Zi ... lenesa

8.1.16


In teorie am inceput munca de miercuri, practic "vacation mood" e inca la putere, asa ca dimineata trebuie sa ma ajut putin ca sa imi vina cheful de munca si m-am gandit sa va arat si voua cum a aratat dimineata mea astazi. M-am trezit devreme, insa am mai lenevit in pat, facandu-mi planuri si gandindu-ma la niste chestii pe care am de gand sa le fac pentru munca.

Intotdeauna dimineata imi curat fata cu apa micelara (chiar daca m-am spalat anterior cu un produs de curatare), imi da o stare de bine si imi place mult - momentan incerc sa termin lotiunea de Garnier (de care v-am spus ca e preferata mea) pentru ca am inca cateva pe care vreau sa le incerc. Intotdeauna urmeaza un toner hidratant, momentan folosesc doua, iar pentru astazi am ales Lotus & Orange Blossom BioAfinity Skin Tonic de la Pai. Am ales ceva usor pentru fata - Youth Express Eye Gel de la InstaNatural (imi place mult dimineata, imi ofera o senzatie de racorire si mentine zona hidratata) si Flawless Future Serum Capsules de la Elizabeth Arden (o sa va povestesc curand despre el, l-am tot folosit in ultima perioada). Nu ies din casa pana diseara, dar imi place sa miros bine si sa-mi hidratez pielea, asa ca am ales o lotiune de la Victoria's Secret.

Nu obisnuiesc sa mananc imediat dupa ce ma trezesc, prefer sa beau un pahar de apa si sa aman putin micul dejun. Asa cum stiti si v-am tot spus eu nu beau cafea, asa ca alegerea mea este un ceai, imi plac mult cele de la Demmers Teehaus de care v-am spus luna trecuta - azi am baut unul cu caramel, delicios. Cateva rosii cherry, niste mini ardei dulci de la Lidl si branza si e gata si micul dejun. 

Dupa masa obisnuiesc sa beau un alt pahar mare de apa, iar de cateva zile am inceput sa iau niste suplimente de la Optima Shop si chiar ma simt mult mai bine de cand am inceput sa le iau, poate o sa va povestesc mai multe intr-o postare viitoare.

Ca sa fie atmosfera de lucru perfecta pun ceva muzica in surdina si de cele mai multe ori folosesc o tarta parfumata, in ultima vreme am folosit tartele de la Airpure, insa am primit recent si niste tarte de la Yankee si am inceput sa le folosesc si pe ele. In programul meu normal nu intra si gustari, insa incerc sa schimb asta, asa ca zilele astea am tot lasat langa mine pe birou ceva de la Solaris - de produsele lor v-am mai povestit, imi plac mult, au preturi bune si o gramada de optiuni pentru toate gusturile.

Cam asa arata o dimineata intarziata pentru mine, ceea ce mi-am propus anul asta este sa fiu mai prezenta in tot ceea ce fac si anul a inceput bine. Voi ce faceti cand aveti chef de leneveala, insa aveti de munca?

8 comentarii

  1. Trebuie sa incerc si eu neaparat produse de la Elizabeth Arden .
    Si eu mi-am inceput ziua cu doua produse VS primite astazi de la Elefant , doar le-am testat nu am apucat sa le folosesc inca.
    Imi place ca stii sa te rasfeti si ai timp pentru tine , asta e important .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am nevoie de momentele astea, altfel n-as functiona normal. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, mie imi place mult lotiunea pe care mi-ai trimis-o, cred ca se vede. :)

      Ștergere
    2. Multumesc, ma bucur tare mult sa aud asta . Mi-am luat acum sprayul pentru corp Pure Seduction si e de vis.
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Am primit adineauri o lumanare, o agenda si niste ceaiuri geniale!! Imi plac mult. Vacanta nam prea avut zilele astea, asa ca eu sunt pe work mode :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramai tu pe work mode, eu vreau relax mode. Ce lumanare? :)

      Ștergere
  3. Pot sa intreb ce muzica?(poate ai mai scris candva si mi-a scapat mie)
    La intrebarea ta, raspunsul e: ma adun si muncesc; cu jobul meu e aproape imposibil sa lenevesc, asa ca ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am scris, nici n-am zis si nici nu ascult ceva anume - la mine totul e in functie de cum ma simt in momentul ala. :)

      Ștergere
  4. Mi-ai facut pofta de lumanarele parfumate. Eu acum am una stalp, imensa, care ar trebui sa miroase a cafea. Ar trebui.....

    RăspundețiȘtergere