie dor de perioada asta si momente in care abia astept sa fug undeva departe. Am trecut peste toate aceste luni in mare parte bine, dar vom vedea cat de bine abia cand v-a trebui sa ne intoarcem la viata dinainte, pe repede inainte. Mi-am umplut casa de liliac in perioada asta si am admirat pomii infloriti si natura care si-a urmat cursul, fara noi. Ai grija de tine si orice ai face sa-ti bucure sufletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e dor si mie de iesiri in natura, dar n-am intentia sa grabesc nimic in perioada urmatoare si sper sa fie multi care gandesc tot asa.

      Ștergere
  3. Aea a fost decisiva, gata, "se fini la comedii"... Nenea sotu și. A făcut bagaju și a plecat definitiv, e mai ușor sa fuga decât sa facă sa meargă, dar e perfect, mai avem "proba" notarului de depășit și gata, ca și asa am lalaito destul... Ca sa ajungem aici, și prea multa suferință... Deci weekend u fu la fel de plictisitor dar măcar fără stres, mi. Am luat o piatra mare de pe suflet...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie bine, ai incheiat un capitol din care ai invatat multe si o sa poti sa profiti de tot ce are viata mai departe pentru tine.

      Ștergere
  4. Am profitat din plin de soarele de afara,ne-am jucat mult în curte,am plantat flori,am sărbătorit ziua mea in familie,am prăjiturit.Ce sa mai,ne-am bucurat de timpul petrecut împreună

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, sa tot profitati de curte in perioada asta.

      Ștergere
  5. Îți dau perfectă dreptate în ce spui despre fericire. Am reușit săptămâna trecută să-mi țin moralul sus focusându-mă pe tot ce mă bucură, am fost și destul de productivă. Tot nu m-am putut opri din a tânji după lucruri care-mi lipsesc în perioada asta, dar mă gândesc că o să le apreciez și mai mult când o să-mi fie iar accesibile...
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper doar sa nu se grabeasca toti sa faca ce n-au facut pana acum, sa luam lucrurile incet si sa fim precauti. Saptamana frumoasa sa ai si tu!

      Ștergere