7 intr-o saptamana #262

3.5.20


Saptamana asta nu mi-a placut deloc, am trecut prin multe stari, m-am simtit de multe ori coplesita de tot ce e in jurul meu si parca n-a functionat nimic. Am avut si momente bune si clipe extrem de frumoase, dar starea mea generala nu a fost una care sa imi placa si asta mi-a dar o stare de disconfort care nu mi-a picat bine deloc. Am incercat sa imi bucur sufletul cu lucruri frumoase, cu clipe care stiu ca fac diferenta, dar tot nu am reusit sa fiu asa cum mi-am dorit, mi s-a parut ca am sarit prea usor de la stare la alta, asta mi-a afectat starea de spirit si implicit somnul si inceputul saptamanii nu a fost tocmai roz.

Printre lucrurile care m-au bucurat zilele astea sunt florile de primavara, am in casa liliac si bujori, iar zilele trecute am avut lacramioare si narcise. De fiecare data cand le simt mirosul zambet larg si imi amintesc de miracolul naturii. Plimbarile cu blanoasele mele au fost si ele motiv de bucurie si rasete, am reusit sa le prind pe Tasha si pe Alma intr-o poza cand se odihneau pe banca si mi-a placut prea mult ca sa nu o pun si pe blog, mai ales ca multe dintre voi imi spuneti mereu ca va plac pozele cu animalele mele. Am purtat cateva bijuterii zilele astea si m-am machiat mai mult decat in ultimele saptamani intr-o incercare de a-mi ridica moralul si a ma simti mai bine, nu sunt ferma convinsa ca a functionat, dar macar mi-a placut ce-am vazut in oglinda. 

Vineri nu am lucrat, asa ca am inceput weekendul mai devreme si am incercat sa recuperez pentru zilele mai putin reusite de la inceputul saptamanii, dar am avut senzatia ca astrele nu au tinut deloc cu mine si s-au intamplat o gramada de nimicuri enervante care au reusit sa ma irite. Pe mine gatitul ma relaxeaza, asa ca mi-am calmat stresul incercand diverse retete cu carbohidrati putini, iar briosele astea cu afine au iesit mult mai bine decat ma asteptam. Reteta am gasit-o pe Yummly, o aplicatie pe care am ignorat-o mult timp, dar care imi place la nebunie zilele astea.

Weekendul a insemnat multa relaxare si leneveala, dar si multe momente de visat cu ochii deschisi. Zilele astea am o multime de ganduri, mi-am propus ca anul asta sa fac niste schimbari ce tin strict de perceptia mea asupra lumii si incerc sa imi dau seama de unde sa incep si cum vreau sa fac. N-as spune ca sunt confuza, doar ca izolarea asta a inceput sa lase urme si parca nu mai e asa usor sa alungi gandurile mai putin bune. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Am avut o săptămână la fel ca celelalte, stat acasă cu cei mici,m-am bucurat și eu de flori,am mai plantat pe ici,pe colo prin curte, astăzi am scos florile în curte si parca se vede altfel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Natura intotdeauna ne facem sa zambim, asa ca profitati din plin de curte.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma mir ca a iesit si Tasha bine in pozele astea, ea nu e fotogenica deloc. :)

      Ștergere
  3. N-a fost prea strălucită nici săptămâna mea, n-am fost în cea mai bună stare nici fizic și nici psihic, dar am acceptat că nu pot fi mereu toate roz, cu atât mai mult în perioada asta ciudată, încercând în același timp să mă distrag cu lucruri faine.
    Cât de simpatice sunt Tasha și Alma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma dor genunchii rau, simt lipsa salii mai mult ca oricand, dar o sa treaca si asta. Bine ca avem cu ce sa ne mai mangaiem sufletul. :)

      Ștergere
  4. Buna!saptamana mea a fost la fel ca toate celelalte de cand cu izolarea se tot repeta parca ar fi totul ciclic ...si parca m-am saturat de aceeasi treaba ...caut sa tot fac lucruri noi pe langa cele obisnuite dar tot am o stare ...😪 stiu ca nimic nu va mai fi la fel ca inainte cel putin anul asta! Am cv.dureri de cap si ma simt putin ingandurata ...o zi mai buna una mai putin buna mergem inainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toti suntem in situatia asta cu ciclu activitatilor, nu prea avem ce face. :)

      Ștergere