Zoeva Rose Golden Luxury Set

7.1.16

Imi doream de ceva vreme sa incerc mai multe pensule de la Zoeva (am primit acum ceva vreme de la Choco pensula 110 si mi-a placut mult), dar am tot amanat. Pensulele le puteti comanda direct de pe site lor - aici (transportul este 9 euro, nu stiu sa va ofer detalii pentru ca nu am comandat, insa gasiti la ei pe site detalii) si asta va si recomand pentru ca sunt foarte multe fakeuri pe la diversi vanzatori. Eu am primit de la un prieten bun (care imi stie placerile vinovate) Rose Golden Luxury Set de Mos Nicolae si m-am bucurat mult. Am tot folosit pensulele in ultimele saptamani si ma declar incantata de ele.

Setul pe care l-am primit eu are 8 pensule, 5 pentru fata si 3 pentru ochi si a venit cu un portfard foarte dragut, pe care nu il mai am, i-a placut mult unei prietene si i l-am dat ei. Pretul setului este de 65 de euro si mi se pare rezonabil pentru calitatea pensulelor, chiar recomand setul asta daca sunteti la inceput cu pensulele si nu stiti ce sa va luati. O sa iau fiecare pensula in parte si sa va povestesc, cred ca este mai de ajutor decat sa va spun ca-mi plac si sa va arat niste poze.

Manerul mat in combinatie cu partea metalica rose gold arata foarte bine (imi place si ce este trecut pe maner - Color. Love. Makeup), sunt usor de tinut in mana, lungimea manerelui este cea potrivita, se spala relativ usor (in comparatie cu cele de la Sigma, mai greu decat cele de la Real Techniques), nu pierd peri la spalare, se usuca intr-un timp rezonabil.


102 - Silk Finish - este pensula pentru fond de ten (poate fi folosita atat cu produse lichide sau crema, cat si cu pudra sau fond de ten mineral) cu peri din taklon. Mie imi place pentru fondul de ten lichid (am folosit-o cel mai des cu Magic Foundation de la Charlotte Tilbury si-mi place mult combinatia), nu este atat de densa si mare precum F82 de la Sigma, mai degraba as zice ca aduce mai bine cu Buffing Brush de la Real Techniques, e nevoie s-o spal de cateva ori sa revina la culoarea initiala, imi place mult si o folosesc des, chiar e o pensula buna pentru fond de ten, daca cautati asa ceva.

 
106 - Powder - este ideala pentru pudra (pulbere sau compacta), insa poate fi folosita si pentru bronzer daca va place sa-l pentru da putina culoare fetei. Are peri destul de lungi (tot din taklon), este foarte fina, nu foarte densa si chiar e una dintre cele mai bune pensule pentru aplicat pudra pe care le-am incercat. Se curata usor si nu pierde peri.


110 - Face Shape - este varianta mai mica a pensulei 102, nu este o noutate pentru mine. Este rotunda, compacta, are perii tot din taklon si este ideala pentru contur (pometi, tample, linia maxilarului), se poate folosi atat cu produse cremoase, cat si cu produse pudra.


127 - Luxe Sheer Cheek - a fost o surpriza pentru mine pentru ca mie nu-mi plac pensulele de tipul asta pentru blush (nici macar 168 de la MAC nu mi-a placut) si nici nu ma dau in vant dupa pensulele din par natural. Nu este foarte densa, este taiata extrem de bine si chiar mi-a placut s-o folosesc cu anumite blushuri si intind des mana dupa ea. Insa are si cateva parti mai putin placute - mai pierde cate un fir de par cand si cand, iar dupa spalare (se spala usor si nu a ramas patata) are nevoie de ajutor sa revina la forma initiala, perii au tendinta sa stea rasfirati.


142 - Concealer Buffer - imi place mult si o folosesc aproape zilnic. Perii sunt din taklon, se spala extrem de usor, se usuca repede, nu pierde peri, iar mie chiar imi place tipul asta de pensula cand folosesc concealer pe anumite zone (nu sub ochi, acolo prefer alt tip de pensule). Daca P82 de la Sigma vi se pare cam mare, insa va place ce face, sigur o sa va placa si 142 de la Zoeva.


227 - Luxe Soft Definer - este varianta Zoeva pentru 217 de la MAC, are atat peri naturali, cat si sintetici si-mi place mult. Mi se pare ca nu este la fel de compacta ca cea de la MAC (perii stau mai rasfirati dupa folosire, iar dupa spalare clar are nevoie de ajutor ca sa revina la forma initiala), nu pierde peri, se spala usor, e o pensula foarte buna pentru blending.


231 - Luxe Petit Crease - este o varianta mai mica pentru blending si pentru cineva cu ochii mici cred ca este nemaipomenita, iar mie mie imi place la nebunie. Este tot un mix de peri naturali si sintetici, este usor ascutita la varf (seamana mai mult cu o pensula creion), se spala usor si este perfecta pentru accentuarea pliului sau pentru micile detalii.


317 - Wing Liner - este singura despre care nu va pot spune nimic pentru ca n-am folosit-o, dar o sa incerc s-o fac in perioada urmatoare (desi stiti ca eu nu-s cu tusurile/ gelurile) si daca e cazul o sa revin cu informatii.


Imi plac mult pensulele, isi merita banii din plin si sunt o optiune extrem de buna de luat in calcul daca sunteti in cautare de pensule noi sau sunteti la inceput si vreti ceva de calitate si nu extrem de scump. Pe mine ma tenteaza pensulele de ochi (si mai mult ca sigur o sa-mi iau unul dintre seturi anul asta, au o gramada de pensule de detaliu si astea cred ca-mi lipsesc acum), iar dintre cele de fata eram curioasa de 101 si 105, insa ambele au peri naturali si am vazut cum sunt cele din setul asta, ma mai gandesc.

Ati incercat vreo pensula de la Zoeva? Cum vi se par? Va doriti ceva?

9 comentarii

  1. Buna si La multi ani pe 2016, in primul rand! Cred ca imi trebuie frumusetea asta, mai rar sunt ok toate pensulele dintr-un set. Plus ca-s foarte pretty :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia aștept să le încerc și pensulele pentru ten, dar și mai multe pentru ochi. De cea de fond de ten sunt cel mai curioasă (tu m-ai stârnit), parcă tot asta era și-n setul pe care-l vreau eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, cat de mult imi doresc si eu un set din asta! Poate in 2016...:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie tocmai astăzi mi-a ajuns setul pentru ochi. Abia aștept să-l încerc! Aș mai vrea și setul pentru față, o pensulă din cele noi și o paletă. Au lansat niște chestii tare drăguțe astăzi.

    RăspundețiȘtergere