7 intr-o saptamana #245

5.1.20


Mi-a fost greu sa aleg cele 7 poze pentru postarea asta pentru ca am "prins" cateva momente frumoase, dar in acelasi timp sunt si lucruri si emotii pe care nu vreau sa le fac publice. Cuvantul de baza pentru mine zilele astea a fost relaxare, sub toate formele ei.  M-am rasfatat cu ciocolata calda, am facut intr-o zi un platou delicios cu branzeturi si probabil ca a fost ultimul de genul asta pentru ca mi-a venit rezultatul la un test pe care l-am facut in decembrie pentru intoleranta la lactoza/ lactaza si mi-a confirmat ce banuiam deja.

Am iesit in cateva seri, iar in restul am lenevit pe canapea si ne-am uitat la multe filme, ceea ce n-a fost deloc rau. In fiecare seara am incercat o alta lumanare si mi-am mai dat seama inca o data cat de importante sunt lucrurile "mici", cel putin pentru mine - sunt acele detalii mici care ma fac sa ma relaxez total si sa ma incarc cu energie, indiferent de ce se intampla in jurul meu. Ne-am vazut cu cativa prieteni si am discutat vrute si nevrute, am ras mult si ne-am dat seama ca viata te duce acolo unde trebuie fara sa iti dai seama.

Am inceput sa folosesc o parte din cadourile primite de Craciun si iluminatorul din colectia Sicilian Notes de la Kiko Milano a fost o surpriza mai mult decat placuta, mai ales ca eu mi-am interzis sa mai cumpar vreun iluminator nou. Produsele din Calendarul Advent de la Lumene ma incanta peste masura si de-abia astept sa le incerc pe toate - mi-a placut la nebunie selectia de produse si sunt cateva pe care imi doream mult de tot sa le iau, asa ca m-am bucurat cand le-am gasit in calendar. Iar gramajele produselor sunt extrem de bune, au fost si cateva produse full size. 

Sfarsitul de saptamana a insemnat liniste si relaxare, fiind ultimele zile de leneveala inainte de a incepe munca. Am gatit de cateva ori pentru ca pe mine gatitul chiar ma relaxeaza, ne-am rasfatat cu cheesecake si m-am bucurat de niste trandafiri frumosi. Saptamana voastra cum a fost? Ce-ati facut zilele astea?

9 comentarii

  1. Cât de bine arată prăjitura aia! Tot relaxat am încercat să petrec și eu primele zile din an, intru în toate mai serios de mâine.
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii deja cum a continuat ziua dupa ce-am publicat postarea asta, dar mergem inainte. Asta e.

      Ștergere
  2. Tot relaxare și noi.. Soțul este în concediu și profitam de acest lucru pentru a ne petrece cât mai mult timp împreună... Mai avem o săptămână de răsfăț... Apoi el se duce la lucru...cel mic la grădiniță...si eu rămân din nou singură 😥o săptămână minunata îți doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. Munca, foarte mult somn, relaxare, plimbari, a fost ok :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Platoul de branzeturi ma trimite spre frigider la o ora nepotrivita 😉

    RăspundețiȘtergere
  5. Din toate pozele de mai sus mi-a sărit în ochi cheesecake-ul🤤🤤🤤

    RăspundețiȘtergere