Gama ColorMotion+ de la Wella Professionals

13.1.20

Produsele pe care le termin cel mai rapid sunt cele pentru par, insa am noroc ca nu am un par pretentios sau cu probleme si pot sa folosesc tot felul de produse. Singura mea "problema" este ca imi creste parul extrem de rapid si ca am multe fire albe de par, asa ca atunci cand primesc produse care promit sa mentina culoarea mai timp in par curiozitatea invinge si produsele ajung direct in baie, chiar daca am altele incepute.

Asa s-a intamplat si cu cele doua produse din noua gama ColorMotion+ de la Wella Professionals pe care le-am primit la sfarsitul anului trecut, cred ca in noiembrie, nu imi mai amintesc exact. In gama sunt 6 produse, eu am incercat doar doua dintre ele: samponul si balsamul si m-a atras tare tehnologia din spatele produselor: metale incapsulate ce reduc formarea de radicali liberi care duc la estomparea culorii, ingrediente care netezesc cuticula de par si WellaPlex Bonding Agent pentru un par mai puternic.


Am folosit cele doua produse in ultimele saptamani, dar trebuie sa marturisesc ca nu am avut mari sperante pentru ca am incercat multe game care promiteau acelasi lucru si n-am vazut rezultate. Dar ... si aici e un mare dar, daca de obicei dupa 14 zile deja vopsirea radacinilor devine o urgenta in cazul meu (da, atat de repede imi creste parul) acum am reusit sa dublez perioada asta. Culoarea s-a estompat usor, dar a rezistat mult mai bine decat ma asteptam si am vazut o diferenta clara.

Dar pentru ca lucrurile nu pot sa fie perfecte, gama asta trebuie sa aiba si un punct mai slab pentru mine: nu hidrateaza suficient si daca nu as fi aplicat o masca dupa folosirea lor as fi avut ceva probleme la descurcarea si pieptanarea parului. Nu stiu cum e masca din gama asta, dar ma tenteaza sa o incerc, insa va recomand sa folositi gama asta impreuna cu o masca foarte hidratanta si rezultatele o sa fie mai mult decat bune. Produsele chiar fac ce promit si merita incercate, cu mentiunea de mai devreme: o masca dupa si parul o sa aiba o culoare intensa, dar o sa fie si matasos si stralucitor.


Va plac produsele de la Wella Professionals? Ati incercat gama asta noua?

8 comentarii

  1. Imi plac produsele wella dar acestea nu le am incercat! Multumim frumos pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si părul meu ar fi fericit cu asemenea răsfăț

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, daca parul creste foarte repede si se vad radacinile nevopsite, cu ce ajuta aceasta gama?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culoarea nu se estompeaza din par atat de rapid si diferenta intre radacina si lungime nu mai este deranjanta, la asta ajuta.

      Ștergere
    2. Pai daca parul este vopsit negru si radacinile cresc albe, cu ce ajuta faptul ca nu se duce culoarea? Adica o sa fie 1 cm (apoi 2, apoi 3) de par alb (sau semi alb), dupa care incepe negrul care, multumita acestei game, nu s-a estompat. Diferenta va fi chiar mai vizibila.

      Ștergere
    3. Parul meu este negru, nu il vopsesc pe lungime, ci doar radacinile (si am doar cateva portiune cu fire albe) si produsele fac exact ce ti-am spus mai sus. Nu este nimic mai vizibil pentru ca culoarea se estompeaza mai greu si nu are cum sa creasca niciodata 3 cm intr-o luna ca sa se intample ce spui tu. Pur si simplu se completeaza foarte bine.

      Ai ceva impotriva produselor Wella?

      Ștergere